Blogg

Hvordan overvinne frykt og tørre å date etter en lang pause i nye dating?

2022-04-29

Hvordan overvinne frykt og tørre å date etter en lang pause i nye dating?

Er du fortsatt bekymret og redd for å date etter å ha tatt en lang pause? I så fall er det første trinnet å fjerne alle misoppfatningene i tankene. Den beste måten å gjøre dette på er å forstå at dating har endret seg over tid, og folk er mer åpne enn noen gang før. Så du må forstå at dating ikke er en premie som må vinnes; det er bare en naturlig prosess. Den andre tingen du bør gjøre er å sørge for at du er klar til å date igjen. Dette betyr at du må være følelsesmessig og mentalt forberedt på det. Du bør også ha en klar ide om hva du ser etter.

Er det nødvendig å gjøre forberedelsene før en date?

Det er viktig å forberede seg på daten. Sørg for at du vet hvor du skal og hva du skal gjøre. Dette vil hjelpe deg å føle deg mer komfortabel og trygg på daten din. Ta i tillegg litt tid til å tenke på hva du vil si. Å ha samtalestartere i tankene vil bidra til å lette eventuell nervøsitet du føler. Her er de grunnleggende trinnene for å forberede deg til en kommende dato:

  1. Velg et passende sted: et offentlig sted hvor dere enkelt kan kommunisere og bli kjent med hverandre.
  2. Tenk på hva du vil snakke om. Det du sier er viktig, men enda mer avgjørende er hvordan du gjør det - klangfargen på stemmen din, hastigheten, ansiktsuttrykkene og kroppsspråket ditt.
  3. Utseendet ditt bør matche været, stedet der datoen er planlagt, og også utfylle bildet ditt. Så vår anbefaling er å ha 2 alternativer som du kan velge mellom på datoen.

De beste tipsene om hvordan du oppfører deg på en date med en partner

Når du er på daten, slapp av og kos deg. En samtale vil flyte lettere hvis du ikke føler deg anspent eller engstelig. Hvis du blir nervøs, ta et dypt pust og minn deg selv på at det ikke er noen grunn til å være redd. Personen du er sammen med er bare en annen person, og du vil sannsynligvis ha en flott tid hvis du bare lar deg være åpen og ærlig.

Husk at dere begge er nervøse når dere drar på en første date. Resultatet av dette møtet avhenger direkte av hvor raskt du både roer deg ned og går videre til en hyggelig og avslappet samtale.
Det er bare ett skritt igjen for å arrangere en uforglemmelig date – inviter noen du kjenner eller finn en partner du liker ved å bruke en av datingsidene.

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg