Blogg

Hvordan vet du om du vil ha det samme under daten?

2022-05-01

Hvordan vet du om du vil ha det samme under daten?

Tenk deg at du er på date med noen du ikke kjenner så langt, men som er veldig attraktiv for deg. Og hvert påfølgende minutt av daten vokser din sympati for partneren din.

Når lidenskapsnivået har varmet opp, og du føler at du vil ha mer enn bare en date, tør du ikke si det til partneren din for ikke å skremme ham av. Det er flere måter å vite om du vil ha det samme.

Vær oppmerksom på dine fysiske og følelsesmessige signaler. Fysisk tiltrekning kan ofte indikere at du ønsker det samme, da det involverer både sinn og kropp.

  • Hvis hun ikke er sjenert for å ta på, betyr det at hun er komfortabel i ditt nærvær.
  • Vær oppmerksom på måten hun danser med deg på. Har hun sannsynligvis blitt mer lun, bevegelsene og berøringene mer avslappet? Kanskje dette er et hint om noe mer...
  • Hvis jenta er i humør til å fortsette kvelden på et mer privat sted, prøver hun å fortelle deg det på alle mulige måter. Med et lekent blikk med en fryktsom aversjon mot øynene, napper hun i leppene, leker med håret, prøver å komme nær deg, eller hindrer deg ikke i å gjøre det.
  • Vil hun oppmuntre til en samtale om et saftig tema? Det viktigste er ikke å gå over bord og velge et emne som vil vekke interesse, ikke ta motet fra det.
  • Naken hals. Ifølge studier er nakken den mest attraktive sonen på en kvinnes kropp. Når hun fjerner håret fra dette området og vipper hodet for deg, indikerer hun at du appellerer til henne. Nakkeområdet er svært erotisk og er en erogen sone for mange.
  • Åpning av innsiden av håndleddene. Dette er en gest som ligner på å blottlegge nakken. Formålet er å vise forsvarsløshet og et ønske om å bli bedre kjent.

Ikke kast bort tid hvis dere begge ser ut til å ønske det samme på en date; i stedet, gå videre til å komme nærmere: ta hånden hennes i din og hvisk noe intimt inn i øret hennes. Hvis du har lagt merke til tegn på tiltrekning, betyr det at tiden er inne for å bestemme deg for hvordan du skal få partneren din enda nærmere. Du kan starte med et kyss på hånden eller kinnet. Ikke tillat deg selv for mye intimitet på en gang - du vil skremme henne vekk! La henne føle seg mer selvsikker og avslappet i ditt nærvær, slik at hun vil ha ytterligere intimitet.

Alle de nevnte signalene indikerer hennes ønske om å fortsette kvelden med deg på et mer privat sted. Jo flere av disse, jo bedre for deg, men ikke glem at ikke alle er ute etter sex på den første daten, og du kan trenge litt mer tid for å komme til neste etappe. Hvis du ikke vil bli tatt uforvarende, må du være beskyttet og være sikker på at alt ordner seg for deg :)

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg