...
Advertising Disclosure

DatingKatalog.no is a free comparison website that is compensated by third party providers if a visitor clicks on one of our links, registers or purchases a membership on sites that appear on DatingKatalog.no. Without this commission we would not be able to offer this service, which is free for visitors. Domains and hosting cost money and work for the administration and maintenance of DatingKatalog.no is time-consuming and cost-intensive. Through this there are no additional costs for visitors!

The performance, conversion rate and popularity of the sites that appear on DatingKatalog.no as well as the compensation we receive by third party providers impacts the location and order in which the companies and/or their products are presented and also have an impact on the rating that is assigned to them. The ratings that appear on this site are determined by our subjective opinion and are also based on the performance, conversion rate, brand popularity and compensation received by third party providers. However, in some cases we do not receive any commission at all but still want to present a variety of sites to you. A list of paying and non-paying third party providers, a detailed explanation on our affiliate relationships and a review and analysis process explanation can be found here.

By using DatingKatalog.no, you assent to this advertising disclosure, as well as the disclosure Privacy Policy and Terms of Use which are incorporated by reference. You are not obligated to use the website, initiate contact with providers, or agree to purchase any service. The information, including prices, that appear on DatingKatalog.no is subject to change at any time.

Russisk dating

Anmeldelse av RussianGirls4U.com

8.9

RussianGirls4U.com

Gjennom økt globalisering og kraften av internett, går flere og flere mennesker inn i relasjoner som starter som langdistanse nettmøter. I mange år har vestlige menn besøkt Russland (og andre østeuropeiske land) på jakt etter kjærligheten. Nå er det mulig å utføre dette søket fra sofaen i ditt eget hjem, uten å måtte kjøpe en dyr flybillett. RussianGirls4U lar sine medlemmer søke i den store medlemsdatabasen med russiske jenter og ukrainske jenter som har meldt seg på denne datingsiden fordi de er spesielt interesserte i å møte menn fra «vesten».

Å få tilgang til medlemmene er raskt og enkelt, noe som alltid er bra. Det er tre felt å fullføre og ingen krav om å oppgradere eller betale noe for å begynne å surfe etter de single jentene på RussianGirls4U.

Når det gjelder hvordan finne russiske jenter på nettet, er det flere måter å finne medlemmer som er ute etter kjærlighet på RussianGirls4U. Du trenger altså ikke bruke verken russiske datingsider eller ukrainske datingsider for å finne russiske jenter eller ukrainske jenter; Du kan søke helt gratis (vi anbefaler alltid dette før du bestemmer deg for å oppgradere og for å virkelig teste siden) ved hjelp av ulike filtre for å fjerne medlemmer som du føler ikke passer for deg. Filtrene er nyttige siden de kan hjelpe deg med å lete etter single jenter ved hjelp av bestemte kriterier, for eksempel de medlemmene som er på datingsiden samtidig som du, «Online Now», slik at du umiddelbart kan sende dem en melding. Det er også et «new» filteralternativ, hvor du vil bli vist de siste russiske jentene som nylig har meldt seg på RussianGirls4u, og «Matches» der denne russiske datingsiden gir anbefalinger basert på informasjonen du la inn på profilen din da du registrerte deg.

Den gode nyheten fra er at disse kvinnene snakker engelsk, så du trenger ikke å jobbe med ditt kyrilliske alfabet eller ta russisk leksjoner enda – du kan vente med det til du møter foreldrene! Når det gjelder kommunikasjon; når du har funnet den russiske jenta som du vil snakke med, kan du sende en e-post eller en direkte chatt-melding (oppgradering er nødvendig), eller så kan du bryte isen med et «blunk» for å vise din interesse som et gratismedlem. Du kan også sende et gratis «e-kort» (disse inneholder ikke ord, det er kun et bilde som viser for eksempel blomster eller hjerter).

Det er også en «flørt» funksjon som kombinerer kommunikasjon med søk på en rask og enkel måte. Det innebærer i utgangspunktet at du blir vist en strøm av single russiske og ukrainske kvinners bilder og deretter klikker for å indikere om du vil «flørte» med dem eller ikke. Flørting sender en melding for å bryte isen til damen som forteller dem at du er interessert og gjør det lettere for henne å komme i kontakt med deg hvis følelsen er gjensidig. Du kan lete gjennom mange bilder i et svært forenklet «Tinder» format, og vi fant at det var den beste måten å søke gjennom alle russiske og ukrainske kvinner i løpet av vår gjennomgang.

russiangirls4u

Det er ingen tvil om at dette er et voksende marked, og antall single russiske og ukrainske jenter som nettstedet viste oss i løpet av vår gjennomgang viser at appetitten fra østeuropeiske kvinner for å møte vestlige menn er like sterk, og kanskje enda sterkere at menn fra Skandinavia, Storbritannia, Amerika, Canada, etc. ønsker å møte slike jenter. Det er ikke noe useriøst eller uformelt med RussianGirls4U – dette er en russisk/ukrainsk datingside som vil hjelpe menn med å finne et forhold og til og med kjærlighet med kvinner som er interessert i å gjøre det samme.

Hvis du leser denne anmeldelsen, er sjansene for at du allerede har bestemt at det å starte et langdistanseforhold ikke er et problem for deg. Dette fjerner det viktigste hinderet for å bruke et slikt nettsted (ved at de single du snakker med er mange mil unna). Selve nettstedet er ikke så moderne som noen av de mer generiske nettstedene på markedet, men gir et bredt utvalg av medlemmer å snakke med, som selvfølgelig er det viktigste. Av den grunn vil vi absolutt anbefale det som et godt alternativ å prøve i søket etter å møte kvinner fra Øst-Europa.

Selv i et relativt nisjeområde som dette, anbefaler vi fortsatt å prøve to eller tre datingsider for å finne den riktige for deg. Flere medlemskap betyr flere muligheter for å få snakke med jenter og få mest mulig ut av den russisk/ukrainske datingside-opplevelsen.

russiangirls4u

Skriv din anmeldelse av datingsiden