Blogg

11 tekstfeil som vil stoppe deg fra å få datoen

2022-10-05

11 tekstfeil som vil stoppe deg fra å få datoen

Du har endelig oppdaget noen du kunne tenke deg å gå ut med etter en stund å ha sett på en datingside eller app. Dere utveksler telefonnumre og begynner å sende tekstmeldinger til hverandre. Men så, av en eller annen grunn, begynner ting å bli dårligere. I siste øyeblikk av daten din avbryter de eller svarer ikke på meldingene dine.

Hva gikk galt?

Sjansene er store at det er på grunn av noen tekstfeil som du kanskje ikke engang er klar over. I denne artikkelen viser vi deg 11 vanlige tekstfeil som kan ødelegge sjansene dine for å få en date.

Sender svar med ett ord

Når du sender tekstmeldinger til en potensiell date, er det viktig å holde samtalen i gang. Og det betyr å svare på meldingene deres i tide.
Men å sende svar på ett ord vil ikke hjelpe deg å oppnå det. Faktisk kan det ha motsatt effekt og få den andre personen til å miste interessen. Svar med noe innholdsrikt, noe som vil holde samtalen i gang.

Sende lange tekstavsnitt

Når du sender tekstmeldinger til noen du er interessert i, er det siste du vil gjøre å sende lange tekstavsnitt. Hvorfor? Fordi det er overveldende og det er en stor turnoff.
Tenk på det – vil du motta en lang tekstmelding fra noen du knapt kjenner? Sannsynligvis ikke. Du tror nok de prøvde for hardt eller at de bare var desperate.
Den beste måten å sende tekstmeldinger til noen på er å holde meldingene dine korte og søte. På den måten overvelder du dem ikke og holder samtalen flytende.

Svarer umiddelbart på hver melding

Når du sender tekstmeldinger til noen som er interessert, er det fristende å svare på hver melding umiddelbart. Men å gjøre dette kan faktisk ha motsatt effekt av det du håper på.
Når noen venter på svar og ikke får det med en gang, begynner de å lure på hva som skjer. Kanskje du ikke er interessert lenger? Kanskje du er opptatt? Jo lenger de venter, jo mer tvil begynner de å ha.
I stedet for å svare umiddelbart, ta en pause fra telefonen og gi deg selv litt tid til å svare. Dette vil vise den andre personen at du er interessert og verdsetter tiden deres.

Tar for lang tid å svare

Det er noen timer siden du fikk teksten, og du diskuterer hvor lenge du bør vente med å svare. Du vil ikke fremstå som for ivrig, men du vil heller ikke at de skal tro at du ikke er interessert. Høres kjent ut?
Hvis dette er noe som har holdt deg tilbake, er det på tide å gjøre en endring. Når du bruker for lang tid på å svare, føler den andre personen at de ikke er en prioritet for deg. Og det er definitivt ikke meldingen du vil sende.
Så hvor lenge bør du vente? Jeg vil anbefale å svare innen en time eller to på det meste. På den måten viser du at du er interessert, og du respekterer også tiden deres.

Startargumenter via tekst

Du kan bli overrasket over at det å starte argumenter via tekst er en av de største avbrytelsene for potensielle datoer. Det er ikke det samme som å snakke ansikt til ansikt, hvor du kan se den andres reaksjon og lese kroppsspråket deres.
Teksting er en kald og upersonlig måte å kommunisere på og kan lett føre til misforståelser. Hvis du er uenig med noen, er det alltid bedre å snakke med dem ansikt til ansikt. Du vil ha en bedre sjanse til å løse problemet, og du vil ikke skade forholdet ditt i prosessen.

Oppdra ekser

Du gjør kanskje feilen ved å snakke for mye om eksene dine i tekstene dine. Dette er en stor turnoff for de fleste, og det er definitivt ikke attraktivt.
Det er naturlig å ønske å dele noen av tingene som har skjedd i fortiden din, men det er best å holde ting lett og luftig når du sender tekstmeldinger til noen du er interessert i. Lagre de dype samtalene til når du faktisk er ansikt til ansikt med den personen.
Og hvis du virkelig ikke kan motstå å snakke om eksene dine, sørg for at du gjør det på en positiv måte som ikke får den andre personen til å føle at de konkurrerer med dem. For eksempel, "Jeg er glad jeg er over eksen min nå. Han var en dust."

Klag på livet ditt

Å klage er det verste du kan gjøre når du prøver å imponere noen, og det er en stor turnoff som får deg til å virke fiendtlig og uinteressant.
Hvis du har en dårlig dag, er det én ting. Men ikke la den dårlige dagen din bli et tull om hvordan livet suger og alt er forferdelig. Ingen ønsker å date en negativ Nancy.
Dessuten er det kjedelig å høre noen fortsette og fortsette om problemene deres. Lagre det til vennene dine – hold ting oppe når du sender tekstmeldinger til noen du prøver å imponere.

Stille personlige spørsmål for tidlig

Du tror kanskje at det å stille personlige spørsmål er en utmerket måte å bli kjent med noen på, men det kan faktisk ha motsatt effekt.
Når du bombarderer noen med personlige spørsmål umiddelbart, får det dem til å føle at du prøver å fjerne privatlivet deres. Det er den digitale ekvivalenten til å komme for nær for komfort. Og det er en stor avkjøring.
Så lagre de personlige spørsmålene til senere, etter at du har bygget litt tillit. Og selv da, spør bare de som er genuint relevante for samtalen.

Blir seksuell for tidlig

Å bli seksuell for tidlig er når du begynner å snakke om sex eller seksuelle insinuasjoner i tekstene dine før du i det hele tatt går på date. Når kvinner ser slik tekst, blir de slått av og slutter å svare. For å unngå denne tekstfeilen, hold den seksuelle praten til et minimum, eller ikke ta det opp før dere har gått på noen dater og er mer komfortable med hverandre.

Sender uønskede bilder

Du kan bli overrasket over å vite at uønskede bilder er en av de største tekstfeilene du kan gjøre. Hvorfor? For det første er det en stor turnoff, og ingen ønsker å motta et bilde av kjønnsorganene dine helt ut av det blå.
Men det er en annen grunn til at uønskede bilder er et nei-nei: de kan tolkes som forfølgelse. Og tro meg, du vil ikke bli sett på som en stalker. Det er et stort rødt flagg og vil stoppe enhver potensiell date i sporene.
Så hvis du vil ha en date, hold buksene på og lagre nakenbilder til senere. Stol på meg, det vil være verdt ventetiden.

Å bombardere den andre personen med meldinger

Du kan være spent etter å ha fått noens nummer, men ikke bombarder dem med meldinger, og det kan virke desperat og vil slå dem av. Start sakte ved å sende én melding og vente på svar. Hvis du ikke hører noe, vent noen timer og send en ny melding.
Vær oppmerksom på tonen i meldingene dine også. Unngå å være for pushy eller komme over som om du bare er interessert i sex. Hold samtalen lett og flørtende, og sørg for at du stiller spørsmål om den andre personen. På den måten vet du hva de er interessert i og kan skreddersy samtalene dine deretter.

Konklusjon

Det er viktig å unngå å gjøre disse feilene mens du sender tekstmeldinger fordi de raskt kan slå av personen du er interessert i. Enten du prøver å finne kjærligheten eller bare en tilfeldig sex, vil følge disse enkle tipsene hjelpe deg med å finne datoen. Så neste gang du sender tekstmeldinger til noen, husk disse feilene og unngå dem for enhver pris!

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg