Blogg

Det siste ordet over størrelsen: Hvilke kvinner ønsker?

2022-11-19

Det siste ordet over størrelsen: Hvilke kvinner ønsker?

Størrelsen på en pik er en stor samtale under mannen. Vi vil alle vite hvilke kvinner vi kan finne, og vi er ikke "geschikt". Men sannheten er at det ikke er noen svart-vit spørsmål. Det er mange forskjellige meninger, og hva de ene kvinnene finner, finner de andre ikke gode.

Gjør størrelsen virkelig?

Det er tydelig at størrelsen er godt tilpasset tåen, men ikke på måten du kan tenke på. Ja, kvinner gir om penisstørrelsen, men bare fordi de tenker på at det er forskjell i soverommet. Den gjennomsnittlige penisstørrelsen er omtrent fem til to centimeter, og det er primært. Faktisk gi de fleste kvinner de preferanser til en mindre penis, fordi det er lettere å få orgasme med mindre stimulering.
Det viktigste er at du vet hvordan du må bruke det du har. Det er virkelig viktig i soverommet. Hvis partneren har et godt følelse kan du gi, og størrelsen er ikke et problem.

Hva sier kvinner over størrelsen på hun pik?

Hvis det går om størrelsen på en pik, er det mange myter og misvattinger. Men hva tenker kvinner nå virkelig? Svaret er litt komplisert. Ønsker du å ha sex, ønsker du forskjellige kvinner på forskjellige ting. Noen kvinner gir de foretrukket å ha en større penis fordi de er behagelige å finne. Andre gir en preferanser for en mindre penis fordi det er lettere å finne. En annen annen gjør det ikke ut.
Det kommer så langt at det ikke er noe "godt" svar er hva gjelder penisstørrelsen, og det er alt som skjer om hva JIJ trives og gjør at JIJ føler seg godt. Derfor er du også spurt om at du ikke tilfredsstiller, men du er den beste for partneren som spør hvilke preferanser du har.

Hebben vrouwen liever omtrek of lengte?

De hamvraag, toch? Svaret er mer komplisert enn det. Het hangt echt av van de kvinne. Noen kvinner gir de foretrekkende til omtrekning, mens andre ønsker å gi en lengde. Noen gir ingenting om en av begge, men vet at han må bruke hva han har. Elke kvinne er anders. Nett som for eksempel alle som har forskjellige preferanser har som en mann går, vi har også forskjellige preferanser som om hun skal velges. Dus het variert echt.
Men jeg må velge, kan jeg si at det er noe viktigere enn lengden. Warom? Fordi omtrekning sørger for mer stimulering av klitoris og skjeden, noe som kan føre til intense orgasmer. I tillegg er vi ærlige: en dikke lul ser bedre ut og føles bedre enn en dunne.
En sist, men ikke minst: det er avgjørende om en god hygiene har og godt å være i sengen. Vil ha den største penisen gjør dårlig seks ikke godt!

Har du ikke gjort det?

Je vraagt ​​​​je kanskje av of het uitmaakt of je besneden bent of niet. Svaret er... kanskje. Noen kvinner gir de foretrukket å ha en penis fordi de har ønsket seg i pornografi. Anderen vinden het esthetischer. Noen gjør det ikke ut. Hva gjelder innvirkningen på følelsene, er hans veiledninger som kan lede til mindre følelser. Men det er ingen universal sannhet - noen kvinner sier ingen forskjell på merker, mens andre sier at de har en følelse av å føle.
Uiteindelijk er det aan jou of je je laat besnijden of niet. Hvis du er over denkt om det om kosmetiske grunner som skal gjøres, vet du at det ikke er en spillbreker i soverommet trenger du å være.

Hvordan gjør du den beste av hva du har?

Nå har vi alt etter de rug, men vi har noe over hvordan du best kan gjøre hva du har. Ønsker du ikke mye varme, du har flere ting som du kan gjøre for å gi partneren den beste mulige opplevelsen. Ten første, konsentrerer deg om å forutsi. Dette er noe som er mye mann over hovedet, men det er så viktig. Ta tiden når du har partneren før du begynner med seks. Hvis du er mer begeistret, vil du være oppmerksom på at størrelsen på din lul.
Hva du også kan gjøre er kreative med standjes. Det er mange forskjellige måter å ha sex på, og det kreves ikke en enorm penis. Vær kreativ og eksperimenter med forskjellige standjes for å finne en samarbeidspartner.
En forbløff slot orale seks ikke. Dette er noe som mange kvinner de foretrekker å gi, så det er sikkert du er verdt å gjøre det som du ønsker å ha som partner.

Going Above and Beyond: Wat denken vrouwen echt over grote lullen?

I virkeligheten tenker de fleste kvinner som aldri har en partner med en stor lul vil ha. Men hva vinden kvinner egentlig av store lullen? Holden ze ervan, av zijn ze bare en lastpak? Sent vi het uitzoeken. Det viser seg at de fleste kvinner kan finne. Sterker nok, velen si at det er den største motvindingen av alle. Du kan føle hvordan han føler seg en eruit ser, og sier at de er selvverge og sexy dører.
Det er imidlertid også noen deler til en stor lul. De første kan være ubehagelige for begge partnere under sex. En ti andre mannen hadde en stor pik ofte siste av tidlige utløsning.
Dus daar heb je het. Damen holder virkelig av store lulle, men er et par deler som du må vite før du er en kjøper :)

Konklusjon

Svaret er, som med de fleste ting i livet, vanskelig. Verschillende jenter ønsker forskjellige ting. Noen er kanskje mer opptatt med omtrekning, mens andre ønsker å gi en lengde. Noen vil kanskje en lul som begge deler er, mens andre er mer fleksible. Det kommer alle ned på personlige preferanser. Den beste måten å finne på hva en jente vil ha, er direkte spørsmål. Prat over din og bekymringer, og se om du er en annen forståelse kan komme. De kans er stor som ærlighet og åpenhet.

En også andre ting, husk og tillit til nøkkelen er. Elg jente er også i hendene som du har tillit til deg selv og kapasiteten.

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg