Blogg

Hva du skal gjøre etter sex: En guide for bedre forhold

2022-10-10

Hva du skal gjøre etter sex: En guide for bedre forhold

Etter sex kan du gjøre et par ting for å styrke forholdet ditt og sikre at opplevelsen er positiv for dere begge.
Først og fremst er det viktig å uttrykke takknemlighet til partneren din. Et enkelt "takk" kan gjøre en lang vei til å få partneren din til å føle seg verdsatt. Her er noen andre ideer vi anbefaler.

Snakk om hva du likte

Hva likte du med det? Seriøst, stopp opp et sekund og tenk på det. Hva var favorittøyeblikkene dine?
Å snakke om de gode tingene er en fin måte å bygge et grunnlag for et bedre forhold. Ikke bare føler du deg nærmere partneren din etter å ha delt noe intimt som sex, men du blir også bedre kjent med dem.
Det handler om kommunikasjon, folkens.

Kose

Kosing etter sex føles ganske bra, ikke sant? Det er en måte å få fysisk og følelsesmessig kontakt med partneren din. I tillegg frigjør det oksytocin, som noen ganger kalles "kosehormonet".
Når du koser, får du alle de gode fordelene og mer. Du styrker forholdet ditt, forsterker båndet ditt og utdyper forbindelsen. Så hvorfor ikke prøve det?

Spis en matbit

Etter sex er en flott tid for å slappe av og nyte hverandres selskap. Noen liker å kose, andre liker å snakke, men det jeg liker best er å ta en matbit.
Det høres kanskje dumt ut, men snacks bidrar til å gi energi til kroppen og sinnet. De er en fin måte å vise partneren din at du er interessert i deres velvære. Litt post-sex hengivenhet kan gå langt.
Så hvorfor ikke piske sammen en rask matbit? Det er en fin måte å knytte bånd på og holde energinivået oppe slik at du kan nyte resten av natten!

Ta en dusj sammen

Denne er ganske enkel - ta en dusj sammen. Det er en fin måte å slappe av etter sex og kan også bidra til å styrke forholdet ditt.
Å dusje sammen lar dere komme i kontakt med hverandre på en veldig intim måte. Dessuten er det rett og slett gøy. Så hvorfor ikke prøve det?

Få litt frisk luft

Etter sex er det alltid en god idé å få litt frisk luft. Du trenger ikke gå langt, men en rask spasertur rundt blokken vil gjøre susen. Ikke bare hjelper det med å tømme hodet og gir dere en sjanse til å gjenopprette kontakten med hverandre og chatte om den fantastiske tiden dere nettopp har hatt.

Gi hverandre en massasje

En ting du kan gjøre etter sex gir hverandre en massasje. Det er en fin måte å slappe av og få kontakt med partneren din.
Dessuten føles det fantastisk. Så hvorfor ikke prøve det? Her er noen tips for å komme i gang:

  • Sørg for at rommet er varmt og svakt opplyst, noe som vil bidra til å sette stemningen.
  • Bruk lett massasjeolje eller lotion. Dette vil gjøre det lettere å gli hendene over partnerens hud.
  • Start med ryggen, jobb deg opp til skuldre og nakke.
  • Ta deg god tid og vær forsiktig. Du vil ikke stresse partneren din!
  • Bruk sirkulære bevegelser, lange strøk og fjærlette berøringer.
  • Kos deg ved siden av partneren din og klem dem når du er ferdig.

Reflekter over opplevelsen

Så du har nettopp hatt sex. Gratulerer! Men moroa stopper ikke der. Nå er det på tide å reflektere over opplevelsen og lære av den.
Tenk på hva som gikk bra og hva som ikke gikk så bra. Hva var favorittøyeblikkene dine? Hva likte du med partnerens prestasjoner? Og hva kan dere begge gjøre for å gjøre opplevelsen enda bedre neste gang?
Å snakke åpent og ærlig etter sex er en fin måte å styrke forholdet ditt på og sikre at du er fornøyd med den seksuelle siden.

Planlegg for neste gang

Det er også lurt å diskutere fremtidsplaner og hva du ønsker å gjøre neste gang. Dette vil bidra til å bygge seksuell spenning og holde ting interessant. Det er også viktig å sikre at begge partnere er på samme side angående sex, noe som vil bidra til å unngå klossethet eller sårede følelser.
Det kan være nyttig å sette noen grunnregler før du begynner. Det kan for eksempel være lurt å avtale hvor ofte du skal ha sex, hva slags sex du skal ha, og hva du er komfortabel med. Det kan også være lurt å snakke om eventuelle fantasier eller ønsker du har. Dette vil bidra til å sikre at begge partnere får det de ønsker ut av forholdet.
Når du har etablert disse retningslinjene, er det på tide å begynne å planlegge ditt neste seksuelle møte. Sørg for å holde ting friskt og spennende ved å prøve nye ting. Dette vil bidra til å holde gnisten i live i forholdet ditt.

Konklusjon

Sex er en kraftig måte å knytte bånd til partneren din på, men det er ikke det eneste du kan gjøre for å forbedre forholdet ditt. Her er åtte ting du kan gjøre for å gjøre forholdet ditt sterkere.
1. Snakk om følelsene dine.
2. Tilbring tid sammen utenfor soverommet.
3. Koble til hverandre på et dypere nivå.
4. Vis din kjærlighet og hengivenhet offentlig.
5. Sett av tid til hverandre.
6. Vær åpne og ærlige med hverandre.
7. Støtt hverandre i tykt og tynt.
8. Nyt hverandres selskap.

Med litt innsats kan du gjøre din neste seksuelle opplevelse enda bedre enn den forrige.

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg