Blogg

10 største turn-ons for menn

2022-04-21

10 største turn-ons for menn


Selv om dette kan være litt av en generalisering, er det definitivt noen ting som har en tendens til å drive de fleste menn vill på soverommet. Fra undertøy til lekne småprater, finn ut hva som får mannen din til å gå og bruk disse tipsene til å krydre kjærlighetslivet ditt!

  1. Lukter godt: Denne er enorm. Menn er utrolig visuelle skapninger, men de reagerer også sterkt på lukt. Sørg for at du har en signaturduft som han ikke kan få nok av, den vil få ham til å ønske å være i nærheten av deg hele tiden!
  2. Kle deg for å imponere: Igjen, menn er visuelle skapninger. De elsker å se partnerne deres kledd opp og se nydelige ut, det får dem til å føle seg stolte over å være sammen med deg, og det tenner dem på samme tid.
  3. Vær selvsikker: Dette er en stor turn-on for menn. Det er ingenting mer sexy enn en kvinne som kjenner sin egen verdi og ikke er redd for å vise det. Vær trygg på deg selv og forholdet ditt, og han vil bli sparklet i hendene dine.
  4. Vær spontan: Menn elsker en god overraskelse, så prøv å blande ting litt. Planlegg en helgetur på et øyeblikk, eller ta ham med ut for en natt på byen som han aldri vil glemme.
  5. Vær en god lytter: Menn føler ofte at de ikke blir hørt i forholdet deres. Gjør en innsats for å virkelig lytte til hva han sier, og du vil både dra nytte av bedre kommunikasjon og en dypere forbindelse.
  6. Gjør det første trekk: Menn elsker det når kvinner tar ansvar, spesielt på soverommet. Ikke vær redd for å starte sex noen ganger, det er akkurat det han trenger for å føle seg ønsket og elsket.
  7. Vær lidenskapelig: Menn er lidenskapelige skapninger, og de vil at partnerne deres også skal være lidenskapelige. Vis ham hvor mye du bryr deg om ham og forholdet ditt ved å være entusiastisk og uttrykksfull i din elskov.
  8. Vær eventyrlystne: Menn elsker en kvinne som er villig til å ta risiko og prøve nye ting.
  9. Vær utfordrende : Menn vil ha en kvinne som er en utfordring, noen de må jobbe for å vinne over.
  10. VÆR DEG SELV!

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg