Blogg

Hvis du er singel og lykkelig, her er grunnen til at du ikke burde skamme deg.

2022-06-29

Hvis du er singel og lykkelig, her er grunnen til at du ikke burde skamme deg.

Hvis det å være singel og lykkelig høres ut som en oksymoron, tenk om igjen. Ifølge en fersk studie kan det å være singel føre til større livstilfredshet, generell velvære og enda bedre mental helse. Så hvis du stolt flyr solo og elsker det, ikke la noen få deg til å føle at det er noe galt med deg. Her er bare noen av de mange grunnene til at det er helt OK å være singel og lykkelig:

Du har kontroll over ditt eget liv

Du trenger ikke svare til andre enn deg selv når du er singel. Du kan ta dine egne avgjørelser, sette dine egne prioriteringer og leve livet akkurat som du vil. Den typen frihet og uavhengighet kan være utrolig styrkende.

Du kan fokusere på karrieren din

Når du er i et forhold, kan karrieren din ta en baksete til partnerens behov. Men når du er singel, kan du fokusere på karrieren din uten å bekymre deg for noen andre. Du kan sette dine egne mål og jobbe mot dem uten distraksjoner. Og det kan føre til mye suksess.

Du kan fokusere på din egen lykke

Når du er i et forhold, er det lett å bli fanget i å prøve å gjøre partneren din lykkelig. Men når du er singel, kan du fokusere på din egen lykke i stedet. Du kan gjøre tingene du elsker, omgitt av menneskene du elsker, uten å bekymre deg for andres behov eller ønsker.

Du kan være egoistisk

Å være i et forhold krever ofte at vi setter partnerens behov foran våre egne. Men å være singel gir deg sjansen til å være litt egoistisk. Du kan fokusere på dine mål og drømmer uten å ta hensyn til noen andres. Og det kan være utrolig befriende.

Du trenger ikke å bekymre deg for å bli avvist

Når du er i et forhold, er det alltid en risiko for å bli avvist eller såret av partneren din. Men når du er singel, trenger du ikke å bekymre deg for det, og du er fri til å elske og bli elsket uten frykt for avvisning.

Du kan gjøre eksperimenter i ditt seksuelle liv

Når du er i et forhold, kan det hende du føler at du må holde deg til den samme gamle seksuelle rutinen. Men når du er singel, kan du utforske seksualiteten din slik du vil. Du kan eksperimentere med forskjellige partnere, forskjellige typer sex og forskjellige typer seksuelle opplevelser. I dag er det lett å finne likesinnede å eksperimentere med, takket være internett: datingsider og apper spesielt. Du kan date eller hookup med hvem du ønsker uten frykt for å bli dømt.

Så hvis du er fornøyd med å være singel, ikke la noen få deg til å føle at det er noe galt med deg. Omfavn din uavhengighet og nyt friheten som følger med å være singel. Det er en fantastisk måte å leve på.

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg