Blogg

Hvordan date en forretningskvinne – tips for suksess

2022-06-14

Hvordan date en forretningskvinne – tips for suksess

Forretningskvinner - hvem er de? De er sterke, intelligente og vellykkede kvinner med egne liv og karrierer. De er selvsikre og selvforsynte og trenger ikke en mann til å støtte dem. Men hva vil de i et datingforhold? Det samme som enhver kvinne ønsker: å bli behandlet med respekt, takknemlighet og omtanke. Men fordi de ofte er uavhengige og vellykkede, kan forretningskvinner ha andre forventninger enn andre kvinner angående dating. Her er noen tips om hvordan du kan date en forretningskvinne.

De vanlige feilene menn gjør når de prøver å date forretningskvinner er:

 • Ikke selvsikker nok: Forretningskvinner er vant til å ta ansvar og ta avgjørelser. De forventer ofte at deres datingpartnere gjør det samme. Dette kan være en turnoff for menn som er vant til å ha kontroll.
 • Å være for klam: Vellykkede kvinner er uavhengige og selvforsynte. De vil ikke ha en mann som er trengende eller krever konstant oppmerksomhet.
 • Prøver å imponere med penger: Forretningskvinner er ofte økonomisk sikre og trenger ikke en mann til å forsørge dem. De er mer interessert i en partner som er raus med sin tid og oppmerksomhet enn lommeboken.
 • Klarer ikke å forstå karrieren hennes: En forretningskvinnes karriere er en stor del av livet hennes. For å vinne hennes hjerte, må du vise interesse for og forstå hva hun gjør.

Her er 5 nyttige tips for dating en forretningskvinne:

 1. Vær en gentleman. Forretningskvinner er vant til å bli behandlet som en av gutta på jobb. De kan være lei av å alltid være den som har ansvaret, så det vil være forfriskende for dem å date noen som er villig til å ta ledelsen. Sørg for å åpne dører for henne, trekk ut stolen hennes og behandle henne med respekten hun fortjener.
 2. Setter pris på suksessen hennes. En forretningskvinne har sannsynligvis jobbet hardt for å komme dit hun er i dag. Hun vil være stolt av prestasjonene sine og vil at partneren hennes skal støtte karrieren hennes. Sørg for å spørre henne om arbeidet hennes og vis en genuin interesse for det hun gjør.
 3. Ta hensyn til tiden hennes. En travel forretningskvinne har kanskje ikke mye fritid til dating. Vær forståelsesfull hvis hun må kansellere planer i siste liten eller omplanlegge datoer på grunn av arbeidsforpliktelser. Det er også avgjørende å være fleksibel når du planlegger datoer og aktiviteter.
 4. Vær tålmodig. En forretningskvinne kan være vant til å få det hun vil når hun vil ha det. Dating er imidlertid ikke en forretningstransaksjon. Og ting vil skje i sitt eget tempo, og det er ingen grunn til å forhaste seg. Vær tålmodig og la forholdet utvikle seg naturlig.
 5. Vær deg selv. Forretningskvinner tiltrekkes av selvsikre og selvsikre menn; de vil ha en som er komfortabel i sin egen hud og ikke er redd for å være seg selv. Vær ekte, ærlig og autentisk når du dater en forretningskvinne.

Hvor kan jeg møte en forretningskvinne?

Det er mange steder du kan møte forretningskvinner. Det mest åpenbare stedet er på jobben, men du kan også møte dem på nettverksarrangementer, konferanser og til og med på nettet.

 1. På jobb: Hvis du vil møte en forretningskvinne, er det beste stedet å starte på jobben. Spør rundt og se om noen enslig kvinne på kontoret eller firmaet ditt kan være interessert i å date.
 2. Nettverksarrangementer: Forretningskvinner deltar ofte på nettverksarrangementer for å knytte nye forbindelser. Dette er et flott sted å møte dem fordi de allerede vil være interessert i å møte nye mennesker. Delta på noen arrangementer og slå av en prat med kvinnene du møter der.
 3. Konferanser: Et annet bra sted å møte forretningskvinner er på konferanser, og disse arrangementene er ofte fulle av ambisiøse og vellykkede kvinner som ønsker å nettverke og knytte nye forbindelser. Delta på et relevant forum for din bransje og begynn å snakke med kvinnene du møter der.
 4. Online: Du kan også møte forretningskvinner på nett. Det er mange datingnettsteder og apper som henvender seg til vellykkede og ambisiøse kvinner. Opprett en datingprofil og begynn å sende meldinger til kvinner som du synes er interessante.
 5. I byen din: Hvis du bor i en storby, bor det sannsynligvis mange forretningskvinner der også. Kom deg ut og utforsk byen, delta på arrangementer og start samtaler med kvinnene du møter. Du kan bare finne drømmekvinnen!

Å date en forretningskvinne kan være en spennende og givende opplevelse. Hold disse tipsene i bakhodet, og du vil garantert finne suksess.

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg