Blogg

De mest vanskelige tingene som kan skje på en date

2022-07-14

De mest vanskelige tingene som kan skje på en date

Dating kan være et minefelt. Det er så mange ting som kan gå galt, og ofte kan de små tingene skape eller bryte en date. Her er noen av de mest vanskelige tingene som kan skje på en date og hvordan du skal håndtere dem. Noen av dem kan løses med litt humor og en positiv holdning, men andre kan være en dealbreaker.

Datoen din er sen.

Denne er ganske vanlig, og det er ikke alltid daten din er feil. Noen ganger skjer ting, og folk blir forsinket. Det beste du kan gjøre i denne situasjonen er bare å slappe av og gå med strømmen. Hvis daten din til slutt dukker opp, vil de sannsynligvis være unnskyldende, og du kan bare le av den. Men hvis de er mer enn en halv time forsinket uten noen forklaring, kan det være på tide å si opp.

Datoen din avbrytes i siste liten.

En slik situasjon er noe av det mest frustrerende som kan skje på en date. Du har gledet deg til det hele uken, og så kansellerer de i siste liten uten forklaring. Det er mulig at noe dukket opp, og de virkelig ikke klarte det, men det er også mulig at de ikke er så glad i deg. Hvis de ikke gir deg en god grunn til å kansellere, kan det være best å gå videre.

Daten din er en no-show.

Dette er det verste tilfellet av en dårlig date. Du møter opp til avtalt tid og sted, og datoen din er ingen steder å finne. De har ikke ringt eller tekstet for å fortelle deg at de ikke kom; de forlot deg bare høyt og tørt. Dette er definitivt en dealbreaker, og du bør aldri bry deg med noen som gjør dette. Det er rikelig med fisk i havet, og du fortjener ikke å bli stilt opp slik. Bare åpne datingsider eller applikasjoner for å finne en annen dato for i kveld.

Daten din er høy eller full.

Hvis daten din er høy eller full, er det et stort rødt flagg. De er sannsynligvis ikke ved sitt rette sinn, noe som kan føre til farlige eller kompromitterende situasjoner. Hvis de er høye eller fulle, er det bedre å si farvel og dra umiddelbart. Du vil ikke være i en situasjon der du ikke har kontroll.

Daten din er frekk eller respektløs.

Hvis daten din er frekk eller respektløs, er det en god idé å avslutte. Det er ingen grunn til å tåle at noen mishandler deg. Livet er for kort til å kaste bort tiden din på folk som ikke setter pris på deg.

Daten din vil snakke om ekser.

Hvis daten din ønsker å snakke om ekser, er det et stort rødt flagg. Denne oppførselen er upassende og viser at de ikke er over sitt forrige forhold. Hvis de begynner å snakke om ekser, unnskyld deg høflig og avslutt daten. Du trenger ikke å bli dratt ned av bagasjen deres.

Daten din er på telefonen deres hele tiden.

Hvis daten din er på telefonen deres hele tiden, er det frekt og respektløst. De er sannsynligvis ikke interessert i å snakke med deg hvis de ikke engang kan legge bort telefonen i noen minutter. Hvis de er på telefonen hele tiden, forklar høflig at du ønsker å ha en samtale.

Daten din har dårlig ånde.

Hvis daten din har dårlig ånde, er det en litt pinlig situasjon. Du vil kanskje høflig unnskylde deg selv og ta en mynte eller tyggegummi fra veska. Hvis den dårlige ånde vedvarer, bør du vurdere å avslutte datoen tidlig fordi det sannsynligvis ikke vil bli bedre.

Glemte navnet på daten din

Det kan være litt vanskelig hvis du glemmer navnet på daten din. Hvis du ikke husker navnet deres, prøv å spørre dem om noe de fortalte deg tidligere i samtalen, og dette vil forhåpentligvis rykke hukommelsen din. Hvis du fortsatt ikke husker navnet deres, bare be høflig om unnskyldning.


Dette er bare noen av de mest vanskelige tingene som kan skje på en date. Det er imidlertid viktig å huske at disse tingene skjer med alle på et tidspunkt. Den beste tingen å gjøre er å slappe av og gå med strømmen. Hvis du kan le av disse vanskelige situasjonene, vil daten din sannsynligvis bli imponert over din sans for humor. Likevel er det alltid best å avslutte datoen tidlig hvis du føler deg ukomfortabel eller utrygg. Din sikkerhet og velvære bør alltid være din høyeste prioritet.

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg