Blogg

Sexting-tips: Hvordan snakke skittent og drive partneren din vill

2022-09-21

Sexting-tips: Hvordan snakke skittent og drive partneren din vill

Hva er egentlig sexting? Sexting er en form for kommunikasjon som involverer seksuelt innhold, vanligvis gjennom tekstmeldinger eller bilder. Det er en måte å få partneren din begeistret og slått på før du i det hele tatt møter opp.

Hvordan komme i gang med sexting

Ikke sikker på hvordan du kommer i gang? Her er noen tips:

 • Start sakte. Det kan være skremmende å hoppe i den dype enden av bassenget, for å si det sånn. Start med å sende noen flørtende meldinger og se hvordan partneren din svarer. Mål deres interessenivå og gå derfra.
 • Hold det stilig. Skittent snakk trenger ikke å være uanstendig eller X-vurdert, og noen ganger kan litt subtilitet være enda mer sexy.
 • Vær deg selv. Ikke prøv å være noen du ikke er. Partneren din kan se om du forfalsker det, noe som garantert vil drepe stemningen.
 • Vær leken og spontan. Ikke stress med det – bare la samtalen flyte naturlig og la lysten ta overhånd.
 • Bruk fantasien din! Mulighetene er uendelige når det kommer til sexting, så vær kreativ!

Hva du ikke skal gjøre

Du føler deg kanskje vågal, men det er noen ting du aldri bør gjøre når du sexter.
Ikke bruk vulgært eller eksplisitt seksuelt språk for tidlig i samtalen; det kan gjøre partneren din ukomfortabel og sette dem av. Ton det ned et hakk til du har bygget opp litt seksuell spenning.
Ikke fortell henne at du har tenkt på henne seksuelt lenge. Det kan få henne til å føle at du er besatt av henne, og det er ikke det inntrykket du vil gi.
Og til slutt, send aldri uønskede pikkbilder. Og det er bare upassende, og det vil sannsynligvis få deg utestengt fra sexting med partneren din. Så der har du det, et par ting du bør unngå når du sexter.

Hva å gjøre

For å komme i gang, finn et stille øyeblikk når du og partneren din kan fokusere på hverandre. Start deretter samtalen ved å sende en flørtende eller suggestiv melding.
Komplimenter partnerens utseende, eller fortell dem hva du vil gjøre med dem. Vær så spesifikk du kan, og la fantasien løpe løpsk.
Ikke vær redd for å bli litt slem. Poenget med sexting er tross alt å tenne hverandre. Men sørg alltid for at partneren din er komfortabel med samtalens retning. Når du har fått ballen til å rulle, hold farten ved å svare raskt på partnerens meldinger. Frem og tilbake av en sexting-samtale kan være utrolig erotisk, så fortsett med det til dere begge er fornøyde.
Hvis de virker nølende, trekk deg tilbake og prøv noe annet. Det er ikke nødvendig å tvinge det. Når du kommer inn i en rytme, vil du sannsynligvis oppdage at ting begynner å flyte mer naturlig. Og før du vet ordet av det, vil dere begge ivrig forutse neste sextingøkt.

Gode ​​eksempler på sexting-samtaler

Ikke bekymre deg, vi er her for å hjelpe. Her er noen gode eksempler på sexting-samtaler:

 • "Jeg gleder meg til å komme hjem og rive av deg klærne."
 • "Jeg er så kåt akkurat nå. Jeg skulle ønske du var her med meg."
 • "Jeg vil smake på deg."
 • "Jeg ser deg for deg naken akkurat nå."
 • "Jeg skal gjøre deg så våt."
 • "Du gjør meg så hard."
 • "Jeg gleder meg til å føle deg inni meg."
 • "Jeg elsker når du snakker skittent til meg."
 • "Jeg vil at du skal få meg til å komme."
 • "Jeg skal få deg til å komme så hardt."

Dårlige eksempler på sexting-samtaler

Vi er her for å gi deg noen dårlige eksempler på sexting-samtaler som du bør unngå:

 • "Hei, jeg tenker på deg naken akkurat nå." Dette er altfor direkte og vil få partneren din til å føle seg ukomfortabel.
 • "Jeg kan ikke slutte å tenke på kroppen din." Igjen, dette er for fremadrettet og vil få partneren din til å føle at du bare er interessert i deres fysiske utseende.
 • "Hva har du på deg?" Dette er rett og slett skummelt, og du bør aldri stille noen dette spørsmålet uten deres samtykke.
 • "Jeg vil gjøre skitne ting mot deg." Dette er for eksplisitt og kan få partneren din til å føle seg ukomfortabel.
 • "Jeg gleder meg til å ha sex med deg." Dette er altfor fremover.

Unngå disse samtalestarterne hvis du vil ha en vellykket sextingopplevelse med partneren din. Prøv i stedet noe mer subtilt og suggestivt. Få partneren din til å tenke på hva de vil at du skal gjøre mot dem. Vær kreativ og bruk fantasien. Partneren din vil takke deg for det!

Konklusjon

Selv om sexting kan være en fin måte å få partneren din varm og plaget i påvente av ditt neste møte, kan det også være vanskelig å vite hvordan du skal starte og hva du skal si.
Her er noen tips for å komme i gang:
1. Start med noe mildt og suggestivt.
2. Skru opp varmen mens du går.
3. Hold det sexy, men ikke bli for grafisk.
4. Vær oppmerksom på partnerens reaksjon og reager deretter.
5. Vær forberedt på noen NSFW-svar (ikke trygt for arbeid)!
Med disse tipsene i tankene, vil du være på vei til å ha noen seriøst sexy samtaler som vil få dere begge til å pese etter mer.
Folkens, hvis du ikke har noen du kan trene sexting med akkurat nå, registrer deg gjerne på en av datingsidene og gå videre til nye opplevelser.

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg