Blogg

7 dating Сlichés du bør vite for å gjøre din første date over hennes forventninger

2022-08-17

7 dating Сlichés du bør vite for å gjøre din første date over hennes forventninger

Husker du hvordan du startet ditt bekjentskap med henne med en ukonvensjonell setning på en av datingsidene du bruker? Siden den gang har det gått litt tid, og du har klart å holde henne interessert i deg, og ikke bare beholde henne - men bringe henne til øyeblikket av den første daten. Og nå lurer du på - hvordan gjøre denne daten minneverdig for henne, slik at hun blir trygg på at du ikke er som alle andre...du er spesiell?

Jeg håper du forstår at å tenke bare i slike klisjeer: inviter til restauranten, kom i tide, rent og pent kledd... er som å håpe at du på en online datingside kan få noens oppmerksomhet med uttrykket "Hei, hvordan er du?". Det er derfor de beste datingsidene tilbyr en innebygd hjelper som hjelper deg å starte en samtale med en fremmed ikke-standard måte.

Så i denne bloggen vil vi diskutere hvordan vi kan arrangere den første daten over hennes forventninger.

1. La oss først avlive myten om at den første daten skulle skje på en restaurant. Dette er ikke alltid tilfelle. Hvis du møttes på et eventyr datingside, vil kanskje din første faktiske date være morsommere hvis den finner sted i naturen - fotturer, sykling eller vannsport.

2. Den andre myten å avlive er at du må bruke mye penger på en første date. Alt avhenger av hva forholdet ditt er basert på - materielle verdier eller intellektuell kompatibilitet. Hvis du er sikker på at forholdet ditt ikke koker ned til økonomisk velvære, så kan du spare på første date og gå en tur i parken eller lage middag sammen.

3. En annen klisje er at første date ikke skal vare mer enn 2-3 timer. Dette er ikke nødvendigvis tilfelle. Hvis dere har det bra sammen og samtalen flyter, hvorfor ikke forlenge daten?

4. Den fjerde klisjeen er at du bør snakke om deg selv og hobbyene dine på en første date. Ja, det er viktig å kjenne hverandre bedre, men prøv å fokusere på henne. Snakk om hennes interesser, hobbyer og hva hun gjør på fritiden. Prøv å finne felles grunnlag.

5. Den femte klisjeen er at du bør unngå å diskutere politikk og religion på en første date. Dette er sant, men bare til en viss grad. Hvis du føler at du er på samme bølgelengde med samtalepartneren din og hun er interessert i å diskutere kontroversielle emner, så fortsett.

6. Den sjette klisjeen er at du aldri bør snakke om eksen din på en første date. Dette er definitivt sant. Ingenting er verre enn å snakke om dine tidligere forhold på en første date, og det vil bare få henne til å tro at du ikke er over eksen din og ikke er klar for et nytt forhold.

7. Og den syvende og siste klisjeen er at på en første date bør du unngå å snakke om sex. Dette er også sant, men bare til en viss grad. Hvis du føler at den seksuelle spenningen mellom dere er for sterk og dere ikke klarer å kontrollere dere selv, er det bedre å endre samtaleemne eller avslutte daten tidligere enn planlagt.

Som du kan se, finnes det mange klisjeer om første dater, men ikke alle er sanne. Det viktigste er å være deg selv og prøve å gjøre daten din så behagelig og hyggelig som mulig for dere begge. Og hvis du klarer det, kan du være sikker på at hun vil se deg igjen.

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg