Blogg

9 "skitne" hemmeligheter til kvinner de aldri ville at du skulle vite

2022-08-07

9

Hvilken kvinne liker ikke å holde på noen få hemmeligheter? Vi har alle dem - små ting kvinner gjør som de ikke vil at noen skal vite om.
Det er imidlertid noen hemmeligheter som vi aldri vil at menn skal vite om. Ting som er litt "skitne" og kan få oss til å virke mindre enn perfekte i dine øyne. I denne artikkelen vil vi dele 9 av disse hemmelighetene med deg.

Hun dømmer skoene dine

Hvis du skal ta henne ut, sørg for at skoene dine er rene. Hun dømmer deg, og noen ganger er hun ikke redd for å gi deg beskjed.
Faktisk dømmer hun sannsynligvis alle antrekkene dine. Hun er en kvinne som vet hva som ser bra ut og ikke. Hun vet også hva som er i stil og hva som ikke er det. Og hun nøler ikke med å si sin mening – selv om du ikke ber om det.
Så hvordan kan du vinne henne? Ved å være selvsikker og kunne tingene dine. Kle deg som en mann som vet hva han vil, og hun vil respektere deg. Og vær oppmerksom på de små detaljene, som skoene dine.

Hun sammenligner deg alltid med eksen hennes

Det er aldri lett når den nye kjæresten din stadig sammenligner deg med eksen sin. Og det er enda verre når du innser at hun alltid dimensjonerer deg for å se hvordan du måler opp.
Det er som om hun leter etter feil hos deg, og uansett hvor hardt du prøver, klarer du rett og slett ikke å leve opp til forventningene hennes. Saken er at eksen hennes sannsynligvis var en dust, og du vil aldri kunne sammenligne deg med ham.
Så neste gang hun begynner å sammenligne deg med eksen sin, må du bare minne deg selv på at du aldri vil være god nok i hennes øyne. Og så be henne gå og hoppe i en innsjø.

Hun er ikke like opptatt av sex som deg

Det er ingen hemmelighet at menn alltid tenker på sex og at kvinner ikke er like interessert. Men du vet kanskje ikke at hun ikke er like interessert i sex som deg.
Faktisk vil mange kvinner heller bare kose og se en film. Misforstå meg rett, de liker fortsatt sex, men det er ikke deres be-all og ende-all. Så ikke ta det personlig hvis hun ikke alltid er i humør - hun er bare ikke koblet på samme måte som deg.

Hun håper i all hemmelighet at du skal ta oppvasken.

Faktisk har hun sikkert antydet det, men hun er for høflig til å spørre. Hun kan til og med oppføre seg som om hun ikke vil at du skal gjøre det, men hun prøver bare å skåne følelsene dine. Innerst inne venter hun på at du skal ta hintet og gjøre dem for henne.
Så hvorfor vil hun ikke bare komme ut og si det? Vel, det er fordi kvinner er betinget for å være høflige. Vi har lært fra vi er små at det ikke er hyggelig å spørre om ting direkte. Vi er ment å vente på at noen tilbyr eller kanskje hint om hva vi ønsker. Og hvis de ikke fanger opp ledetrådene våre, så skal vi bare gi opp.
Men det er ikke det vi skal gjøre. Vi bør være modige nok til å be om det vi vil ha, spesielt det vi trenger. Og hvis partneren din er for sjenert eller høflig til å be om hjelp rundt huset, bør du være den som tar initiativet og gjør det for dem.

Hun hører ikke på et ord du sier

Hun hører ikke på et ord du sier. Hun er for opptatt med å tenke på hva hun skal ha på seg til den festen på fredag, eller om hun skal sende en melding til noen eller ikke.
Det kan virke som om hun er oppmerksom, men det er hun ikke. Kvinner er multitaskere, og vi kan gjøre flere ting samtidig uten å gå glipp av et slag. Så mens du snakker, kan hun mentalt sjekke Facebook-varslene hennes eller lurer på hva hun skal lage til middag.
Og det er greit. Vi er bare koblet på den måten. Bare ikke ta det personlig hvis hun ikke svarer slik du vil at hun skal. Hun er nok ikke engang klar over hva hun gjør.

Hun lurer på om du noen gang kommer til å fri

Du lurer kanskje på om hun noen gang kommer til å fri. Det er noe som krysser en kvinnes sinn fra tid til annen. Og noen ganger trenger vi bare å få det ut i det fri.
Vi kan være bekymret for tankene dine eller om du til og med ønsker å gifte deg. Vi lurer kanskje på om vi presser deg for hardt eller om du bare ikke er klar ennå.
Sannheten er at vi alltid lurer på disse tingene, og det er noe som alltid er i tankene våre, og vi trenger bare å vite hvor vi står. Så hvis du kunne gi oss beskjed, ville det vært flott.

Hun håper i all hemmelighet at du vil gå ned i vekt.

Så hun har kommet med hint om at du vil at du skal komme i form... Innerst inne håper din kone eller kjæreste at du vil gå ned i vekt. Ikke fordi hun ikke er tiltrukket av deg, men fordi hun vil at du skal være sunn og leve et langt liv.
Hun vet at overvekt er dårlig for helsen din og vil ikke se deg lide. Hun har sikkert maset deg om det en stund nå, men du får bare ikke hintet. Vel, kanskje dette endelig vil motivere deg til å ta noen grep.

Hun fantaserer om en annen mann

Det er noe du bør vite: selv om hun er sammen med deg, tenker hun på en annen mann. Faktisk fantaserer hun kanskje om ham akkurat nå.
Ikke ta det personlig; det er bare hvordan kvinner er kablet. Vi oversvømmes stadig av bilder av perfekte, airbrushed modeller i blader og på TV, og det er vanskelig å ikke sammenligne oss med dem.
Så ikke bli overrasket om kjæresten din begynner å dagdrømme om å være sammen med noen andre; det er helt naturlig. Det beste du kan gjøre er å akseptere det og gå videre.

Hun kommer aldri til å endre seg, så du bør venne deg til det.

Du lurer kanskje på om hun noen gang vil endre seg. Svaret er nei. Hun kommer aldri til å endre seg. Så du bør venne deg til det.
Kvinner er kompliserte, og de kommer aldri til å slutte å være kompliserte. Selv om du tror du vet alt om henne, vil hun fortsatt overraske deg. Og oftere enn ikke vil hun overraske deg på feil måte.
Så bare gi opp nå. Aksepter det faktum at hun alltid kommer til å være et mysterium for deg, og lær å leve med det. Det er ingen vits i å prøve å forstå henne – du blir bare rasende. Bare la henne være den hun er, og vær takknemlig for at du har noen så fantastisk som henne i livet ditt.

Konklusjon

Vel, nå vet du noen av hemmelighetene som kvinner holder skjult for offentligheten. Vi håper du fant denne informasjonen opplysende og at den hjelper deg bedre å forstå det motsatte kjønn. Bare vær forsiktig – kunnskap er makt, og nå som du kjenner disse hemmelighetene, kan du bruke dem til din fordel!

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg