Blogg

Hva kvinner vil forklare menn, men aldri vil si det direkte

2022-05-27

Hva kvinner vil forklare menn, men aldri vil si det direkte

Gjennom hele livet kan en kvinne møte en fyr, bli tiltrukket av ham, være interessert i mannen, og så mister han interessen for å snakke med henne eller forfølge henne av forskjellige grunner.
I noen tilfeller er det fordi fyren ikke hadde nok seksuell lyst til henne. I andre tilfeller mister fyren interessen fordi hun ikke gir ham åpenbare tegn på interesse, og han tror det ikke er brann der, så han trekker seg tilbake. I andre situasjoner vil noen menn bare få kvinner til å føle seg tiltrukket av dem og har ingen interesse i å forfølge flertallet av damene de møter.

Hva skjer egentlig?

Når du snakker med en dame, ikke bli overrasket om hun ikke vil gjøre det for enkelt for deg å bli interessert i henne. I tilfelle du blir lei av henne mens du chatter, vil hun kanskje ikke vise for mye emosjonell entusiasme.

Hun kan være redd for at du rett og slett kommer til å få henne til å føle seg tiltrukket og vil ha deg, så ikke forfølge henne. Det vil få henne til å føle at hun ble avvist av deg, at hun ikke var god nok for deg, osv.

Hun kan være tydelig om interessen sin og gjøre det klart at hun vil at noe skal skje, eller hun kan være redd for å avsløre for mye interesse fordi du kan avvise henne.

Hun kan enten være typen kvinne som ikke ønsker å avsløre for mye interesse i løpet av de første 7-10 minuttene av en diskusjon for å se hva slags selvtillitsnivå du har.

Generelt vil disse typene damer være de attraktive kvinnene som bare ønsker en selvsikker fyr siden de vet at hvis de kommer inn i et forhold med en fyr som ikke tror han er verdig dem, vil han raskt bli klam og kontrollerende.

Pass på at du ikke overtenker kvinnen.

Pass på at du ikke tar feil av en kvinnes angst for å bli avvist som å antyde at du ikke er god nok for henne.
Men hvis du utstråler personlighetsegenskaper og handlinger som naturlig tiltrekker kvinner, som selvtillit, karisma, emosjonell maskulinitet og så videre, vil de fleste kvinner du møter bli tiltrukket av deg. Og igjen - noen kvinner vil føle litt tiltrekning, mens andre kan føle mye.

Konklusjon

Moderne kvinner i disse dager oppfører seg som om de ikke trenger en mann, er ikke redde for å bli avvist og ikke krever noe, men faktum er at kvinner også er mennesker. Du vil sannsynligvis finne det utfordrende å finne en kvinne som innrømmer alt det ovennevnte.
De føler virkelig smerten ved avvisning og ønsker å unngå å oppleve det igjen.
Så bare sørg for at du ikke tviler på deg selv hvis en dame ikke viser tegn på interesse. Fortsett å forfølge henne!

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg