Blogg

Hvorfor er "Netflix and chill" den nye andre datostandarden?

2022-07-13

Hvorfor er

Hvis din første date ikke endte i fiasko og du hadde en ganske spennende tid, vil du etter all sannsynlighet snart ha en andre date.
Og selv om tanken på en annen date kan få noen mennesker til å bli nervøse, er det ganske spennende. Det er en sjanse til å bygge videre på den første daten og bli enda bedre kjent.

Andre dater blir ofte sett på som en mulighet til å ta ting til neste nivå, men noen ganger kan folk være usikre på hva det faktisk betyr.
Bør du gå for drinker? Middag? En film? Eller kanskje noe mer lavmælt som kaffe eller is?
Det finnes ikke noe riktig eller galt svar, men en aktivitet som har blitt stadig mer populær de siste årene er «Netflix og chill».

Hva betyr egentlig "Netflix and chill"?

For de som ikke er kjent med begrepet, refererer "Netflix and chill" til å se Netflix sammen i en avslappet setting, vanligvis hjemme hos noen.

Her er noen grunner til at "Netflix and chill" har blitt den nye standarden for andre date.

  1. Det er lavmælt og avslappet. Det fine med "Netflix and chill" er at det er veldig lavmælt og avslappet, og det er ingen grunn til å kle seg ut eller småprate over drinker eller middag. Du kan bare lene deg tilbake, slappe av og se et program eller en film sammen.
  2. Det er en utmerket måte å bli kjent med hverandre på. Selv om «Netflix and chill» kan virke som en enkel aktivitet, kan den faktisk være ganske avslørende. Hva noen velger å se sier mye om deres smak og interesser. Du kan lære mye om noen ved å se et program eller en film med dem og se hvordan de reagerer på det.
  3. Det er rimelig. La oss innse det, datoer kan være dyre, og regningen kan fort øke hvis du skal ut for å drikke eller spise middag. "Netflix and chill" er et mye rimeligere alternativ, spesielt hvis du deler kostnadene for abonnementet :)
  4. Du kan gjøre det hvor som helst. En annen flott ting med "Netflix and chill" er at det ikke er stedsavhengig som andre aktiviteter. Det spiller ingen rolle om du er i en by eller en liten by; du kan alltid finne et sted å se Netflix.
  5. Det er praktisk. I dagens travle verden kan det være utfordrende å finne tid til dater. "Netflix and chill" er et flott alternativ for folk med travle timeplaner. Du kan se Netflix når som helst, dag eller natt.

Hvordan få mest mulig ut av "Netflix and chill"-datoen

Selv om "Netflix and chill" er en relativt enkel aktivitet, er det fortsatt et par ting du kan gjøre for å få mest mulig ut av daten din.

  • Velg et program eller en film som dere begge er interessert i. Det verste du kan gjøre på en "Netflix and chill"-date er å velge et program eller en film som bare en av dere er interessert i. Ikke bare vil du kjede deg, men daten din blir det også. Nøkkelen er å finne noe dere begge er interessert i, slik at dere kan nyte det sammen.
  • Sørg for at stedet ditt er rent og komfortabelt. Hvis du skal se Netflix hos deg, sørg for at det er rent og komfortabelt. Ingen ønsker å se Netflix i et rotete eller ubehagelig miljø. Ta deg tid til å rydde opp og sørg for at stedet ditt er komfortabelt, slik at du kan slappe av og nyte daten.
  • Ikke bare se på TV hele natten. «Netflix and chill» betyr ikke at du skal se på TV hele natten, og poenget er å bruke Netflix som en måte å slappe av og tilbringe tid sammen, for ikke å sitte klistret til skjermen hele natten. Sørg for å ta pauser hele natten for å snakke, le og nyte hverandres selskap.
  • Ha snacks og drikke tilgjengelig. En annen viktig ting å huske er å ha snacks og drikke tilgjengelig. Du vil ikke at daten din skal bli sulten eller tørst midt i filmen. Å ha noen snacks og drinker for hånden vil bidra til å gjøre daten mer behagelig og hyggelig.
  • Ikke vær redd for å kose. Kosing er en fin måte å komme fysisk tett på daten uten å være for fremmed, og det er også en fin måte å slappe av og nyte hverandres selskap på. Så ikke vær redd for å kose deg med daten din under "Netflix and chill"-økten.

Konklusjon

Så der har du det! Det er bare noen få grunner til at "Netflix and chill" er den nye standarden for andre dato. Så hvis du leter etter en morsom og enkel måte å tilbringe kvalitetstid med din partner på, er dette veien å gå!
Så ta deg litt popcorn, finn et behagelig sted, og trykk på play.

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg