Blogg

Slik bruker du 3-sekundersregelen for å hjelpe deg med å bli kjent med noen

2022-05-14

Slik bruker du 3-sekundersregelen for å hjelpe deg med å bli kjent med noen

Denne regelen er enkel hvis du ser noen du vil ha kontakt med, gjør et trekk innen 3 sekunder, ellers mister du sjansen. Denne regelen kan hjelpe deg med å komme over sjenanse og ta det første trekket uten å måtte bekymre deg for avvisning.

Så hva er avgjørende?

  • Tillit
  • Kroppsspråk
  • Tilnærming

Hvis du ser noen du er interessert i, er det viktig å være selvsikker og gjøre bevegelsene dine innen de første 3 sekundene. Jo lenger du venter, jo mer sannsynlig er det at du mister muligheten.

Kroppsspråk er også nøkkelen - du vil sørge for at du ser tilgjengelig og åpen for samtale. Å smile og få øyekontakt er alltid gode indikatorer på at du er interessert i å snakke med noen.

Til slutt, husk å være imøtekommende! Hvis du ser ned på telefonen eller virker uinteressert, vil den andre personen sannsynligvis avskrive deg som ikke verdt tiden sin. Så legg fra deg telefonen, få litt øyekontakt og slå av en prat!

Ødelegg taperens tankesett

3-sekundersregelen handler om å være selvsikker og ta risiko. Hvis du nærmer deg noen innen de første 3 sekundene, er det verste som kan skje at de sier nei. Men hvis du ikke gjør et grep, vil du aldri vite hva som kunne ha skjedd. Så bli kvitt taperen din og gå for det!

3 sekunder virker kanskje ikke som mye, men det kan utgjøre hele forskjellen når det kommer til å koble opp med noen. Så neste gang du ser noen du er interessert i, ikke nøl - ta grep og se hva som skjer!

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg