Blogg

10 emner du bør unngå å snakke om på første date

2022-05-03

10 emner du bør unngå å snakke om på første date

Hvis du vil ha en vellykket date, bør det være noen tips om samtaleemnene. Det er avgjørende å unngå temaene som kan få personen til å føle seg ukomfortabel eller de som viser din dårlige væremåte. La oss se på hver enkelt i dybden:

Penger og lønn. Hvis du er en vellykket mann som ønsker å imponere en jente med dette, vil hun ta hensyn til det uten å snakke. Hvis det ikke er konkurransefortrinnet du vil bruke for å vinne partneren din, engasjere ham eller henne med en annen meningsfull, men enkel dialog. Det samme gjelder for kvinner - i de fleste land vil menn føle seg usikre hvis de vet at en kvinne er mye rikere enn de er. Du vil aldri vite nøyaktig din partners inntekt og hvor følsomt dette emnet er for ham. Derfor er det bedre å ikke diskutere slike ting i det hele tatt.

Religion, tro, rase og kjønnsforskjeller. Disse emnene er følsomme, og de kan skape konflikt mellom to personer på deres første date. Det ville være mye bedre å unngå dem helt og snakke om noe annet, for eksempel hobbyer eller interesser.
Det personlige livet til noen nær deg, spesielt familieproblemer eller problemer knyttet til skilsmisse eller død av kjære, bør ikke diskuteres på din første date. Slike samtaler kan forårsake dypt ubehag for ledsageren din.

Ekser - Det er bedre å ikke ta opp eksen din på den første daten siden det kan fremkalle sjalusi eller få kameraten din til å tro at du fortsatt er hengt opp i forhold til det tidligere forholdet ditt.

Familieproblemer - hold familieproblemene dine for deg selv, siden ingen vil høre om dem på første date.
Dine problemer med loven - det er bedre å ikke dele slik informasjon, da det kan gi et feil inntrykk.

Sex - selv om sex er en ønskelig fortsettelse av daten for de fleste, kan tidlige diskusjoner om det være forhastede og føre til at daten mislykkes. Det eneste unntaket - er hvis du møtte en partner på en av hookup-sidene hvor deltakere registrerer seg spesifikt for dette.

Politikk - det ble ansett som dårlig smak å diskutere politikk på en første date lenge. Din samtalepartner kan være radikalt motsatt i sine synspunkter eller kanskje upolitisk i det hele tatt. Men de siste årene har studier vist at mer enn 60 prosent av respondentene, brukere av online dating-plattformer, er klare til å diskutere politikk på en første date. I denne samtalen blir de bedre kjent med partneren sin og blir kjent med deres temperament og tankegang. Men det er viktig å huske at folk går på date først og fremst for å glede seg over kommunikasjon og fysisk nytelse. Så dette emnet må være ekstremt forsiktig eller kanskje best unngå det.

Så når du forbereder en date, er det bedre å tenke på forhånd om hva du vil snakke om med partneren din. Det er bedre å unngå emner nevnt før. Snakk heller om:

  • Diskuter hvor du kommer fra
  • Hobbyer
  • Favorittfilmer, musikk, bøker osv.
  • Ha en samtale om reiser
  • Snakk om mat osv.

Riktig valgte samtaleemner vil bringe deg nærmere dine mål, enten det er et langvarig forhold eller den mest spennende kvelden noensinne.

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg