Blogg

Hvordan date når du er overvektig

2022-11-02

Hvordan date når du er overvektig

Tenk deg dette: du er ute på date med noen du liker. Samtalen flyter, kjemien er der, og du har det flott. Men så sier de noe som avsporer stemningen fullstendig.
"Du er så feit." Kommentarer som dette kan være svært skadelige, ikke bare for selvtilliten din, men for dine datingmuligheter. Hvis du er overvektig og ser etter kjærlighet, må du være forberedt på disse tingene, og du må vite hvordan du skal håndtere dem med ynde og balanse, og viktigst av alt, hvordan du kan forhindre at de påvirker selvtilliten din.
Dette innlegget vil diskutere noen ting du trenger å vite før dating hvis du er overvektig. Vi vil dekke alt fra selvtillit til dating-prospekter og gi deg noen tips for å håndtere sårende kommentarer.

Bør du fortelle henne at du er overvektig?

Så, du har nettopp møtt en jente du virkelig er glad i. Du tenker på å spørre henne på en date, men ett stort spørsmål dukker opp over hodet ditt: bør du fortelle henne at du er overvektig?
Det er ikke noe enkelt svar på dette spørsmålet. På den ene siden har hun rett til å vite sannheten om deg. I tillegg, hvis hun er interessert i deg, vil hun kunne se forbi vekten din og sette pris på personen under.
Men på den annen side vil du ikke skremme henne før ting i det hele tatt har en sjanse til å komme i gang. Tross alt er dating allerede vanskelig nok uten å bekymre deg for vekten din.
Til syvende og sist er det opp til deg om du vil avsløre denne informasjonen eller ikke. Bare husk at ærlighet alltid er den beste politikken.

Ikke be om unnskyldning for størrelsen din

Du trenger ikke be om unnskyldning for størrelsen din. Du er en god person og har mye å tilby en potensiell partner. Det beste ville vært om du var trygg på hvem du er og hva du tilbyr.
Det er mange mennesker der ute som vil sette pris på deg for den du er, og du trenger ikke å endre noe. Faktisk er det beste du kan gjøre å fokusere på å være den beste versjonen av deg selv du kan være. Og når du finner noen spesiell, la dem få vite hvor fantastiske du synes de er.

Hvordan kle seg når du er overvektig

Det kan være tøft å være overvektig og prøve å date. Du ønsker å føle deg selvsikker og attraktiv, men det er vanskelig når du ikke føler at du passer inn i formen på det samfunnet forteller oss er attraktivt.
Men det er viktig å huske at du fortsatt er verdt å date, uavhengig av vekten din. Og den beste måten å føle deg trygg på er å kle deg på en måte som gjør at du føler deg komfortabel og stilig.
Her er noen tips for påkledning når du er overvektig:

  • Bruk klær som sitter godt, som vil bidra til å skape en flatterende silhuett.
  • Unngå å bruke posete klær, da de vil få deg til å se større ut enn du er.
  • Se etter klær med interessante detaljer, som volanger eller broderi, som vil legge til visuell interesse.
  • Ikke vær redd for å bruke farger! En fargesterk topp kan virkelig lyse opp looken din.

Ikke ta avslag personlig

Når det kommer til dating, må du huske at ikke alle vil være for deg. Faktisk kan noen mennesker rett og slett avvise deg på grunn av vekten din.
Men ikke ta det personlig. Det handler ikke om deg; det handler om dem og deres egne problemer og usikkerhet. Så ikke la det få deg ned. Bare fortsett med lastebilkjøring og date hvem du vil date.
Og ikke glem at det er mange mennesker der ute som vil være interessert i deg, uansett størrelse. Så fokuser på å bygge relasjoner med disse menneskene og la de andre gå.

Vær trygg og sikker på hvem du er

Du trenger ikke å være tynn for å date, og faktisk er du en fangst uansett vekt. Men det er viktig å være trygg og sikker på hvem du er, og tiltrekke folk til deg.
Så ikke la vekten din komme i veien for dating. Vær åpen for å møte nye mennesker, og gå inn på hver date med et åpent sinn. Du vet aldri hvor det kan føre.

De beste stedene å møte kvinner når du er overvektig

Når du er overvektig, er en av de første tingene du må forholde deg til stigmaet som følger med det. Dessverre ser mange mennesker på å være feit som en personlig fiasko. Og det er bare ikke tilfelle.
Det er mange helsemessige årsaker til å være overvektig, og det er ikke noe noen kan "fikse" over natten. Så du må akseptere deg selv for den du er og gå videre. Det neste trinnet er å finne noen å dele livet ditt med.
Og det er der vi kommer inn. Vi har satt sammen en liste over de beste stedene å møte kvinner når du er overvektig. Og stol på oss, det er ikke så vanskelig som du kanskje tror. De beste stedene å møte kvinner når du er overvektig er faktisk ganske like de beste stedene å møte kvinner når du ikke er feit. Det hele koker ned til hvor dine potensielle matcher er og å gjøre deg tilgjengelig.
Når det er sagt, noen få spesifikke steder har en tendens til å være mer innbydende for folk i alle størrelser. For eksempel har mange barer og klubber "damekvelder" hvor kvinner kommer inn gratis eller til redusert dekningspris. Dette er en utmerket mulighet til å møte kvinner i en avslappet setting.
Et annet flott alternativ er nettdating. Det finnes flere datingsider og apper som henvender seg spesielt til personer som er overvektige. Og fordi du kan liste opp vekten din på forhånd, er det ingen grunn til å bekymre deg for å bli avvist for størrelsen din.
Så der har du det! Dette er bare noen av de beste stedene å møte kvinner når du er overvektig. Husk å være selvsikker, vær deg selv, og ikke vær redd for å sette deg selv der ute.

Sammendrag

Hvis du er overvektig, kan dating være vanskelig. Du kan føle at du ikke har noe til felles med tynne mennesker eller at du må skjule kroppen din. Du vet kanskje ikke hvor du skal begynne.
Men ikke bekymre deg - vi er her for å hjelpe. Følg disse trinnene, og du vil være på vei til å finne kjærligheten.
1. Finn en datingside som passer for deg. Mange datingsider henvender seg til ulike målgrupper, finn en som passer for deg, og meld deg på.
2. Last opp et bilde av deg selv. Dette er viktig – du vil at folk skal kunne se hvordan du ser ut.
3. Skriv en profil som representerer hvem du er. Dette er din sjanse til å skinne – vær deg selv og fortell folk hva du ser etter i et forhold.
4. Begynn å snakke med folk. Ikke vær redd for å ta kontakt – jo flere du snakker med, jo større er sjansene dine for å finne noen spesiell.
5. Møt personlig. Dette er det mest avgjørende trinnet – å møte personlig er den beste måten å se om det er potensial for et forhold.
Dating kan være utfordrende, men det trenger ikke å være umulig. Følg disse trinnene, og du vil være på vei til å finne kjærligheten!

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg