Blogg

Hvordan fortelle noen at du bare vil ha oppkobling

2022-07-27

Hvordan fortelle noen at du bare vil ha oppkobling

Du cruiser langs datingnettsteder og -apper, og du kommer over noen som fanger oppmerksomheten din. Du begynner å sende meldinger, og det blir raskt klart at det er en gjensidig tiltrekning. Det neste trinnet er åpenbart å møte opp, men du er ikke sikker på hvordan du skal fortelle dem at du bare er interessert i en uformell tilkobling.
Ikke bekymre deg, vi har dekket deg. I dette innlegget skal vi lære deg hvordan du lar noen få vite at du bare vil koble opp.

Men hvorfor?

Det er mange grunner til at noen kanskje vil bare koble opp med noen i stedet for å komme inn i et forhold. Kanskje du ikke er klar for noe seriøst eller har ikke tid eller energi til et fullverdig forhold.
Uansett årsak, må du være på forhånd og ærlig om intensjonene dine. På denne måten unngår du eventuelle misforståelser eller sårede følelser på veien.
Så, hvordan forteller du noen at du bare vil koble opp? Det kan være en vanskelig samtale, men med disse tipsene vil du kunne gjøre det på kort tid.

Hvordan gjøre det

Så du har møtt noen du er interessert i, og du ønsker å ta ting til neste nivå. Men du vil ikke ha et forhold - du vil bare koble opp. Hvordan forteller du dem uten å skremme dem eller få dem til å tro at du er en dust?
Vel, det er faktisk ganske enkelt. Det er et par ting du må huske på når du forhandler om oppkoblingen din. Først må du være tydelig på hva du vil og ikke vil. Hvis du ikke er interessert i et forhold, gjør det klart. Hvis du bare vil ha sex, si det. Og hvis du leter etter noe spesifikt (som analsex), gjør det også kjent.
For det andre, vær alltid forberedt på å gå bort. Hvis personen du snakker med ikke ønsker å dekke dine behov eller prøver å endre vilkårene for avtalen, la vedkommende gå. Det er mye annen fisk i havet, og du trenger ikke noen som ikke er villig til å jobbe med deg.

Når du skal gjøre det

Det er ingen eksakt vitenskap for dette, men det er et par ting du kan huske på for å gjøre det litt enklere. Først av alt er det vanligvis bedre å gjøre det før heller enn senere. Hvis du venter for lenge, kan personen få feil idé og begynne å tro at du vil ha noe mer.
For det andre, prøv å velge et tidspunkt når du vet at den andre personen er tilgjengelig. Hvis du sender dem en tekstmelding klokken 23.00 på en lørdagskveld, er det en god sjanse for at de ikke vil være interessert.
Til slutt, vær ærlig og grei. Det kan føles vanskelig å si, "Hei, jeg vil bare koble opp," men det er bedre enn å lede den andre personen videre eller gi dem falskt håp.

Hva du ikke skal gjøre

Så du har bestemt deg for at du bare vil ha kontakt med noen og ikke date dem? Det er helt forståelig, men det er noen få ting du må huske på for å få hele prosessen til å gå problemfritt.
Først av alt, ikke prøv å lede noen videre eller få dem til å tro at det er potensial for et forhold. Bare vær ærlig og på forhånd fra begynnelsen og la dem vite at du kun er interessert i en uformell ordning.
Prøv også å ikke være for klin eller trengende. Ingen ønsker å føle at de blir kvalt, så gi den andre personen litt plass og respekter grensene deres.
Viktigst av alt, ha respekt for hverandre til enhver tid. Dette er en gjensidig avtale, så begge parter må føle seg komfortable og fornøyde med situasjonen.

La oss oppsummere

Så du har møtt noen på nettet, eller kanskje gjennom venner, og du er tiltrukket av dem. Du har gått på noen dater, men du er ikke sikker på om du er klar for et fullverdig forhold ennå. Hva gjør du?
Vel, det enkleste er å være ærlig, og fortelle dem at du ikke er ute etter noe seriøst. Du kan forklare at du liker selskapet deres og ønsker å fortsette å date dem, men at du ikke vil at ting skal bli for komplisert.
De kan bli skuffet, men forhåpentligvis vil de forstå hvor du kommer fra og fortsette å date deg uansett. Hvis de ikke gjør det, så er det nok best å gå videre.
Hvis du vil unngå problemene som er skissert ovenfor, foreslår vi at du blir med på flere store online datingsider for medlemmer som søker etter uformell sex og oppkobling.

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg