Blogg

4 typer menn du vil møte på nettet - Datingråd for kvinner

2022-04-22

4 typer menn du vil møte på nettet - Datingråd for kvinner

De 4 typene menn du vil møte på nettet mens du dater. Det kan være nyttig å vite hva du kan forvente før du starter din datingreise, og med dette i tankene har vi satt sammen en liste over de 4 typene menn du sannsynligvis vil møte. Fra engasjement-foben til spilleren, vi har deg dekket.

Det er fire typer menn du vil møte på nettet mens du dater: forpliktelsesfoben, spilleren, den hyggelige fyren og alfahannen.

Hver og en har sitt eget unike sett med egenskaper, så det kan være nyttig å vite hva du kan forvente før du starter din datingreise. I denne artikkelen skal vi se nærmere på de fire typene menn du sannsynligvis vil møte på nettet.

Type One: Engasjement-foben

Den første av de fire er forpliktelsesfoben. Denne fyren er vanligvis den som er redd for engasjement og ikke ønsker å være i et forhold. Han handler om å ha det gøy og nyte singellivet. Han er ofte redd for å bli skadet, så han holder avstand fra deg. Hvis du leter etter et seriøst forhold, så er ikke dette typen fyr du vil være sammen med.

Type to: Spilleren

Den neste typen fyr du kanskje møter på nettet er spilleren. Han handler om å date rundt og spille på banen. Han er bare med for moro skyld. Denne fyren handler om å koble seg opp med så mange kvinner som mulig. Han er ikke interessert i noe annet, og han vil aldri forplikte seg til noe alvorlig. Han er vanligvis en sjarmør og en jevn snakk, så det er lett å bli fanget av spillene hans.

Hvis du leter etter et uformelt forhold, kan spilleren være den perfekte fyren for deg. Bare vær klar over at han ikke kommer til å være interessert i noe alvorlig. Han vil sannsynligvis være mer interessert i utseendet ditt enn noe annet, så det er viktig å være forsiktig. Hvis du leter etter noe seriøst, bør du styre unna denne typen fyr.

Type tre: Den hyggelige fyren

En annen type fyr du kanskje møter på nettet er den hyggelige fyren. Han er vanligvis litt sjenert og innadvendt. Han er typen som leter etter et seriøst forhold. Han har ofte blitt såret tidligere, så han er voktet med hjertet. Han er lojal, støttende og snill. Han er en god lytter og bryr seg om følelsene dine. Han kan ta litt tid å åpne seg, men når han først gjør det, er han en flott partner.

Hvis du leter etter et seriøst forhold, er den hyggelige fyren et flott alternativ. Bare vær tålmodig med ham og ikke press ham for hardt. Han trenger kanskje litt tid til å varme opp til deg, men det vil være verdt det til slutt.

Type fire: Alfahannen

Den siste typen fyr du kanskje møter på nettet er alfahannen. Han er selvsikker, vellykket, og han vet hva han vil. Han er vanligvis festens liv, og han elsker å ha kontroll. Han er en naturlig leder og han er alltid på utkikk etter en utfordring. Han er også vanligvis veldig pen.

Hvis du leter etter en selvsikker og vellykket partner, så er alfahannen fyren for deg. Bare vær forberedt på at han er litt dominerende. Han er vant til å ha ansvaret, så han er kanskje ikke den beste til å ta bestillinger. Han er også vant til å få det han vil ha, så du må kunne stå opp mot ham.

Dette er de fire typene menn du sannsynligvis vil møte på nettet mens du dater. Hver og en har sitt eget sett med egenskaper, så det er viktig å vite hva du kan forvente før du starter reisen. Med dette i tankene kan du velge typen fyr som passer for deg. lykke til!

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg