Blogg

5 scenarier hver mann bør prøve mens de har en One-Night Stand om sommeren

2022-07-11

5 scenarier hver mann bør prøve mens de har en One-Night Stand om sommeren

Et one-night stand (ONS) betraktes generelt som en handling eller forekomst av tilfeldig sex mellom to personer med liten eller ingen historie med hverandre. Det er vanligvis ment å være et rent fysisk møte. Begrepet One-night stand er også kjent som en "bonk", "shag" eller en "root" og er mye brukt i: USA, Canada, Storbritannia, Australia og New Zealand. Uansett hva du vil kalle det, blir one-night stands stadig mer populært, spesielt blant unge mennesker. En undersøkelse utført i 2021 fant at nesten 75 % av personer i alderen 18–30 har hatt et one-night stand. Nesten halvparten av dem fant hookups på nettet, og denne andelen vokser.

One-Night Stand - hvorfor og hvor?

Det er mange forskjellige grunner til at folk kan velge å engasjere seg i et one-night stand. Noen mennesker kan gjøre det ganske enkelt fordi de nyter den fysiske nytelsen av det uten noen følelsesmessig tilknytning. Andre kan se det som en mulighet til å koble seg til noen de finner attraktive, men som ikke nødvendigvis ønsker å forfølge et forhold. Og fortsatt kan andre gjøre det av nysgjerrighet eller gruppepress.
Et one-night stand kan skje når som helst, hvor som helst - på fest, bar, strand eller til og med på nettet. Det trenger ikke å være forhåndsplanlagt; det kan være spontant og spore av øyeblikket. Og mens noen ser one-night stands som moralsk feil eller skitne, ser andre på dem som ufarlig moro. Hvis du tenker på å ha et one-night stand i sommer - her er fem scenarier hver mann bør prøve mens han er ONS om sommeren:

1. ONS on the beach – Denne er definitivt for den mer vågale mannen. Å ha sex på en bortgjemt strand kan være en fantastisk opplevelse. Lyden av bølgene, sanden og solen gir en veldig romantisk setting. Bare pass på at du ikke blir for sandete!
2. ONS på et offentlig sted – føler du deg slem? Så fortsett og ha sex på et sted der du kan bli tatt! Spenningen ved å bli tatt vil gjøre det enda mer spennende.
3. ONS i en bil – enten det er i bilen din eller noen andres, kan biler gi den perfekte trange plassen for en intens elskovsøkt. I tillegg er det alltid muligheten til å gjøre det på en parkeringsplass med andre mennesker rundt!
4. ONS på et hotellrom – en sikker måte å gjøre ting dampende på. Du kan bestille romservice, ha champagne på isen og skru opp varmen med et lunt forspill. Bare sørg for å bestille et rom på forhånd, slik at du ikke blir sittende igjen i siste liten.
5. ONS i telt - sex i telt er alltid gøy. Noe med å være utendørs og få det på gjør opplevelsen desto mer spennende. Hvis du føler deg eventyrlysten, kan du prøve å elske i en offentlig park eller skog! Bare pass på at du ikke blir tatt!

Så ikke gå glipp av sommeren - hvis du ønsker å legge til litt spenning til seksuallivet ditt, er det den perfekte tiden for å nyte uformell sex.

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg