Blogg

Hvordan endret dating kvinner seg fra 20-årene til 30-årene?

2022-05-22

Hvordan endret dating kvinner seg fra 20-årene til 30-årene?

Datingspillet endres etter hvert som du blir eldre. I tjueårene prøver du fortsatt å finne ut hva du vil ha i en partner og i livet. Du er sannsynligvis mer fokusert på karrieren din og å ha det gøy med vennene dine enn å slå deg til ro. Men når du kommer inn i trettiårene, begynner du å lengte etter mer stabilitet og mening i forholdet ditt.

Det er ikke dermed sagt at du ikke kan finne tilfeldige forhold i 30-årene – langt ifra. Men hvis du ser etter noe mer seriøst, må du kanskje anstrenge deg litt mer. Her er noen måter som dating endres når du blir eldre:

  1. Det er mer sannsynlig at du vil ha et forpliktende forhold. I tjueårene er det lett å bare date rundt og nyte singellivet. Men når du blir eldre, kan du begynne å føle at du vil ha noe mer seriøst. Du lengter kanskje etter et engasjert forhold til noen du kan se deg selv tilbringe resten av livet med.
  2. Det er mindre sannsynlig at du tolererer spill og drama. I tjueårene kan du være mer tilgivende overfor en partner som spiller spill eller er dramatisk. Men etter hvert som du blir eldre, vil du begynne å se denne oppførselen som bortkastet tid. Du vil ha en partner som er mer moden og rettferdig.
  3. Du kan ha forskjellige forholdsprioriteringer. I tjueårene vil du kanskje prioritere å finne noen morsomme å være sammen med. Men i trettiårene begynner du kanskje å verdsette ting som stabilitet og støtte mer.
  4. Det er mer sannsynlig at du er kresen når det gjelder hvem du dater. Du kan gå på dater med alle som virker eksternt interessert i deg i tjueårene. Men etter hvert som du blir eldre, vil du bli mer kresne om hvem du vil tilbringe tiden din med. Det er mindre sannsynlig at du kaster bort tiden din på dårlige datoer eller forhold som ikke går noen vei.
  5. Du må kanskje jobbe litt hardere for å finne datoer. I tjueårene kan du møte potensielle partnere gjennom venner eller på barer og klubber. Men etter hvert som du blir eldre, kan du oppleve at omgangskretsen din har krympet, og det er ikke like lett å møte nye mennesker. Du må kanskje være mer proaktiv når det gjelder å finne datoer, som å registrere deg for en datingapp eller gå på møter.

Samlet sett er dating i trettiårene en annen opplevelse enn i tjueårene. Men det betyr ikke at det er mindre gøy – om noe kan det hende du opplever at du liker det mer nå som du vet hva du leter etter. Så ikke bli motløs hvis ting virker litt mer utfordrende – bare husk at det hele er en del av dating-spillet.

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg