Blogg

5 tegn på at din online dating-opplevelse går i feil retning

2022-04-26

5 tegn på at din online dating-opplevelse går i feil retning

Det er greit å føle en rekke følelser når du dater på nettet – fra spenning og lykke til skuffelse og frustrasjon. Men anta at du begynner å føle at din online dating-opplevelse går i feil retning. I så fall kan det være på tide å revurdere ting. Her er fem tegn på at din online dating-opplevelse kan være på vei i feil retning.

1. Du møter ikke noen nye mennesker

Hvis du har sveipet og sendt meldinger i uker eller til og med måneder uten noen gang å gå på date, kan det være på tide å gå videre. Det er massevis av andre fisker i havet, så ikke kast bort tiden din på noen som ikke er interessert i å møte opp.

2. Du er ikke kompatibel med noen du møter

Det er viktig å være ærlig med deg selv når det gjelder nettdating. Hvis du bare er interessert i å koble opp, ikke kast bort tiden din på å sende meldinger til folk som leter etter et seriøst forhold. På samme måte, hvis du bare leter etter noe uformelt, ikke få håp om å møte noen som ønsker å gifte seg og få barn. Vær ærlig med deg selv og med personene du snakker med, og du vil være mer sannsynlig å finne noen som passer godt.

3. Du har det ikke gøy

Dating skal være morsomt, så hvis du ikke koser deg, er det på tide å revurdere strategien din. Hvis du konstant stresser med profilen din, kampene dine, eller om du vil finne kjærligheten på nettet eller ikke, er det på tide å ta en pause. Husk at dating skal være morsomt - så ikke ta det for seriøst!

4. Du er ikke deg selv

Det er viktig å være deg selv når du er på nettdating. Ikke prøv å være noen du ikke er, ellers vil du ende opp med å tiltrekke deg folk som leter etter noen andre. Vær ærlig i profilen din, og ikke vær redd for å vise dine sanne farger. Den rette personen vil sette pris på deg for den du er, så det er ingen grunn til å late som om du er en annen.

5. Du gjør ingen fremgang

Hvis du har vært online dating en stund uten suksess, kan det være på tide å endre ting. Prøv et annet nettsted eller en annen app. Det finnes mange datingsider på nett, enten du ønsker å etablere et seriøst forhold eller å flørte. Usikker på hva som er best å bruke? Vi har deg dekket. Sjekk ut vårt utvalg av beste datingsider og beste oppkoblingssider.


Dette er bare noen tegn på at din online dating-opplevelse kan gå i feil retning. Hvis du sliter med å finne suksess med nettdating, ikke gi opp! Det er noen der ute for alle. Bare fortsett å svømme, så finner du til slutt matchen din.

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg