Cougar dating

Anmeldelse av CougarLife

6.5

CougarLife.com
Se topp 5

Hvor finner man eldre kvinner? Hvis du er tiltrukket av eldre kvinner og bruker noen form for internett, er du nødt til å være kjent med CougarLife. Dette store navnet på dating scenen bruker mye penger på markedsføring (kanskje du har sett TV-annonsen?) Og som et resultat har det plassert cougar datingsider på kartet og gjør det til en av de mest populære dating-nisjene.

Er CougarLife svindel? Mens vi fant TV-annonsen litt pinlig (til tross for at det er rettet mot American Pie-filmene, hvor hele MILF greia – Stiflers mamma – ble populær), var selve stedet veldig morsomt å se gjennom. Cougar dating er stor bedrift, og når et nettsted har en så stor markedsandel, vet du at de må gjøre noe riktig.

Se topp 5

cougarlife review

Registreringsprosessen involverte noen flere felt enn vi har sett på andre populære, uformelle datingsider, men fortsatt kom vi oss inn til medlemsområdet på rekord tid. Vi la merke til et blogg-område og bestemte oss for å sjekke det ut, da vi liker å se datingsider som gir assisterende innhold og tips til medlemmer. Bloggen var god og hadde flere artikler med råd om hvordan man har stevnemøte med eldre kvinner, men dessverre var det siste innlegget et par år siden. Klart at bloggen ikke er en stor prioritet, og det er absolutt tilgivelig, forutsatt at nettstedet bruker sine ressurser på å skape en produktiv nettdating opplevelse.

Se topp 5

Det første du må merke deg er at CougarLife er et ryddig og moderne nettsted som er fin å se på, enten du logger inn med en mobilenhet, bærbar PC eller stasjonær PC. Du kan ikke sende en melding før du legger til et bilde, som vi syns var en fin måte å forbedre det gamle nettdating problemet med at folk blir med på nettsteder og ikke legger ut noen bilder, og deretter lurer på hvorfor de ikke får seg et nummer. Det er gratis å sende såkalte is-brytere, men direktechatt er bare tilgjengelig for betalende abonnenter.

Noe vi ikke hadde sett på noen anmeldelser tidligere, var den ekstra abonnerings-bonusen som gir 24 timers eksklusiv tilgang til nye medlemmer, noe som i hovedsak gir deg mulighet til å prøve å kommunisere med de nyeste medlemmene, før de blir vist til resten av cougarene eller guttevalpene (de som ikke har oppgradert). En annen interessant funksjon var muligheten til å søke etter personer som hadde indikert på deres profil at de er tilgjengelige for et stevnemøte den kvelden. Med tanke på vanskeligheten med å finne cougarer til dags dato, særlig med eldre kvinner som er mindre tilbøyelige til å være ute på nattklubber eller som har barn å ta vare på, kan potensialet for å snakke med en MILF som har antydet at de er frie og ivrige etter å ha en date den kvelden, faktisk være ganske fantastisk. Mens det bare var noen få kvinner tilgjengelig her den kvelden, er det en av de tingene som vil være veldig avhengig av ukedagen og området du søker på.

Se topp 5

Anmeldelse av CougarLife

Betalingen fungerer med kredittkort eller e-lommebok, og CougarLife bruker et kredittsystem for bestemte nettstedelementer (for eksempel å sende virtuelle gaver), slik at du i teorien kan gå tom for kreditter før måneden din er omme eller lagre dem lenger enn en måned. En ting vi ble overrasket over, var den merkelige engangsavgiften for mobil tilgang, noe som vanligvis kommer gratis på andre datingsider.

Anmeldelse av CougarLife

Se topp 5

Fungerer CougarLife? Det er ingen tvil om at CougarLife, med sin lange historie og målrettede tilnærming mot cougar dating, har vokst til å bli en av de beste datingsidene på internett. Den er ikke bare markedsleder i cougar/valper verden, den er en markedsleder, punktum. Når du kommer til nettstedet, føler du at du skal ta en prøvekjøring i en sportsbil, og selv om den har noen virkelig flotte og nyttige funksjoner, sammenlignet med noen av de andre anmeldelsene vi har gjort, kan vi ikke noe for det, men vi synes at nettstedet aldri har fått lagt inn topp giret. Når det er sagt, sammenligner du den med andre cougar-alternativer, skriker det i dekkene og etterlater konkurrentene i en støvsky. Hvis det er cougar dating du vil ha, er det på tide å spenne seg fast, fordi det er ganske enkelt ingenting som kommer i nærheten av CougarLife.

Husk at sjansene dine for å få napp, vil multiplisere hvis du undersøker de beste datingsidene som passer til det du leter etter, og deretter prøve mer enn en om gangen. For cougar dating, vil vi anbefale CougarLife sammen med en vanlig datingside (hvis du vil bli seriøst involvert) eller et sjekkested for de som leter etter uforpliktende moro, med de avanserte søkefiltrene satt til kvinner over 40 år. Lykke til!

Anmeldelse av CougarLife

Andre datingsider i samme kategori

  • Voksendater.com Voksendater.com

    Finn ut mer om Voksendater.com i vår omfattende gjennomgang. Vi dykker ned i plattformens funksjoner, brukeropplevelse, sikkerhetstiltak og mer for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning. Finn ut om Voksendater.com er det ideelle stedet for modne personer som søker ekte kontakt.

    Gå til datingsiden

Skriv din anmeldelse av datingsiden

Please select the star