Blogg

Grunner til at det kan være på tide å avslutte ting med noen du dater

2022-07-23

Grunner til at det kan være på tide å avslutte ting med noen du dater

Det kan være vanskelig å vite når det er på tide å avslutte ting med noen du er sammen med. Kanskje du ikke føler det lenger, eller kanskje du nettopp har innsett at du er på forskjellige veier. Uansett årsak, er det aldri lett å bryte opp. Men noen ganger er det nødvendig. Her er noen tegn på at det kan være på tide å slutte med datingpartneren din.


1. Du er alltid den som tar kontakt og legger planer

Hvis du dater noen og du finner ut at du alltid er den som må ta kontakt eller legge planer, kan det være på tide å gjøre slutt på ting. Hvis partneren din aldri tar initiativet til å nå ut eller se deg, er det et tegn på at de ikke er like interessert som deg. Hvis du alltid er den som gjør alt arbeidet i forholdet, vil det ikke være bærekraftig i det lange løp.

2. Du føler ikke at du kan være deg selv rundt dem

Hvis du ikke føler at du kan være rundt partneren din, er det et tegn på at noe er galt med forholdet. Du bør føle deg komfortabel og trygg ved å være ditt sanne jeg rundt partneren din. Hvis du hele tiden føler at du må ta på deg en persona rundt dem, er det ikke et sunt forhold.

3. Du kjemper alltid

Hvis du finner ut at du alltid slåss med partneren din, er det et tegn på at forholdet er usunt. Par slåss av og til, men det vil ikke ordne seg hvis det er en konstant ting. Hvis du ikke klarer å løse uenighetene dine eller komme til enighet, kan det være på tide å gjøre slutt på ting.

4. De er varme og kalde – de får deg til å føle at du aldri er god nok

Det kan være forvirrende og frustrerende hvis partneren din alltid er varm og kald. Hvis de får deg til å føle at du aldri er god nok, er det ikke et sunt forhold. Hvis du opplever at du hele tiden jager etter dem eller bøyer deg bakover for å glede dem, er det på tide å gå videre.

5. Du stoler ikke på dem

Hvis du ikke stoler på partneren din, er det et tegn på at forholdet ikke vil fungere. Tillit er viktig i ethvert forhold. Hvis du ikke kan stole på partneren din, vil det ikke være lett å ha et sunt, lykkelig forhold.

6. Du føler at du går på eggeskall hele tiden

Hvis du føler at du alltid går på eggeskall rundt partneren din, er det et tegn på at noe er galt. Du skal føle deg komfortabel og trygg i forholdet ditt. Hvis du hele tiden føler at du må se hva du sier eller gjør, er det ikke et sunt forhold.

7. De er kontrollerende eller manipulerende

Hvis partneren din er kontrollerende eller manipulerende, er det et tegn på at forholdet ikke er sunt. Ingen skal holde deg eller få deg til å føle at du må gjøre ting på deres måte. Hvis du befinner deg i en situasjon der du blir kontrollert eller manipulert, er det på tide å gjøre slutt på ting.

8. Du ser ingen fremtid med dem

Hvis du ikke ser en fremtid med partneren din, er det et tegn på at det er på tide å gjøre slutt på ting. Hvis du ikke ser deg selv med dem i det lange løp, er det ikke verdt å bli i forholdet.

9. Du føler deg ikke som deg selv når du er sammen med dem

Hvis du ikke føler deg som deg selv når du er sammen med partneren din, er det et tegn på at noe er galt. Du bør kunne være ditt sanne jeg i forholdet. Hvis du oppdager at du stadig tar på deg en persona eller later som du er noen du ikke er, er det ikke et sunt forhold.

10. De støtter ikke dine drømmer og mål

Hvis partneren din ikke støtter drømmene og målene dine, er det et tegn på at de ikke passer for deg. Partneren din bør være din største heiagjeng og støttespiller. Hvis de ikke er interessert i hva du ønsker å oppnå eller ikke tror på deg.

11. De legger deg alltid ned, enten åpent eller skjult

Hvis partneren din stadig setter deg ned, enten åpent eller skjult, er det et tegn på at de ikke er bra for deg. Ingen fortjener å være i et forhold der de hele tiden får det til å føle at de ikke er gode nok. Hvis du befinner deg i denne situasjonen, er det på tide å gå videre.

12. Du føler ikke kjærlighet eller verdsettelse fra dem

Hvis du ikke føler kjærlighet eller takknemlighet fra partneren din, er det et tegn på at forholdet ikke er sunt. Alle fortjener å være i et forhold der de føler seg elsket og verdsatt. Hvis du ikke føler at partneren din setter pris på deg, er det på tide å gjøre slutt på ting.

Hvis du dater noen og du ikke er sikker på om det er på tide å avslutte ting, er dette noen få tegn som kan indikere at det er på tide å slutte. Uansett årsak, er det aldri lett å bryte opp. Men noen ganger er det nødvendig.

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg