Blogg

En feil du må unngå med kvinner

2022-05-28

En feil du må unngå med kvinner

En av de største feilene du kan gjøre med kvinner er å prøve å være en "hyggelig fyr" i stedet for en selvsikker mann med avslappet mot. Denne tabben ødelegger en fyrs evne til å plukke opp kvinner, date dem, ha sex med dem og til og med være i forhold.

Hvorfor det er en feil

"Snille gutter" kommer sist fordi de prøver å kjøpe kvinners hengivenhet med sin snillhet eller ved å gjøre ting for kvinner i stedet for å være en sterk, selvsikker mann. Kvinner er tiltrukket av styrken i menn og slått av av svakhet, så hyggelig fyroppførsel er faktisk en turn-off. Hun forventer å se i nærheten av en mann med baller (både i fysisk og følelsesmessig forstand). Men hvis en fyr er bekymret for hva en kvinne vil tenke hvis han forteller henne hvordan han føler seg eller hvordan han ønsker å opptre rundt henne, vil selvtilliten hans bli dempet.

Hvordan unngå denne feilen mens du plukker opp kvinner

Kvinner finner menns styrke attraktive og blir slått av av svakhet, så det er avgjørende å demonstrere din kraft. Slapp av og vær deg selv rundt henne, og ikke bekymre deg for hva hun synes om deg. Fortell henne hvordan du føler og hva du vil uten unnskyldning eller forklaring. Vær selvsikker og gå etter det du vil. Viktigst av alt, ikke la henne kontrollere situasjonen og interaksjonen din. Ellers vil du snakke med en attraktiv kvinne, som du vil plukke opp og ha sex eller bygge et forhold med, men fordi du frykter kvinnens reaksjoner på hva du kan si eller gjøre, kan du holde tilbake.

Hvordan unngå det mens du dater kvinner

Når du dater en kvinne, må du vise din styrke. Husk at hvis en kvinne går på date med en fyr, så er hun interessert i ham. Med andre ord – hun er åpen for at noe potensielt kan skje. Det er ikke garantert at hun vil kysse, ha sex og starte et forhold, men hun er åpen for det. Ellers - hun ville ikke date deg.
Så hvis du vil ta ting til neste nivå, enten det er for å kysse henne, inviter henne til å fortsette en date hos deg, eller noe annet, ikke vær redd for hennes reaksjon på ordene dine. Noen kvinner vil imidlertid ikke ønske å besøke en manns hjem på den første daten, noe som er greit. Men i motsatt situasjon vil hun si ja til det fordi hun vil at daten skal fortsette, eller hun vil ha et kyss eller sex, eller rett og slett fordi hun vil bli mer kjent med deg.

Hvordan unngå det mens du har sex med kvinner

Det er viktig å være selvsikker og avslappet når du har sex. Men veldig ofte gjør menn den samme feilen når de begynner å spørre en jente om tillatelse til å gjøre noe han vil under sex. For eksempel, i stedet for bare å endre posisjon, snu henne rundt, bøye henne og gi den til henne, spør han henne om hun vil endre posisjon. I dette tilfellet frykter han hennes reaksjon på bevegelsene hans på soverommet.
Liker hun det? Definitivt NEI. Det ødelegger den naturlige flyten av sex og stemningen generelt.
De fleste kvinner føler forskjellen mellom en fyr som alltid spør henne om hun vil bytte stilling eller spør henne hvilken stilling hun vil ha versus en mann som av og til spør om hun vil ha en bestemt stilling, men for det meste, han stopper ikke og begynner å snakke og diskutere under sex. Han gjør bare det han vil: han snur henne rundt, han bøyer henne, han kommer oppå henne, og så videre. I hovedsak gjør han hvilken stilling han vil, og som et resultat går de seg vill i gleden av sexen.
Hun vil føle at mannen hun har sex med ikke er redd for hennes potensielle reaksjoner på hvordan han vil bevege seg, hva han vil si, hvordan han vil ta på henne, osv.

Avslutt

Husk at kvinner tiltrekkes av selvsikre menn «med baller», som er rolige i sin egen hud og vet hva de vil ha. Hvis du kan unngå "nice guy"-feilen, la din naturlige karisma skinne gjennom, du vil bli overrasket over hvor mye suksess du har med kvinner.

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg