Blogg

Hvordan unnslippe en dårlig date?

2022-05-18

Hvordan unnslippe en dårlig date?

Å møte noen nye etter en rekke chatter på en datingside kan være spennende, men det kan også være nervepirrende. Du vil ikke finne deg selv på en date med noen som ikke er noe som du forventet eller, enda verre, noen som får deg til å føle deg ukomfortabel.

Her er noen tips for å hjelpe deg å gjøre en grasiøs utgang:

  • Sett en tidsbegrensning for daten din ved å fortelle datingkompisen din at du har en planlagt forlovelse etterpå. På denne måten har du en unnskyldning for å dra hvis datoen ikke går bra (ellers kan du alltid 'utsette' eller 'avbryte' planene dine).
  • Be en venn av deg ringe deg på et bestemt tidspunkt for å sjekke hvordan daten går. Det er et gammelt filmtriks, men det fungerer som en sjarm! Hvis ting går veldig dårlig, kan kompisen din "tilfeldigvis" ringe og fortelle deg at det er en nødsituasjon og at du må dra umiddelbart.
  • Vær ærlig og direkte. Fortell daten din at du ikke er interessert i å se igjen og gå ut. Det kan være vanskelig, men det er bedre enn å tilbringe en hel kveld med noen du ikke tåler.
  • Bruk Bad Date Rescue-appen. Denne nye appen lar deg stille inn en tidtaker for datoen din. Hvis ting går sørover, kan du aktivere timeren for å varsle vennene dine om at du trenger hjelp, og de kan deretter komme og redde deg fra daten!
  • Spill en drink på deg selv. Denne høres litt drastisk ut, men den kan være en livredder hvis du står fast på en date fra helvete. Bare pass på at du ikke ødelegger klærne dine!
  • Lag en løper. Hvis alt annet mislykkes, og du sitter fast på en date fra helvete, bare unnskyld deg selv på toalettet og kom aldri tilbake! Det kan være litt frekt, men det er bedre enn å bli til nattens slutt.

Og nå litt viktig informasjon: hvis du føler deg utrygg, gjør det du trenger for å komme deg ut derfra. Din sikkerhet er viktigere enn å være høflig. Be personalet om å hjelpe deg hvis du kan, ring en venn eller bare gå. Ikke bli i en situasjon som gjør at du føler deg utrygg.

Aldri føl deg skyldig over å forlate en date tidlig. Du er ikke forpliktet til å bli hvis du ikke har det bra!

Dårlige dater skjer med de beste av oss, men forhåpentligvis vil disse tipsene hjelpe deg å gjøre en rask utgang hvis du befinner deg i en situasjon der du trenger å komme deg ut derfra!

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg