Blogg

Gifte menn snakker ut: 5 ting vi er lei av å høre

2022-08-27

Gifte menn snakker ut: 5 ting vi er lei av å høre

Som en gift mann kan jeg fortelle deg at det er noen ting jeg rett og slett er lei av å høre. Faktisk kommer disse tingene så mye under huden min at jeg noen ganger føler behov for å snakke ut om dem.
Hvis du er en gift mann, er jeg sikker på at du kan relatere deg. Disse fem tingene er de mest irriterende og slitsomme tingene vi hører daglig. La oss få slutt på dem en gang for alle!

"Savner du å være singel?"

Spørsmål som "savner du å være singel?" eller "Vil du ikke være utro mot din kone?" kan være veldig irriterende, og de kommer ofte fra folk som er velmenende, men som bare ikke forstår det.
Jeg er fornøyd med kona mi, og savner ikke å være singel i det hele tatt. Faktisk elsker jeg å være gift – det er den beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt. Og jeg kan fortelle deg at de fleste gifte menn føler det på samme måte. Så vær så snill å slutte å stille oss disse spørsmålene fordi de bare ikke er rettferdige.

"Angrer du noen gang på at du giftet deg?"

Du er alltid så glad. Angrer du noen gang på at du giftet deg?"
Alvor? Dette er noe av det mest irriterende du kan spørre en gift mann om. Det er som om du prøver å finne en feil i forholdet vårt, og det er ingen. Vi er glade, og vi er forelsket. Vi har forpliktet oss, og vi holder fast ved det.
Hvorfor kan du ikke bare være glad på vår vegne?

"Du er gift nå, du kan ikke gå ut og gjøre det"

Du er gift nå, så du kan ikke gå ut og gjøre det lenger.
Vi har alle hørt det før – en velmenende venn eller et familiemedlem som gir oss det misbilligende blikket. Som om vi plutselig har blitt en annen person nå som vi er gift.
Men saken er at vi fortsatt er de samme menneskene vi var før. Vi har bare en annen tittel nå. Vi har fortsatt lov til å gå ut og ha det gøy. Vi liker fortsatt å tilbringe tid med vennene våre. Vi liker fortsatt å gå på dater.
Så vær så snill, slutt å fortelle oss hva vi kan og ikke kan gjøre. Vi tar disse avgjørelsene for oss selv.

"Er du ikke bekymret for at kona din skal forlate deg?"

Når du er gift, føler folk at de kan stille deg alle slags personlige spørsmål. Og en av de vanligste er, "er du ikke bekymret for at kona din skal forlate deg?"
Det er et gyldig spørsmål, selvfølgelig, men det er et som vi egentlig ikke ønsker å bekymre oss for hele tiden. Vi er gift fordi vi elsker hverandre og er forpliktet til å holde sammen i lang tid.
Så vær så snill, slutt å stille oss dette spørsmålet. Vi kommer ikke til å forlate kona vår bare fordi vi har noen ekstra grå hår. Vi blir eldre, og det er naturlig, og vi skal takle det sammen.

"Hvordan har du ikke på deg en giftering?"

Det er spørsmålet som gifte menn alltid hører, og vi er lei av det. Tror du vi liker å ta av oss ringene når vi går på treningsstudio eller løper ærend?
Det kan virke lite, men når du stadig blir spurt om ringen din, begynner den å slite på deg. Og det er ikke bare spørsmålet i seg selv som er irriterende – det er forutsetningene som følger med det.
Folk synes å tro at hvis du ikke har på deg en ring, så må du være singel. Eller at kona di er kald eller noe. Det er virkelig frustrerende å håndtere alle disse vurderingene og antakelsene, spesielt når de kommer fra folk som ikke en gang kjenner deg.

Konklusjon

Du er sikkert lei av å høre de samme kommentarene fra folk som bare ikke ser ut til å forstå hvordan det er å være gift.
Ærlig talt, det ville være flott om folk bare ville bry seg om sine egne saker og la oss leve livene våre slik vi vil. Vi er lykkelige og fornøyde i våre ekteskap, og det er ingen grunn til å rettferdiggjøre det for noen. Så, neste gang du ser en gift mann, hvorfor ikke bare si hei i stedet for å stille inngående spørsmål? Det ville vi definitivt satt mer pris på.

P.S. Hvis du er singel og ønsker å gifte deg en gang, må du begynne å date først. For å gjøre dette kan du bruke velprøvde datingsider uten å forlate hjemmet ditt :)

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg