Languages......

Blogg

De beste måtene å hente henne på treningsstudioet

2022-05-14

De beste måtene å hente henne på treningsstudioet

Kanskje du har sett henne der før, og du vil gjerne benytte anledningen til å snakke med henne, men du er ikke sikker på hvordan du skal gå frem. Vel, her er noen tips som kan bidra til å gjøre prosessen litt mindre nervepirrende.

Ok, så før du i det hele tatt begynner å tenke på å flørte med noen på treningsstudioet, gjør leksene dine: skaff deg et pent treningstøy som får deg til å føle deg komfortabel og pen, ikke glem å bruke deodorant, og sørg for at du ikke er det rød i huden og svett når du nærmer deg henne, ha en positiv holdning og vær selvsikker.

Først av alt: det er helt greit å snakke tilfeldig med en jente på treningssenteret.

Bare ikke avbryt henne mens hun trener, ikke forfølge henne eller noe sånt.

Ikke stirr!

Når du ser henne, ta øyekontakt og gi henne et smil. Dette vil fortelle henne at du er interessert og imøtekommende. Hvis hun smiler tilbake, ta det som et godt tegn og gå bort til henne.

Sørg for at du nærmer deg henne trygt og med et smil.

Start med litt småprat, som å spørre henne hvordan treningen hennes går. Gi noen komplimenter for noe. Det kan være alt fra den flotte treningsrutinen hennes til de søte treningsklærne hennes. Bare sørg for at det er noe ekte som du kan si oppriktig. Knekk en vits, diskuter treningsøkten og se hvor samtalen går derfra.

Når du snakker med henne, prøv å holde samtalen lett og vennlig. Unngå å bli for personlig eller stille invasive spørsmål. Og viktigst av alt, vær en god lytter! Vær oppmerksom på hva hun sier og still oppfølgingsspørsmål hvis du trenger avklaring.

Før du vet ordet av det, vil samtalen flyte jevnt, og du vil kunne måle om hun er interessert i deg eller ikke. Hvis hun ser ut til å kose seg, spør om nummeret hennes slik at du kan fortsette samtalen utenfor treningsstudioet.

Med disse tipsene i tankene vil det være en lek å henvende seg til jenter på treningssenteret! Så gå ut dit og begynn å chatte bort.

Lykke til!

Andre artikler blogg

 • Hot kvinner og online dating: hvorfor gjennomsnittlige menn taper

  2022-10-01

  Hot kvinner og online dating: hvorfor gjennomsnittlige menn taper

  Mange tror at nettdating rett og slett handler om utseende og å si de riktige tingene. Det er imidlertid også viktig å vurdere hvem du vil tiltrekke deg. For eksempel, hvis du er en gjennomsnittlig fyr, kommer du sannsynligvis ikke til å få oppmerksomheten til den mest ettertraktede kvinnen. La oss se hvordan vi kan forbedre denne situasjonen.

 • Sexting-tips: Hvordan snakke skittent og drive partneren din vill

  2022-09-21

  Sexting-tips: Hvordan snakke skittent og drive partneren din vill

  Du vil drive partneren din vill, men du er usikker på hvordan du skal starte en sexy samtale. Ikke bekymre deg, vi har dekket deg. Disse sexting-tipsene vil hjelpe deg med å komme i gang og få partneren din til å tigge om mer.