Blogg

7 typer bilder Mann bør unngå å legge ut på datingsideprofil

2022-05-17

7 typer bilder Mann bør unngå å legge ut på datingsideprofil

Det er ingen hemmelighet at mannen, akkurat som alle andre, ønsker å sette sine beste bein når de oppretter en nettprofil på datingsiden. Tross alt er førsteinntrykket alt, og du har bare én sjanse til å gjøre et godt.
Dessverre kan noen ganger en mann bli så fanget i å prøve å vise hvor stor han er at han gjør noen betydelige feil. En av de største feilene menn kan gjøre, er å legge ut visse typer bilder på datingsideprofilene deres.
Så hva er de 7 typene bilder menn bør unngå å legge ut på datingsideprofilene deres?

Bilder uten skjorte

Vi skjønner, du er en mann, og du har en fin kropp. Men trenger du virkelig å legge ut et bilde uten overkropp som ditt hovedprofilbilde? Sjansen er stor for at svaret er nei.
Bilder uten skjorte sender beskjeden om at du ser etter noe mer enn bare et forhold. Det er ikke problemet i seg selv, men du skal vite at jentene ikke setter pris på så grei visuell kommunikasjon.

Gruppebilder

Gruppebilder er flotte for å vise frem det sosiale livet ditt, men de er ikke så gode for å vise deg frem. Når folk ser et gruppebilde, går øynene umiddelbart til den personen på bildet som er mest attraktiv. Så hvis du ikke er den mest attraktive personen på bildet, vil folk bare rulle rett forbi deg.

Bilder med en annen kvinne

Dette er over grensen for tilstrekkelighet. Nei, nei og nei. Det bør du ikke gjøre. Det spiller ingen rolle om hun er en venn, søster, mor, eks eller til og med en superstjerne du liker - det er uakseptabelt. Du kom på en datingside for å finne en sjelevenn eller bare et seksuelt eventyr; du bør ikke sette opp et slikt bilde i noen av disse tilfellene. Det eneste unntaket er hvis du leter etter en tredjedel for et vågalt eventyr med dere to.

Selfies på bad/treningsstudio

Slike selfies er generelt en dårlig idé for en mann å legge ut på datingsideprofilen sin. De har en tendens til å få en mann til å se egoistisk og egoistisk ut og som om de prøver for hardt for å være noen de ikke er.

Bilder hvor du har drukket

Vi vet alle at alkohol kan få en mann til å gjøre dumme ting. Og en av de dumme tingene er å legge ut bilder av seg selv fulle på profilen deres.
Berusede bilder sender meldingen om at du ikke ser etter et forhold og at du ikke er seriøs med dating. Selv om du prøver å finne en tilkobling, er det veldig risikabelt å legge ut et slikt bilde. Alle kvinner vet at fulle menn er mer sannsynlig å være aggressive og ha problemer med ereksjon.

Profesjonelle hodebilder

Et profesjonelt hodebilde er utmerket for din LinkedIn-profil, men det er ikke så bra for din datingsideprofil. Profesjonelle hodebilder får menn til å virke uoppriktige. Det er ofte et hint til kvinner om at en fyr ikke er selvsikker og prøver å kompensere for det ved å bruke et profesjonelt hodeskudd.

Bilder nær bilen

Biler er menneskets beste venn. Men det betyr ikke at du skal legge ut bilder av deg selv med bilen din på datingsideprofilen din.
Bilder av mannen med bilene deres sender beskjeden om at de er materialistiske og mer interessert i bilen sin enn de er i å finne et forhold. En annen forferdelig tanke er å sette opp bilder foran en annens kostbare bil. Det vil få deg til å virke som en show-off og gi inntrykk av at du prøver å tjene ekstra poeng uærlig.

Konklusjoner

Hvis du ønsker å gjøre et godt inntrykk på datingsideprofilen din, unngå å legge ut disse 7 typene bilder. Ellers vil du sannsynligvis bare bli ignorert av kvinnene du er interessert i. Fokuser i stedet på å legge ut bilder som viser frem din personlighet, som vil tiltrekke deg den rette typen kvinner. Takk for at du leste!

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg