Languages......

Blogg

Hvordan gjøre morgenen etter en uforglemmelig natt til en perfekt en

2022-04-16

Hvordan gjøre morgenen etter en uforglemmelig natt til en perfekt en

Når solen står opp etter en natt med kjærlighet og lidenskap, ser par over hele verden spent på morgenen etter. For noen er det en tid for å slappe av og sole seg i gløden av ny kjærlighet. For andre er det en sjanse til å tenne opp igjen gamle flammer. Uansett hvilke planer du har, her er noen tips for å gjøre ettermiddagen uforglemmelig.

Hvis du tilbrakte natten hjemme hos partneren din, må du stå opp tidlig og lage frokost på sengen. Denne enkle gesten vil vise dem hvor mye du bryr deg.

Her er noen ideer til enkle frokostoppskrifter:

 •     Toast med smør og syltetøy
 •     Yoghurt med honning og frukt
 •     eggerøre med ost

Og ikke glem å gjøre det med en kopp nytraktet kaffe eller te!

Hvis du ikke er et morgenmenneske, prøv ditt beste for å i det minste falske det. Hils partneren din med et smil og et kyss. Dette vil sette tonen for en glad dag.

Når dere begge er våkne, ta litt tid til å bare kose og snakke. Dette er et spesielt øyeblikk som dere begge vil huske for alltid, så nyt det. Hvis du føler deg frisk, hvorfor ikke starte dagen med en runde morgensex? Det er den perfekte måten å få adrenalinet til å pumpe for dagen som kommer.

Ikke ligg i senga hele dagen. Hvis du planlegger å tilbringe dagen sammen, tenk på hva partneren din ville like å gjøre. Hvis de elsker naturen, kan du gå en fottur eller piknik i parken.

Etter at du har hatt litt kvalitetstid sammen, og det er på tide å gå, gi partneren din et dvelende kyss før du drar. Dette vil gi dem lyst på mer og ivrige etter ditt neste møte.

Andre artikler blogg

 • Hot kvinner og online dating: hvorfor gjennomsnittlige menn taper

  2022-10-01

  Hot kvinner og online dating: hvorfor gjennomsnittlige menn taper

  Mange tror at nettdating rett og slett handler om utseende og å si de riktige tingene. Det er imidlertid også viktig å vurdere hvem du vil tiltrekke deg. For eksempel, hvis du er en gjennomsnittlig fyr, kommer du sannsynligvis ikke til å få oppmerksomheten til den mest ettertraktede kvinnen. La oss se hvordan vi kan forbedre denne situasjonen.

 • Sexting-tips: Hvordan snakke skittent og drive partneren din vill

  2022-09-21

  Sexting-tips: Hvordan snakke skittent og drive partneren din vill

  Du vil drive partneren din vill, men du er usikker på hvordan du skal starte en sexy samtale. Ikke bekymre deg, vi har dekket deg. Disse sexting-tipsene vil hjelpe deg med å komme i gang og få partneren din til å tigge om mer.