Blogg

Hvorfor det er viktig å ha venner utenfor forholdet ditt

2022-06-24

Hvorfor det er viktig å ha venner utenfor forholdet ditt

Det er ingen hemmelighet at venner kan være bra for forholdet ditt. De kan gi støtte, råd og et lyttende øre når du trenger det mest. Men du er kanskje ikke klar over at det kan være like viktig å ha venner utenfor forholdet. Her er hvorfor:

  1. Det hjelper deg å opprettholde en følelse av selvtillit. Når du er i et forhold, er det lett å bli fanget av selve forholdet og glemme de tingene som gjør deg, vel, deg. Å ha venner utenfor forholdet ditt hjelper deg å holde deg jordet og beholde perspektivet på de kritiske tingene i livet ditt.
  2. Det gir deg en sjanse til å savne partneren din. Når du hele tiden er rundt partneren din, er det lett å ta dem for gitt. Men når du har litt tid fra hverandre, begynner du å virkelig savne dem og sette pris på alle de små tingene de gjør for deg.
  3. Det bidrar til å forhindre utbrenthet i forholdet. Å tilbringe tid med venner gir deg muligheten til å ta dem for gitt. forholdsutbrenthet. Å tilbringe tid med venner gir deg en sjanse til å lade opp og gå tilbake til forholdet uthvilt og klar til å sette enda mer pris på partneren din.
  4. Det gir deg noe å snakke om. Når du har separate interesser og venner, har du alltid noe nytt å bringe inn i forholdet. Du kan dele historier om dagen din, diskutere nye ideer og lære mer om hverandre i prosessen.
  5. Det bidrar til å holde ting spennende. Hvis du bare ser partneren din 24/7, kan ting begynne å føles litt dagligdagse. Men når du har andre mennesker og aktiviteter i livet ditt, kan du bringe den følelsen av spenning tilbake til forholdet ditt.

Men bør vi introdusere vennene våre for partnerne våre?

Å ha venner utenfor forholdet er viktig, og det betyr ikke nødvendigvis at du trenger å introdusere dem for partneren din. Faktisk er det ofte best å holde de to sosiale kretsene dine adskilt. På den måten kan du opprettholde en viss følelse av uavhengighet og forhindre potensielt forholdsdrama på veien. Et mer kritisk råd angående dette emnet er ikke glem partneren din i prosessen. Å tilbringe tid med venner er flott, men sørg for at du fortsatt tar deg tid til forholdet også.
Ellers vil partneren din få en forferdelig følelse - sjalu på vennene dine!
Det er et par ting du kan gjøre for å lette deres usikkerhet. For det første er det avgjørende å forsikre partneren din om at forholdet ditt er en prioritet for deg. La dem vite at du fortsatt ønsker å tilbringe tid med dem og inkludere dem i planene dine. Du kan også prøve å være mer følsom for deres behov og passe på å ikke overse dem når du er sammen med vennene dine. Det er også en god idé å unngå å snakke om andre mennesker på en måte som kan få partneren din til å føle seg utenfor eller mindreverdig. Hvis du kan være forståelsesfull og vurdere partnerens følelser, kan du bidra til å forhindre sjalusi fra det skadelige forholdet ditt.
Så hvis du for øyeblikket ikke har noen venner utenfor forholdet ditt, prøv å bygge noen vennskap med personer som ikke er knyttet til partneren din. Å gjøre det vil hjelpe deg å opprettholde balansen i livet ditt og kan potensielt forbedre helsen til forholdet ditt.

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg