Blogg

Dating i 2023: Store endringer du trenger å vite

2022-06-15

Dating i 2023: Store endringer du trenger å vite

Dating i 2023 har endret seg dramatisk fra dating i 2012. Fremveksten av datingapper og normaliseringen av oppkoblingskulturen har forandret måten folk møtes og dater på. I tillegg har bruken av sosiale medier gjort det enklere enn noen gang å få kontakt med potensielle partnere på nettet.

La oss snakke om de viktigste endringene i datingverdenen:

  1. Måten folk møtes på har endret seg. Tidligere møtte folk generelt potensielle partnere gjennom venner eller familiemedlemmer. I dag er det mer sannsynlig at folk møter potensielle partnere på nettet gjennom datingapper eller sosiale medier. Denne endringen har blitt tilrettelagt av allestedsnærværende smarttelefoner og den økende populariteten til datingapper.
  2. Måten folk kommuniserer på har endret seg. Tidligere kommuniserte folk med potensielle partnere primært gjennom ansikt-til-ansikt-interaksjoner eller i det minste via telefonsamtaler. I dag er det like sannsynlig at folk kommuniserer med potensielle partnere gjennom millioner av nettsteder og applikasjoner. Derfor har vi nå til og med en spesiell definisjon knyttet til nettkommunikasjon - sexting, som betyr å sende seksuelt eksplisitte meldinger eller bilder elektronisk, primært mellom mobiltelefoner eller datamaskiner.
  3. Måten folk dater på har endret seg. Fordi folk møter potensielle partnere på nettet, er det viktig å være oppmerksom på det faktum at førsteinntrykk nå ofte skjer online før du i det hele tatt møtes personlig. Som sådan er det avgjørende å sette din beste fot frem på nettet ved å lage en ærlig profil som gjenspeiler hvem du er som person. Etter å ha sendt tekstmeldinger, i øyeblikket av daten offline, har begge daterne allerede bestemt hva som skjer i den andre personens sinn og hva deres historie er. Det er grunnen til at begge mennesker er konsentrert om å vurdere den fysiske attraktiviteten til deres potensielle partner på det tidspunktet: hans utseende, kroppsspråk, lukt, stemme, utseende, etc.
  4. Grunnen til at folk dater har endret seg. Tidligere ville folk generelt date med den hensikt å finne en langsiktig partner, og i dag er det like sannsynlig at folk dater for å koble seg sammen, og en slik trend vokser.
  5. Måten folk bryter opp på har endret seg. Ghosting er en ny definisjon som beskriver en nylig voksende trend. Det skjer når en person plutselig slutter å svare på en annen persons tekstmeldinger eller anrop uten noen forklaring. Dette gjøres vanligvis for å avslutte et forhold. Ghosting kan være veldig sårende og forvirrende for personen som blir spøket.

Har jeg noen sjanse i 2023 hvis jeg ikke vil ha nettdating?

Det korte svaret er nei. Du må være åpen for å møte mennesker på nettet for å lykkes med dating i dag. Fordi trender har utviklet seg i et så raskt tempo... Hvordan folk bruker fritiden sin har endret seg dramatisk... færre og færre individer går ut offline for å se etter noen de kan date.

Hvilken datingside eller app bør jeg bruke?

Det finnes en rekke datingapper og -sider du kan bruke, avhengig av dine preferanser. Vi foreslår at du bruker flere samtidig for å øke sjansene dine. Du kan lese våre anmeldelser og velge de nettstedene som passer deg best:
Hvis du leter etter en oppkobling
Hvis du leter etter et langsiktig forhold

Dette er de viktigste endringene du trenger å vite om dating i 2023. Ha disse tingene i bakhodet, og du vil virkelig ha det bra med dating i den nye verdenen!

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg