Blogg

6 første date-spørsmål som bygger kjemi!

2022-10-09

6 første date-spørsmål som bygger kjemi!

Vel, mine venner, å stille de riktige spørsmålene kan få deg fra en gjennomsnittlig første date til å vekke utrolige, langvarige følelser som dere kanskje ikke har hatt på lenge.
Å stille spørsmålene er vanskelig fordi realiteten er at de riktige spørsmålene og deres emosjonelle triggere kan være forskjellige for alle. Jeg vil gi deg noen spørsmål som fungerer på sannsynlighetsbalansen. I hovedsak bør de jobbe 70 % av tiden. Jeg skal dele 6 med dere!

1. Vurder deres følelsesmessige respons til deg: "Hva er dine første tanker om meg? Vær ærlig!"

Dette er et flott spørsmål å stille tidlig fordi det vil gi deg en idé om hvordan de føler for deg og om de er interessert i å forfølge noe videre. Hvis de ikke er det, kan du spare deg selv for bryet og gå videre.

2. Finn ut interessene deres: "Hva må du snakke om i 20 minutter uten stans?"

Det fine med dette tipset er at det er basert på menneskets natur - vi elsker alle å snakke om oss selv eller emnene som er nærmest og kjærest for våre hjerter. Dette spørsmålet vil fortelle deg om deres interesser og om du deler felles grunnlag.
Når du kan finne ut hva som får daten din til å lyse opp av spenning, vil du åpne slusene for uendelige, enkle samtaler.

3. Få en anbefaling fra dem: "Jeg vil lese en ny bok denne måneden; har du noen gode anbefalinger?"

Det er alltid en underliggende gjensidighet når det gjelder å bygge kjemi som må utforskes. Du kan finne ut felles interesser ved å spørre noen om en anbefaling, slik at daten din føles verdsatt. For å ta det ett skritt videre, kan du nevne noe på nettdatingprofilen din som "Gi meg beskjed hvis det er noen gode lokale bryggerier i nærheten."

4. Lær deres mest morsomme/mortifiserende historier: "Fortell meg om en dum ting du gjorde en gang."

Å dele en pinlig historie bryter isen og menneskeliggjør dere to som perfekt ufullkomne mennesker som av og til gjør feil. Det setter også tonen for ytterligere selvavsløring, som er nøkkelen til intimitet.
Dette jevner ut spillefeltet og reduserer spenningen. Når de er i stand til å le, vil de ha en fantastisk mulighet til å lære hvordan de reagerer når ting ikke går som de skal.

5. Finn ut hva de synes om dating: "Hva er en fantastisk første date for deg?"

Dette kan virke litt rart og til og med motintuitivt, men jeg tror det er en fin måte å bli kjent med hva de er interessert i og hvordan de ser på romantikk og dating. I tillegg fører det til mer positive samtaler som genererer sterke følelser. Det kan alltid gi deg noen ideer for hvor du kan ta neste date!

6. Se om de er spontane: "Hvis du kunne gjøre noe akkurat nå, hva ville det vært?"

Dette spørsmålet lar daten din utnytte fantasien deres og slippe litt løs. Den viser deg om de er spontane, morsomme eller mer reserverte og tilbakelente. Hvis de ikke kan tenke på noe utenpå hodet, kan det være lurt å styre unna.

Å være nervøs for hva du skal si på en date er vanlig, men det trenger ikke å være det. Bare husk å snakke lidenskapelig, gå selvsikkert og ha en positiv holdning, noe som også vil gjøre de rundt deg glade. Du har ikke noe å tape på å prøve dette!

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg