Blogg

Seks ting om et forhold en enslig kvinne foretrekker å tie stille

2022-06-03

Seks ting om et forhold en enslig kvinne foretrekker å tie stille

Selv om det er sant at ethvert forhold er forskjellig, og det ikke er noe entydig svar på alle problemer, er det noen generelle ting som single kvinner har en tendens til å tie om.

Hemmelighet #1: Mange single kvinner oppfører seg som om de er vanskelige å nærme seg, men de er faktisk enkle å tiltrekke seg.

Mange single kvinner legger opp som om de er utilnærmelige og vanskelige å få tak i, men i virkeligheten er de ofte relativt enkle å tiltrekke seg og forfølge. Dette er fordi mange kvinner tror at det å virke for tilgjengelig vil få dem til å virke desperate eller av lav verdi. Så i stedet spiller de det kult og oppfører seg som om de ikke bryr seg mindre om hvorvidt menn er interessert i dem. Men sannheten er at de fleste single kvinner virkelig ønsker å finne en partner og slå seg til ro, selv om de ikke alltid viser det.

Hemmelighet #2: Mange single kvinner har en liste med kriterier for en mann de ønsker å date, men de følger den faktisk ikke i praksis.

Mange kvinner har en lang liste over ting de vil ha i en partner, men realiteten er at de ofte er mye mer fleksible enn de tillater. Faktisk er de fleste kvinner villige til å gå på akkord med mange av deres såkalte "krav" hvis de finner en mann de virkelig forbinder med og som gjør dem lykkelige. Så hvis du lurer på om du måler opp med en kvinnes ideelle mann eller ikke, ikke bekymre deg for mye om det. Sjansen er stor for at hun ikke ser etter noen som oppfyller alle kriteriene hennes perfekt uansett.

Hemmelighet #3: De fleste single kvinner er mer interessert i en manns personlighet enn hans utseende.

I motsetning til hva mange tror, ​​er de fleste single kvinner langt mer interessert i en manns personlighet og karakter enn i utseendet hans. Selvfølgelig er fysisk tiltrekning fortsatt viktig, men det er vanligvis ikke den avgjørende faktoren når det gjelder hvorvidt en kvinne ønsker å forfølge et forhold med noen. Så hvis du er en god fyr med en flott personlighet, har du en mye bedre sjanse til å vinne en kvinne enn en dårlig gutt som bare er pen.

Hemmelighet #4: Mange single kvinner er åpne for tilfeldig sex, men de ønsker fortsatt å bli behandlet med respekt.

Tilfeldig sex er mer vanlig enn noen gang, men det betyr ikke at kvinner fortsatt ikke ønsker å bli behandlet med respekt. Bare fordi en kvinne er åpen for å ligge med deg, betyr det ikke at hun er lett eller at hun ikke er interessert i et forhold. Faktisk er mange kvinner som er åpne for tilfeldig sex også på jakt etter noe mer seriøst, og de har bare ikke funnet den rette personen ennå. Så hvis du tenker på å forfølge et tilfeldig seksuelt forhold til en kvinne, sørg for at du behandler henne godt og viser henne respekt. Ellers er hun kanskje ikke interessert i å fortsette ting videre.

Hemmelighet #5: De fleste single kvinner har knust hjertene sine minst én gang og er mer forsiktige med å komme inn i nye forhold.

Hvis du leter etter et seriøst forhold, bør du vite at de fleste single kvinner har blitt såret før og er mer forsiktige med å komme inn i nye forhold. Dette betyr ikke at de ikke er interessert i å finne kjærligheten igjen, men det betyr at de kan ta lengre tid å åpne seg for deg og stole helt på deg. Så hvis du er tålmodig og forståelsesfull, har du en god sjanse til å vinne henne.

Hemmelighet #6: De fleste single kvinner elsker å føle behovet for å imponere en mann for å bli akseptert av ham.

Hva er det typiske resultatet av en kvinnes datingopplevelse? Det er vanligvis gutter som prøver å imponere kvinner for å få en sjanse med henne. Han er ekstra høflig og vennlig, og han jobber oppriktig hardt for å gjøre et godt inntrykk på henne. Men hvorfor lar mannen det skje og ikke ta på seg rollen som den som velger og tillater det? Hvis han ikke tar den rollen, vil hun alltid ha den makten over ham, og forholdet vil være ubalansert. Den beste måten å unngå dette på er at mannen tar på seg rollen som utvelger. Han bør være den som velger hvem han lar inn i livet sitt. Dette betyr ikke å være en drittsekk, men å ha standarder og ikke nøye seg med mindre enn du fortjener.

Nøkkelen til suksess

Totalt sett er det viktig å huske at single kvinner er akkurat som alle andre kvinner - de er komplekse individer med sine egne unike behov og ønsker. Hvis du vil ha vellykkede forhold med dem, vær tålmodig og høflig, og husk hemmelighetene de holder for alle andre. Og hvis du kan oppnå det, vil du være på god vei til å vinne deres hengivenheter. Takk for at du tok deg tid til å lese dette!

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg