Blogg

Hvordan få jenta: Tips om seksuell samtale

2022-11-02

Hvordan få jenta: Tips om seksuell samtale

Det er ingen hemmelighet at seksuell samtale er en avgjørende del av ethvert forhold. Hvis du vil få jenta, må du kunne snakke om sex på en måte som får henne til å føle seg komfortabel og begeistret. Det ville være best hvis du navigerte de vanskelige samtalene uten å krysse noen linjer eller gjøre henne ukomfortabel. Med mindre du vil havne i vennesonen, må du kunne snakke om sex som en proff.

Hvordan snakke om sex

Så du vil vite hvordan du snakker om sex med damer? Vel, la oss starte med noen grunnleggende ting. Først av alt må du være komfortabel med emnet. Sex er en naturlig ting, og det er ingen grunn til å være sjenert eller flau over det.
Når det kommer til å snakke om sex, er selvtillit avgjørende. Du må være i stand til å spøke og gjøre lett ut av situasjonen. Kvinner elsker en mann som har kontroll og vet hva han vil.
Men det ville hjelpe om du også var følsom og forståelsesfull. Husk at ikke alle er like når det kommer til sex. Noen mennesker er mer konservative enn andre, og du må respektere deres synspunkter.

Det er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Bare følg disse enkle tipsene:

  1. Vær respektfull. Uansett hva du sier, husk alltid at du snakker med et annet menneske. Vær respektfull for kroppen hennes og hennes grenser.
  2. Vær ærlig. Hvis du vil ha noe, si det. Ikke prøv å skjule intensjonene dine i mystikk - det vil bare gjøre ting forvirrende for dere begge.
  3. Vær suggestiv, ikke eksplisitt. Det er stor forskjell på å være suggestiv og å være eksplisitt. Den suggestive samtalen handler om å plante frø, mens en eksplisitt samtale handler om å bli naken umiddelbart.
  4. Vær leken. Den seksuelle samtalen skal være morsom! Ikke ta ting for seriøst, og ikke glem å le og kose deg.

Hva bør man unngå når man diskuterer sex

Når det kommer til å snakke om sex, er det et par ting du bør unngå. Gjør for eksempel aldri narr av henne eller legg henne ned. Du bør heller aldri være for grafisk eller for eksplisitt.
Å snakke om sex kan være et sensitivt tema for kvinner, så du må være følsom når du har disse samtalene. Husk at du prøver å bygge tillit og tiltrekke henne, ikke slå henne av.
Hold samtalen lett og flørtende, og sørg for at du alltid fokuserer på hennes behov og ønsker. Og viktigst av alt, aldri glem at kommunikasjon er nøkkelen. Hvis du kan holde kommunikasjonslinjene åpne, er sjansen stor for at hun mer enn gjerne vil utforske ting videre med deg.

Hvordan holde samtalen i gang

Når du har startet samtalen, er det viktig å fortsette. Du vil ikke at hun skal føle at hun bare er en varm kropp du snakker med, få i buksene hennes.
I stedet vil du at hun skal føle at hun er den eneste personen i verden. Så hvordan gjør du det? Ved å holde samtalen interessant, engasjerende og morsom. Her er noen tips:

  1. Ikke snakk bare om deg selv.
  2. Vær spennende og spennende.
  3. Still henne spørsmål og lytt til svarene hennes.
  4. Hold samtalen flytende.

Hvordan avslutte samtalen om sex eller hva er det neste?

Noe slikt ville vært tilstrekkelig: "Det var flott å bli kjent med deg, og jeg håper samtalen vår var like hyggelig for deg som den var for meg. Jeg forstår imidlertid hvis du ikke er interessert i å ta ting videre. Hvis det er sak, takk for at du tok deg tid, og forhåpentligvis kan vi snakke igjen snart."

Det er mange andre potensielle treff på datingsider, så ikke bekymre deg for mye om ett møte som ikke fungerte.

Konklusjon

Når det kommer til seksuelle samtaler, handler det om å få den andre personen til å føle seg komfortabel og respektert. Hvis du kan få henne til å føle seg bra med å diskutere sex med deg, vil hun være mer sannsynlig å åpne seg og dele fantasiene sine med deg.
Unngå å være for pushy eller sjenert – finn en mellomting der du komfortabelt kan chatte om sex uten å krysse grenser. Og viktigst av alt, vær alltid respektfull. Bare fordi du snakker om sex betyr ikke at du kan være respektløs.
Å ha seksuelle samtaler med kvinner kan være mye moro - men bare hvis du gjør det riktig. Følg disse tipsene, så vil hun åpne seg for deg på kort tid.

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg