Blogg

Hva kvinner virkelig ser etter på en første date

2022-06-14

Hva kvinner virkelig ser etter på en første date

Dating kan være en skremmende opplevelse, spesielt hvis det er første gang. Du ønsker å gjøre et godt inntrykk og unngå klossethet. Kvinner legger merke til mange ting på en første date. For å hjelpe deg har vi satt sammen en liste over ting kvinner legger merke til om menn på en første date. Følg rådene våre, og du vil garantert imponere daten din.

Her er de 5 beste tingene du bør sørge for å gjøre for å imponere daten din:

  1. Hvor selvsikker han er. Kvinner er tiltrukket av selvsikre menn. Sørg for å få øyekontakt, stå oppreist og smil. Selvtillit, i vårt tilfelle -Det handler om finessene i kroppsspråket og oppførselen din. For eksempel en fyr som er trygg i konteksten eller scenariet versus en fyr som er usikker, usikker på seg selv, nervøs og ukomfortabel i miljøet eller situasjonen. Det en kvinne verdsetter mest er hvordan hun føler seg instinktivt som reaksjon på en fyrs handlinger, kroppsspråk og sosial interaksjon og møter med henne.
  2. Hvordan han er kledd. Førsteinntrykket er viktig, så sørg for at du er skarp kledd. Ha på deg noe som får deg til å føle deg bra med deg selv - du vil være mer selvsikker, og daten din vil legge merke til det. Ikke konsentrer deg for mye om antrekket ditt. Stilen skal passe til aktiviteten og lokalet, men til syvende og sist handler det om hvordan du føler det du har på deg.
  3. Hvordan han lukter. Dette kan virke som en enkel sak, men sørg for at du lukter godt! Dusj før daten og bruk en lett duft av cologne eller kroppsspray. Daten din vil kunne lukte deg når du snakker, så pass på at du ikke overdriv. En lukt kan være både en robust stimulerende utløser som øker seksuell lyst og tiltrekning eller en årsak som overstyrer alle andre anstrengelser
  4. Om han er en god lytter. Kvinner ønsker å bli hørt og forstått. Vær oppmerksom på hva hun sier og still oppfølgingsspørsmål. Vis at du er interessert i henne ved å opprettholde øyekontakt og bruke ansiktsuttrykk. Bare ikke gjør daten til et avhør av daten din. Få henne til å like deg, og hun vil gjerne fortelle deg mye spennende
  5. Hvor gøy han er å være rundt. På slutten av dagen vil kvinner ha det gøy. Hvis du kan få daten din til å le og kose seg, vil hun definitivt ønske å se deg igjen. Vær deg selv og la personligheten din skinne gjennom. Hvis du prøver for hardt å være noen du ikke er, vil hun kunne fortelle det, og daten blir en flopp.

Ved å følge rådene våre vil du garantert gjøre et godt inntrykk på daten din. Vær selvsikker, kle deg skarpt, lukt godt, lytt til henne og ha det gøy. Hvis du kan gjøre alle disse tingene, er du sikker på å vinne henne. Lykke til!

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg