Blogg

Hvorfor "hyggelige gutter" blir sist i datingverdenen (og hvordan fikser det)

2022-08-28

Hvorfor

Som en hyggelig fyr har du sikkert blitt fortalt gjentatte ganger at du må begynne å være mer selvsikker og "egoistisk" hvis du vil finne suksess i datingverdenen. Men hva betyr det egentlig? Og er det virkelig nødvendig?
I denne artikkelen skal vi se på de vanlige årsakene til at hyggelige gutter kommer sist og gi tips om hvordan du kan endre tilnærmingen din og begynne å se bedre resultater.

Problemet med å være en "hyggelig fyr"

Så du er en hyggelig fyr. Du holder døren åpen for folk, sier alltid vær så snill og takk, og er alltid villig til å gi en hjelpende hånd. Men det virker som om damene ikke er så interessert i deg av en eller annen grunn.
Hva foregår her? Det er enkelt - du går i fellen å være en hyggelig fyr. Og som det viser seg, kan det å være for hyggelig faktisk ha motsatt effekt av det du håper på.
Du viser ikke noe av din personlighet når du er en hyggelig fyr, og du lar ikke dine sanne farger skinne gjennom, og som et resultat fremstår du som blid og uinteressant. Kvinner er tiltrukket av menn som har sterke personligheter og som vet hva de vil i livet.
Så hvordan kan du fikse det? Det første trinnet er å begynne å være deg selv. Vær ekte, vær autentisk og la personligheten din vise seg. Og når det kommer til dating, slutt å prøve så hardt for å glede henne og fokuser på å glede deg selv i stedet.

Hva kvinner virkelig vil ha i en partner

Når det kommer til hva kvinner vil ha i en partner, er det et par ting du trenger å vite.
Kvinner ønsker ikke å bli «satt på en pidestall». Du tror kanskje at ved å være hyggelig og imøtekommende, viser du henne hvor mye du bryr deg, men alt du egentlig gjør er å få henne til å føle seg kvalt. Kvinner vil ha noen som vil behandle dem som likeverdige, ikke noen som vil tilbe dem fra sidelinjen.
En annen ting du trenger å vite? Å spille «hard to get» fungerer ikke. Faktisk gjør det det stikk motsatte. Når du begynner å holde tilbake oppmerksomhet eller trekke deg tilbake fra samtaler, kommer hun til å begynne å bli nysgjerrig på hva du holder på med. Og før du vet ordet av det, vil hun jage etter deg.
Til slutt vil kvinner at du skal være litt egoistisk. De vil ikke at du skal sette deres behov over dine egne, men de vil at du skal sørge for at dine behov også blir ivaretatt. Så fortsett og ta den helgeturen med vennene dine eller se den sene kvelden – bare sørg for at hun vet at hun alltid er en toppprioritet i livet ditt.

Forskjellen mellom å være hyggelig og å være en pushover

Hvis du er en hyggelig fyr, kan du bli tilgitt for å tro at det å være høflig og behandle kvinner godt vil gi deg det du ønsker. Dessverre er det ikke så enkelt.
I datingverdenen blir det å være hyggelig ofte forvekslet med å være en pushover. Og kvinner kan se rett gjennom det. De vil ha en sterk, avgjørende mann som vet hva han vil.
Så hvordan kan du bli den mannen? Det kommer ikke til å bli lett, men det er definitivt gjennomførbart. Du må begynne med å stå opp for deg selv og lære å si nei. Du må også vite hvordan du skal ta kontroll over situasjonen og ta avgjørelser basert på hva DU ønsker, ikke hva andre ønsker fra deg.
Det kommer ikke til å bli lett, men hvis du er villig til å legge ned arbeidet, kan du definitivt snu ting og komme først i datingverdenen.

Hvordan være selvsikker uten å være en dust

Du lurer kanskje på hvordan du kan være mer selvsikker uten å bli en dust. Vel, det handler om å finne en balanse. Du ønsker å være fast og tydelig i kommunikasjonen uten å være frekk eller pushy.
Her er noen tips for å hjelpe deg:
1. Sørg for at du er tydelig på hva du vil.
2. Stå opp for deg selv, men vær villig til å inngå kompromisser.
3. Vær respektfull for den andre personens følelser.
4. Hold deg rolig og samlet, selv når ting blir tøft.
5. Bruk "jeg"-utsagn i stedet for "du"-utsagn.
Hvis du kan mestre kunsten å være selvhevdende, vil du være på vei til å ha vellykkede forhold til menneskene i livet ditt.

Fordelene ved å være en "hyggelig fyr"

Her er tingen: å være en hyggelig fyr har mange fordeler. For det første vil det gjøre deg mer sympatisk, folk vil ønske å være mer rundt deg, og du vil også bli sett på som mer pålitelig og troverdig.
Men å være en hyggelig fyr kan også skade deg i datingverdenen. Kvinner ser ofte på hyggelige gutter som kjedelige eller svake og blir ikke alltid sett på som "maskuline" nok. Så hvordan kan du fikse dette?
Det første trinnet er å slutte å prøve så hardt for å tilfredsstille alle. Vær deg selv, og fokuser på å ha ekte samtaler med kvinner du er interessert i. For det andre, sørg for at du viser din selvsikker side innimellom. Kvinner elsker en mann som vet hva han vil og ikke er redd for å gå etter det. Til slutt, vær trygg på deg selv. Ingen er perfekte, men hvis du tror på deg selv, vil kvinner begynne å tro på deg også.

Hvordan få mest mulig ut av datinglivet ditt

Dating kan være utfordrende, spesielt når du føler at du gjør alt "riktig" og du fortsatt ikke klarer å ta en pause. Det kan være lett å klandre seg selv eller føle at du ikke er god nok, men din tilnærming til dating kan være det virkelige problemet.
Nøkkelen til suksess i datingverdenen er å forstå at "snille gutter" kommer sist. For å finne varig kjærlighet, må du begynne å være mer selvsikker og lære å stå opp for deg selv.
Ikke vær redd for å sette deg selv der ute og gå etter det du vil. Med litt øvelse vil du kunne bryte formen og begynne å finne suksess i datingverdenen.

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg