Blogg

Fordeler og ulemper ved å gjøre forholdet ditt offisielt på nett

2022-06-17

Fordeler og ulemper ved å gjøre forholdet ditt offisielt på nett

Når er det på tide å være offisiell online i et forhold? For noen mennesker skjer dette etter noen uker med dating, og andre vil kanskje vente noen måneder. Og noen mennesker vil aldri gjøre det! Det er ikke nødvendigvis et riktig eller galt svar, men det er noen ting du bør vurdere før du gjør forholdet ditt offisielt på nettet.

Hva kan årsakene være?

Tenk på hvorfor du vil gjøre forholdet ditt offisielt på nettet. Ser du etter validering fra andre? Håper du å gjøre ting mer seriøst med partneren din? Eller er du rett og slett klar til å dele forholdet ditt med verden? Noen bruker publiseringen av forholdsstatusen deres som et forsøk på å "merke territoriet deres" ved å indikere at partneren deres allerede er i et langvarig forhold. Det er ikke noe feil svar, men det er viktig å være ærlig med deg selv om motivasjonene dine.
Det er også noen praktiske hensyn å huske på. For eksempel, hvis du dater noen som bor langt unna, kan det å gjøre forholdet ditt offisielt på nettet være en måte å holde kontakten og føle deg mindre ensom. På den annen side, hvis du deler felles venner med partneren din, kan det å bli offentlig med forholdet ditt bety å håndtere nysgjerrige spørsmål fra folk du kjenner.

Partnerens rolle

Vurder hvordan partneren din føler om å gjøre ting offisielt på nettet. Har de uttrykt noen forbehold? Sørg for at du er på samme side før du går videre. Ellers kan du ende opp med å forårsake unødvendig stress eller konflikt. Til syvende og sist bør avgjørelsen tas sammen. Tross alt er det forholdet ditt!

Å gjøre forholdet ditt offisielt på nettet er en stor avgjørelse. Sørg for å ta deg tid til å vurdere motivasjonene dine og de potensielle risikoene før du tar steget.

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg