Blogg

Hvordan koble til en jente på en bar

2022-04-21

Hvordan koble til en jente på en bar

Selvfølgelig er det mange oppkoblingssider der ute, men noen ganger kan det å møte noen på en bar være den beste veien å gå. Tross alt har dere allerede noe til felles - dere liker begge å drikke! Men hvordan flørter du med en jente på en bar uten å bli for sterk eller være for fremadstormende?

Noen av dere er kanskje litt sjenerte for å henvende seg til noen du synes er attraktiv på en bar. Stol på meg, jeg skjønner det. Det er tøft å sette seg selv der ute, men med litt trening og riktig tankesett kan du definitivt mestre kunsten å flørte med en jente på en bar.

Her er noen tips for å hjelpe deg i gang:

  • Få øyekontakt: Dette er sannsynligvis det viktigste tipset. Hvis du ikke engang får øyekontakt med jenta du er interessert i, kommer hun definitivt ikke til å være interessert i deg heller. Så prøv å få øyekontakt så ofte som mulig, og hold den i noen sekunder hver gang.
  • Smil: Et ekte smil er alltid smigrende, så ikke vær redd for å vise dine perlehvite.
  • Start en samtale: Når du har fått øyekontakt og smilt, er det på tide å ta ting til neste nivå ved å starte en samtale. Prøv å spørre henne om noe dere har til felles, eller bare komplimenter henne for noe (f.eks. håret, antrekket, osv.).
  • Komplimenter henne: Komplimenter er alltid en god isbryter, men sørg for å holde dem ekte og spesifikke. For eksempel, i stedet for bare å si «du er vakker», prøv noe sånt som «Jeg elsker smilet ditt».
  • Vær en gentleman: Denne burde være en selvfølge, men det er alltid viktig å være en gentleman når du flørter med en jente. Dette betyr å åpne dører for henne, trekke frem stoler og tilby å kjøpe en drink til henne.
  • Lytt til henne: En av de beste måtene å vise en jente at du er interessert i henne, er å faktisk lytte til hva hun sier. Så sørg for å stille oppfølgingsspørsmål og virkelig ta hensyn til svarene hennes.
  • Ta på henne: Dette betyr ikke at du bør gå for det fulle overgrepet med en gang, men en liten berøring kan definitivt hjelpe å flørte med en jente på en bar. Bare sørg for å gjøre det på en ikke-truende måte, som å berøre armen eller skulderen hennes når du snakker til henne.
  • Kjøp henne en drink: Dette er et klassisk trekk som definitivt fungerer, men bare hvis du er oppriktig om det. Ikke bare kjøp henne en drink for å prøve å få henne til å ligge med deg. Gjør det i stedet fordi du vil være hyggelig eller fordi du vil starte en samtale.
  • Be henne danse: Når du har brutt isen, be henne danse. Det er en fin måte å komme nær henne og ha det gøy på samme tid.
  • Vær deg selv: Dette er sannsynligvis det viktigste tipset av alt. jenter kan lukte BS på en kilometers avstand, så det er viktig at du er ditt ekte jeg. Hvis du ikke er komfortabel med hvem du er, kommer hun definitivt ikke til å være interessert i deg heller. Så bare slapp av, vær deg selv og la flørten flyte naturlig.

Ok, så nå er det på tide for deg å gjøre ditt grep! Hvis du har fulgt alle tipsene ovenfor, bør du ikke ha noe problem med å flytte. Bare husk å være selvsikker, smidig og respektfull. Og, selvfølgelig, lytt alltid til hva hun sier – du vil ikke bli for sterk og skremme henne vekk.

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg