Blogg

Hvordan finne en kvinnelig reisevenn

2022-05-13

Hvordan finne en kvinnelig reisevenn

Menn blir ofte tvunget til å søke etter en kvinnelig reisepartner på datingnettsteder når de ikke har nok tid eller ikke har en elsket følgesvenn. Er de generelt fornøyd med utvalget? Tross alt vil disse to nesten helt sikkert møte hverandre i løpet av en planlagt ferie.

Hva er de hyppigste feilene menn gjør når de velger en kvinnelig reisevenn?

  • Ikke gi nok tid til å finne en reisefølge.
  • Still henne feil spørsmål.
  • Ikke ta deg nok tid til å diskutere detaljer.
  • Ikke vurder videosamtaler når du velger en kvinne som reiser med deg.

Menn prøver sjelden å avtale en reise på forhånd. Det kan være flere årsaker til dette: på grunn av stor arbeidsbelastning, mangel på erfaring eller et siste øyeblikks bytte av reisefølge. Og i det lange løp vil ferien din bli ødelagt. Og hva kan være verre enn å få den etterlengtede ferien bortskjemt av en stakkars reisefølge? Når du skriver til kvinnen og tilbyr en uke eller to ved sjøen, eller en helg på fjellet, husk om du har lignende mål og om forventningene dine er kompatible.

Å bli kjent er nesten som et jobbintervju.

Du vil kunne se om dere passer godt for hverandre uten engang langvarig teksting. Videochat med din potensielle partner for å bedre forstå om hun passer for deg og om du er den rette for henne. Du vil ikke bare se henne i live video, men du vil høre stemmen hennes, samhandle med henne og forhandle om forventningene dine til hverandre. Fortell henne ærlig og åpent hva du ønsker fra henne og hva hun kan forvente. Kvinnen er under mye spenning, og å la henne føle at hun er i gode hender vil være det riktige å gjøre. Du trenger ikke å love det du ikke er villig til å gi. Husk at jo mer tid du bruker på å bli kjent med henne, jo større er sjansene dine for å få det du vil ha. Still hverandre spørsmål du måtte ha, og du vil se om dere deler lignende interesser eller ikke. Ellers kan du like gjerne finne noen andre å reise med.

Vær forsiktig når du bestemmer deg.

Du ser etter en reisefølge, ikke en livspartner, så prøv å ikke bli for følelsesmessig involvert raskt. Det er best å ta seg god tid, bli bedre kjent med hverandre og deretter ta en avgjørelse. Hvis du skynder deg inn i ting, kan du ende opp med å angre på dem senere.

Diskuter hovedpunktene.

Etter at dere har bestemt dere for at dere vil reise sammen, er det på tide å begynne å planlegge reisen. Du må finne ut hvor du skal, hva du skal gjøre der, og hvordan du skal komme dit.
Diskuter hvem som skal finansiere reisen, hva du er villig til å betale for, og om du er ivrig etter det. Hvis du er ivrig etter å dekke alle kostnadene, forventer du mest sannsynlig en takk tilbake, noe ikke alle damer er villige til å gjøre. Dette er en annen viktig grunn til å diskutere alt før du kjøper billetter. Det er en god idé å vie litt tid til emnet sex. Vi er alle voksne, og vi er alle klar over hva slike turer kan føre til. Derfor er åpenhet viktig. Det er ikke noe galt i å vite hva slags sex partneren din foretrekker, hva hun er klar for i sengen, og hva slags prevensjon som er akseptabel for dere begge. Ideelt sett bør det være et grunnleggende sett med tester som kan garantere helsen til partnerne - dette bør utføres av begge reisende. Når du diskuterer slike sensitive emner, nevner du at det ikke er en nedsettelse, men snarere en sikkerhetsforanstaltning. Det får henne til å føle seg tryggere i deg på grunn av din ærlighet og åpenhet og fordi du bryr deg om din egen helse, noe som antyder at hun kan stole mer på deg.

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg