...
Advertising Disclosure

DatingKatalog.no is a free comparison website that is compensated by third party providers if a visitor clicks on one of our links, registers or purchases a membership on sites that appear on DatingKatalog.no. Without this commission we would not be able to offer this service, which is free for visitors. Domains and hosting cost money and work for the administration and maintenance of DatingKatalog.no is time-consuming and cost-intensive. Through this there are no additional costs for visitors!

The performance, conversion rate and popularity of the sites that appear on DatingKatalog.no as well as the compensation we receive by third party providers impacts the location and order in which the companies and/or their products are presented and also have an impact on the rating that is assigned to them. The ratings that appear on this site are determined by our subjective opinion and are also based on the performance, conversion rate, brand popularity and compensation received by third party providers. However, in some cases we do not receive any commission at all but still want to present a variety of sites to you. A list of paying and non-paying third party providers, a detailed explanation on our affiliate relationships and a review and analysis process explanation can be found here.

By using DatingKatalog.no, you assent to this advertising disclosure, as well as the disclosure Privacy Policy and Terms of Use which are incorporated by reference. You are not obligated to use the website, initiate contact with providers, or agree to purchase any service. The information, including prices, that appear on DatingKatalog.no is subject to change at any time.

Cougar dating

Anmeldelse av CougarLife

6.9

CougarLife.com

Hvor finner man eldre kvinner? Hvis du er tiltrukket av eldre kvinner og bruker noen form for internett, er du nødt til å være kjent med CougarLife. Dette store navnet på dating scenen bruker mye penger på markedsføring (kanskje du har sett TV-annonsen?) Og som et resultat har det plassert cougar datingsider på kartet og gjør det til en av de mest populære dating-nisjene.

Er CougarLife svindel? Mens vi fant TV-annonsen litt pinlig (til tross for at det er rettet mot American Pie-filmene, hvor hele MILF greia – Stiflers mamma – ble populær), var selve stedet veldig morsomt å se gjennom. Cougar dating er stor bedrift, og når et nettsted har en så stor markedsandel, vet du at de må gjøre noe riktig.

cougarlife review

Registreringsprosessen involverte noen flere felt enn vi har sett på andre populære, uformelle datingsider, men fortsatt kom vi oss inn til medlemsområdet på rekord tid. Vi la merke til et blogg-område og bestemte oss for å sjekke det ut, da vi liker å se datingsider som gir assisterende innhold og tips til medlemmer. Bloggen var god og hadde flere artikler med råd om hvordan man har stevnemøte med eldre kvinner, men dessverre var det siste innlegget et par år siden. Klart at bloggen ikke er en stor prioritet, og det er absolutt tilgivelig, forutsatt at nettstedet bruker sine ressurser på å skape en produktiv nettdating opplevelse.

Det første du må merke deg er at CougarLife er et ryddig og moderne nettsted som er fin å se på, enten du logger inn med en mobilenhet, bærbar PC eller stasjonær PC. Du kan ikke sende en melding før du legger til et bilde, som vi syns var en fin måte å forbedre det gamle nettdating problemet med at folk blir med på nettsteder og ikke legger ut noen bilder, og deretter lurer på hvorfor de ikke får seg et nummer. Det er gratis å sende såkalte is-brytere, men direktechatt er bare tilgjengelig for betalende abonnenter.

Noe vi ikke hadde sett på noen anmeldelser tidligere, var den ekstra abonnerings-bonusen som gir 24 timers eksklusiv tilgang til nye medlemmer, noe som i hovedsak gir deg mulighet til å prøve å kommunisere med de nyeste medlemmene, før de blir vist til resten av cougarene eller guttevalpene (de som ikke har oppgradert). En annen interessant funksjon var muligheten til å søke etter personer som hadde indikert på deres profil at de er tilgjengelige for et stevnemøte den kvelden. Med tanke på vanskeligheten med å finne cougarer til dags dato, særlig med eldre kvinner som er mindre tilbøyelige til å være ute på nattklubber eller som har barn å ta vare på, kan potensialet for å snakke med en MILF som har antydet at de er frie og ivrige etter å ha en date den kvelden, faktisk være ganske fantastisk. Mens det bare var noen få kvinner tilgjengelig her den kvelden, er det en av de tingene som vil være veldig avhengig av ukedagen og området du søker på.

Anmeldelse av CougarLife

Betalingen fungerer med kredittkort eller e-lommebok, og CougarLife bruker et kredittsystem for bestemte nettstedelementer (for eksempel å sende virtuelle gaver), slik at du i teorien kan gå tom for kreditter før måneden din er omme eller lagre dem lenger enn en måned. En ting vi ble overrasket over, var den merkelige engangsavgiften for mobil tilgang, noe som vanligvis kommer gratis på andre datingsider.

Anmeldelse av CougarLife

Fungerer CougarLife? Det er ingen tvil om at CougarLife, med sin lange historie og målrettede tilnærming mot cougar dating, har vokst til å bli en av de beste datingsidene på internett. Den er ikke bare markedsleder i cougar/valper verden, den er en markedsleder, punktum. Når du kommer til nettstedet, føler du at du skal ta en prøvekjøring i en sportsbil, og selv om den har noen virkelig flotte og nyttige funksjoner, sammenlignet med noen av de andre anmeldelsene vi har gjort, kan vi ikke noe for det, men vi synes at nettstedet aldri har fått lagt inn topp giret. Når det er sagt, sammenligner du den med andre cougar-alternativer, skriker det i dekkene og etterlater konkurrentene i en støvsky. Hvis det er cougar dating du vil ha, er det på tide å spenne seg fast, fordi det er ganske enkelt ingenting som kommer i nærheten av CougarLife.

Husk at sjansene dine for å få napp, vil multiplisere hvis du undersøker de beste datingsidene som passer til det du leter etter, og deretter prøve mer enn en om gangen. For cougar dating, vil vi anbefale CougarLife sammen med en vanlig datingside (hvis du vil bli seriøst involvert) eller et sjekkested for de som leter etter uforpliktende moro, med de avanserte søkefiltrene satt til kvinner over 40 år. Lykke til!

Anmeldelse av CougarLife

Skriv din anmeldelse av datingsiden