Andre datingsider i samme kategori

Senior Dating

  • 60-dating.no

Senior Dating

Er 60-dating.no en god datingside for single over 60?

8.5

60-dating.no

Nettdating er ikke bare for de unge. Mange enslige over 60 leter også etter kjærlighet på nettet. Dette kan skyldes tap av en partner, en skilsmisse, eller kanskje du bare er klar for en ny sjanse til kjærlighet. Å date etter 60 kan skille seg fra å date i en yngre alder, så flere datingsider fokuserer på eldre singler eller enker og enkemenn. Det finnes nå flere over-60 datingsider, og vi har tatt en nærmere titt på en av de ledende plattformene. I denne artikkelen deler vi våre erfaringer med 60-dating.no og viser deg hva du kan forvente fra denne matchmaking-nettsiden.

Nettdating etter 60 blir stadig mer populært i Storbritannia fordi det aldri er for sent for ekte kjærlighet. Hvis du leter etter en partner over 60, gir 60-dating.no gode muligheter for å koble deg med andre singler.

Funksjoner

Registreringen skiller seg fra mange andre over-60 datingsider da du blir virtuelt intervjuet. Dette består av forskjellige spørsmål om din karakter, preferanser og hva du forventer i en potensiell partner. Svar nøye da disse, sammen med personlighetstesten, danner grunnlaget for partnerforslag.

en partner over 60

Søkefunksjon:

Du kan enkelt oppdage profiler via kontaktlisten din eller utforske andre medlemmers profiler uavhengig. Med gratisversjonen av 60-dating.no vil bildene være uskarpe.

Matchmaking:

Basert på ditt innledende intervju og personlighetstest, blir profilforslag laget som samsvarer med dine inndata. En kompatibilitetsindeks indikerer hvor mye du har til felles med en person. Denne funksjonen sparer deg for tid og krefter og er svært populær blant 60PlusTreff-brukere.

Å date etter 60 60-dating.no

Når du er interessert i noens profil, er det flere måter å koble på. Meldinger: Du kan sende direktemeldinger til interessante profiler gratis. Engasjer deg i en uformell chat ved å stille spørsmål, og husk alltid å kommunisere høflig. Videosamtaler: Betalende medlemmer har muligheten til å videochatte. Du kan ringe medlemmet du velger, noe som gir en mer virkelighetsnær opplevelse. Flørtespørsmål: Still flørtespørsmål på profilen din for besøkende å svare på. Dette kan bane vei for en mer personlig samtale. Likerklikk og hilsener: Du kan sende små tokens av interesse som emoticons og likerklikk for å vise at du er interessert, og deretter vente for å se om det andre medlemmet gjengjelder eller starter en samtale.

Kostnader ved 60-dating.no

Du kan bruke 60-dating.no gratis, men med begrensede funksjoner. For en bedre datingopplevelse anbefales et betalt abonnement. Dine alternativer er: • €69.99/måned for et en-måneders abonnement • €59.99/måned for et tre-måneders abonnement • €69.99/måned for et seks-måneders abonnement Bare sikre betalingsmetoder som kredittkort og direkte belastning aksepteres. Selv om de månedlige gebyrene er litt over gjennomsnittet, sikrer de at medlemmene virkelig søker et forhold.

Funksjoner & Grensesnitt

Et av de bemerkelsesverdige aspektene ved 60-dating.no er det elegante og moderne designet. Nettstedets grensesnitt er intuitivt, noe som gjør det enkelt for brukere, spesielt de som kanskje ikke er veldig tekniske, å navigere og bruke plattformen effektivt. Det er klare etiketter, lettleste fonter, og en generelt innbydende følelse som er tilpasset målgruppen. Videofunksjonen er en flott måte å komme i kontakt med hverandre live på og gjør kommunikasjonen mye mer avslappet, spesielt for nye kontakter.

8.5 Gå til datingsiden

Oversikt over 60-dating.no

• Designet for singler 60 år og eldre

• Du vil gjennomgå en personlighetstest

 • Partnerforslag er basert på denne testen

 • Brukervennlig grensesnitt

• Videochat-alternativ tilgjengelig

60-dating.no kan skryte av et veldig aktivt og engasjert samfunn. Fora og chatgrupper lar medlemmene diskutere forskjellige emner, fra forholdsråd til hobbyer og interesser, noe som fremmer en fellesskapsfølelse utover bare dating.

60-dating.no Medlemmer

Over-60 datingsiden

Over-60 datingsiden har for tiden rundt 145 000 medlemmer. Vår erfaring viser at brukerne er ekte og seriøse om å finne et forhold. Naturligvis er medlemmene 60 år og eldre, med de fleste som er responsive og viser ekte interesse. Dette fører til en høy suksessrate på 60-dating.no.

Nettstedet bruker SSL-kryptering for å beskytte deg og dine sensitive data. Europeiske databeskyttelseslover sikrer at detaljene dine ikke deles med tredjeparter. Betalingsdetaljer er kryptert, noe som holder dem skjult fra nysgjerrige øyne.

8.5 Gå til datingsiden

Konklusjon

Hvis du er 60 år eller eldre og søker et forpliktende forhold, anbefaler vi sterkt 60-dating.no. Nettstedet er brukervennlig og passer selv for de som er mindre teknisk kyndige. Det spesielle med plattformen er at den lar kvinner og menn møte et bredt spekter av mennesker over 60 år. Gjennomsnittsalderen er derfor ideell for å finne mennesker på ens egen alder til et forhold. På mange andre datingsider for eldre mennesker er målgruppen svært blandet.

På 60-dating.no kan personer over 60 år være sikre på at de hovedsakelig kommer i kontakt med personer i sin egen aldersgruppe. Vi anbefaler derfor plattformen spesielt for eldre mennesker som er på utkikk etter et forhold, men som ikke er på jakt etter yngre partnere. Plattformen med sine mange muligheter og medlemmer er absolutt verdt å prøve og tilbyr en flott mulighet til å møte potensielle partner. 

Skriv din anmeldelse av datingsiden

Please select the star