Blogg

Hun vil ha deg: Hvordan finne ut om hun er tiltrukket av deg seksuelt på nett

2022-09-20

Hun vil ha deg: Hvordan finne ut om hun er tiltrukket av deg seksuelt på nett

Du har snakket med jenta på nettet en stund nå, og du tror hun kan være interessert i deg. Hvordan kan du se om hun er seksuelt tiltrukket av deg?
Det er noen få tegn du kan se etter. Hvis du ikke er sikker, ikke vær redd for å spørre henne direkte. Gutter, hvis hun er tiltrukket av deg, vil hun sannsynligvis bli smigret av spørsmålet. Damer, det er ingen grunn til å være sjenert eller blyg; bare vær ærlig og grei.
I dette innlegget vil vi gi deg tips for å fortelle om hun vil ha deg seksuelt på nett, så følg med!

Hun er alltid den som tar kontakt

Hvis det alltid er hun som sender deg meldinger eller kommenterer innleggene dine, så er det en god sjanse for at hun er seksuelt tiltrukket av deg. Det er nesten som hun ikke kan få nok av deg. Og det er en ganske god indikator på at hun ønsker å ta ting til neste nivå.
Hvis du er interessert i henne, bør du definitivt gjengjelde hennes fremskritt. La henne få vite at du også liker henne. Ellers kan du gå glipp av en stor mulighet.
Det er også verdt å merke seg om hun noen gang har tatt kontakt når du ikke er online. Hvis hun bare kontakter deg når dere begge er tilkoblet, så er hun sannsynligvis bare ute etter en cyber-tilkobling.

Hun er alltid tilgjengelig for å snakke

Du kan se at hun er tiltrukket av deg seksuelt hvis hun alltid er tilgjengelig for å snakke. Hun kan kanskje ikke vente med å høre stemmen din, og hun vil sannsynligvis være den første som sender deg en melding.
Hvis hun alltid prøver å holde samtalen i gang, er det et tegn på at hun er mer interessert i deg.

Hun sender deg nakenbilder eller seksuelt suggestive bilder

Det er ingen tvil om at hvis hun sender deg nakenbilder eller seksuelt antydende bilder, er hun definitivt tiltrukket av deg. Og sjansen er stor for at hun vil ha mer enn bare et platonisk forhold til deg.
Så hva gjør du? Du tar sjansen og løper med den. Du flørter tilbake og ser hvor ting går derfra. Husk at hun sannsynligvis tester vannet, så ikke press for hardt eller fort. Men hvis du spiller kortene dine riktig, kan du være inne på litt het sex senere.

Hun vil videochatte med deg

Hvis hun har snakket med deg en stund og plutselig begynner å videochatte med deg, er det et godt tegn på at hun er interessert i deg. Du bør definitivt videochatte med henne og se hvor ting går. Du vil kanskje til og med sende henne en naken tilbake og se hvordan hun reagerer og ta ting derfra.
Hvis hun begynner å komme med unnskyldninger for å videochatte med deg, er det et tegn på at hun er seksuelt interessert i deg. Kanskje hun til og med hinter om å møte opp personlig. Hvis dette er tilfelle, er det på tide å gjøre et grep.

Hun snakker alltid om sex

Det kan virke som en gitt, men det er verdt å påpeke fordi noen kvinner vil snakke om sex uavhengig av om de er tiltrukket av noen eller ikke.
Men hvis hun snakker om sex på en måte som tyder på at hun er interessert i deg, så er det definitivt verdt å ta ting til neste nivå. Vær oppmerksom på hva slags ting hun sier – virker hun interessert i å utforske sine egne seksuelle fantasier? Eller virker hun fascinert av ideen om å utforske kroppen din?
Hvis svaret er ja, kan du være sikker på at hun er tiltrukket av deg og vil være interessert i å ta ting offline.

Hun sender tekstmeldinger til deg garderobealternativene for din kommende date

Vel, en måte å fortelle på er om hun begynner å sende deg tekstmeldinger med garderobealternativene for din kommende date. Hvis hun er interessert i deg, vil hun sørge for at hun ser best ut når dere møtes personlig. Selvfølgelig er det ingen garanti for at hun er interessert i deg bare fordi hun sender deg tekstmeldinger om garderobealternativene sine. Men det er definitivt et godt tegn! Så hvis du lurer på om denne jenta er tiltrukket av deg eller ikke, hold øye med dette avslørende tegnet.

Hun er nede for å møte opp personlig

Vel, en giveaway er hvis hun alltid foreslår treff. Hvis hun hele tiden prøver å legge planer med deg offline, så er det et ganske godt tegn på at hun er interessert i mer enn bare et vennskap.

Konklusjon

Nå som du kjenner tegnene, kan du dytte ting i riktig retning. Svar henne på en måte som viser at du er interessert, men ikke så ivrig. Når hun sender flørtende eller åpenlyst seksuelle meldinger, ta ting opp et hakk med svarene dine. Gage reaksjonen hennes; hvis hun er interessert i det, fortsett; hvis ikke, slapp av og prøv igjen senere. Uansett hva, vær respekt for grensene hennes. Du vil ikke fremstå som skummel eller stalkerish.

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg