...
Advertising Disclosure

DatingKatalog.no is a free comparison website that is compensated by third party providers if a visitor clicks on one of our links, registers or purchases a membership on sites that appear on DatingKatalog.no. Without this commission we would not be able to offer this service, which is free for visitors. Domains and hosting cost money and work for the administration and maintenance of DatingKatalog.no is time-consuming and cost-intensive. Through this there are no additional costs for visitors!

The performance, conversion rate and popularity of the sites that appear on DatingKatalog.no as well as the compensation we receive by third party providers impacts the location and order in which the companies and/or their products are presented and also have an impact on the rating that is assigned to them. The ratings that appear on this site are determined by our subjective opinion and are also based on the performance, conversion rate, brand popularity and compensation received by third party providers. However, in some cases we do not receive any commission at all but still want to present a variety of sites to you. A list of paying and non-paying third party providers, a detailed explanation on our affiliate relationships and a review and analysis process explanation can be found here.

By using DatingKatalog.no, you assent to this advertising disclosure, as well as the disclosure Privacy Policy and Terms of Use which are incorporated by reference. You are not obligated to use the website, initiate contact with providers, or agree to purchase any service. The information, including prices, that appear on DatingKatalog.no is subject to change at any time.

Dating


Anmeldelse av SinfulBuddies.com

8.1

SinfulBuddies.com

I jungelen av det økende markedet for nettdating tjenester for voksne finner du den frekke og lekne siden SinfulBuddies.com.

Dette er en av de mest moderne sidene på markedet, kanskje på grunn av at eierne har brukt mye tid og energi på at brukerne skal få en best mulig opplevelse. Du har kanskje sett reklame for denne spennende siden, som finnes overalt på nettet. SinfulBuddies.com er en av satsningene til Dating Factory, et whitelabel firma som skaper datingsider, og de har massevis av kunder både internasjonalt og i Norge. Det er verdt en test, spesielt hvis du er en av de mange som frekventerer disse sidene på jakt etter en kompatibel sex-partner.


En slående ting med SinfulBuddies.com er designet. Dette er lekkert og i tråd med tiden, noe som vitner om at vi snakker om en moderne datingside. Godt design betyr god brukervennlighet. Noe som gjør det verdt å bli medlem på SinfulBuddies.com er søkefunksjonen som gjør siden unik. Denne funksjonen minner om Tinder sin sveipefunksjon. Du sveiper deg gjennom massevis av muligheter på minimal tid.
Dessuten melder de fleste som har erfaringer med SinfulBuddies.com om en svært tilfredsstillende søkefunksjon. Her søker du etter potensielle partnere, og kan sortere og sjonglere som du vil både når det gjelder kjønn, legning, alder og beliggenhet. SinfulBuddies.com erfaringer viser at flere velger å møte andre kåte voksne utenfor Norge. Kanskje for forandringens skyld, sex-apper har tross alt kommet for å bli. De gjør at hverdagen blir mindre kjedelig, og at du har noe å se frem til. Formålet med datingsider for voksne er å ha det gøy, og du vil ha mye moro hvis du benytter deg av sinfulbuddies.com.


Jeg utførte en test av sinfulbuddies.com av nysgjerrighet, og likte veldig godt chatten. Dette minner om «old-school» nettdating sider som spray.no. Selvfølgelig i en mer moderne innpakning, som er i tråd med tiden. På denne måten kan man få en pekepinn på hvilken type sexpartner man kan forvente å møte i den virkelige verden. Det som også er spennende og som gjør det verdt å være medlem på SinfulBuddies.com er en knapp som kalles for «flørt», dette er en enkel måte og ta kontakt på. Det som også er greit er at du ikke bare kan se bilder på brukerprofilene, men også videoer. Slik blir man ikke lurt av et bilde, noe som dessverre kan skje.
Både i chatten og profilen kan du skrive hva du er på utkikk etter, hvis dette er viktig for deg. Etter SinfulBuddies.com testen min fikk jeg faktisk en ny venn. Dette skjer noen ganger. Jeg leste også om andre sine sex-opplevelser, som viser at SinfulBuddies.com er verdt forsøket. Den ene var en person som overraskende nok jobber i samme bygning som meg, som jeg bare har sett i heisen tidligere. Jeg visste ikke om han var interessert i å ha det litt gøy før jeg overraskende nok så han på sinfulbuddies.com. Etter et hett møte på en ellers kjedelig tirsdag, gjorde dette at SinfulBuddies.com var verdt å teste ut.


Kundeservice er tilgjengelig hverdager frem til ettermiddagen, og du tar kontakt via siden eller på e-post. SinfulBuddies.com er innunder Dating Factory, som er verdensledende innen nettdating for voksne. Dette innebærer sikkerhet, brukervennlighet og full diskresjon. Du skriver under på en erklæring, og når du er inne på siden kan du være deg selv uten å være redd for å miste verken penger eller personlige opplysninger.
På SinfulBuddies.com finnes to ulike typer medlemskap; prøvemedlemskap og gullmedlemskap. Førstnevnte er helt gratis. Når du er gullmedlem får du flere fordeler som mer tilgang og mer funksjoner. Men hvis du vil gjøre en SinfulBuddies.com test kan du velge prøvemedlemskapet, og likevel benytte deg av sidens grunnfunksjoner, som å sende og svare på chat, vise og se på bilder og legge til venner som i et standard nettsamfunn. Dette høres kanskje ut som sosial media, men vi mener at forskjellen er at SinfulBuddies.com er mer moro enn Facebook og Twitter.


Er det verdt å bli medlem på SinfulBuddies.com? Hvis du leter etter en likesinnet elsker er svaret ja, og hvis du er opptatt av seriøsitet samtidig som du vil ha en frekk sex-partner er dette siden for deg.
Er du usikker på om du vil teste SinfulBuddies.com kan du lage profil på flere sider samtidig. Du kan teste SinfulBuddies.com sitt prøvemedlemskap, som er helt gratis, samtidig som du er aktiv andre steder. Dette anbefales for å øke sjansen for en kompatibel date. Du taper altså ingenting på å prøve.

 

Andre datingsider i samme kategori

 • NextLove.no NextLove.no

  NextLove.no er en datingside for skilte og single foreldre, som betyr at den er spesielt designet for å hjelpe disse gruppene med å finne kjærligheten.

  Gå til datingsiden
 • DatingBuddies.com DatingBuddies.com

  Er du ny til nettdating, og kanskje ikke vet helt enda hva som passer for deg? Er det da en side der ute som du kan bruke? Datingbuddies.com er en slik side, som er akkurat det du selv har lyst til at den skal være. Men er den noe bra? Les vår Datingbuddies.com test og finn ut.

  Gå til datingsiden
 • eHarmony.com eHarmony.com

  eHarmony er kanskje den mest suksessrike datingsiden på nett, i det minste på papiret. Men du finner ikke kjærligheten på papiret, den finner du på nettet! Vi bestemte oss for å sjekke ut dette, og du kan trygt si vi har sett frem til en eHarmony anmeldelse.

  Gå til datingsiden

Skriv din anmeldelse av datingsiden