Blogg

Slik oppdager du en mort: 5 tegn på at partneren din maler deg

2022-09-01

Slik oppdager du en mort: 5 tegn på at partneren din maler deg

Du har kanskje hørt begrepet roaching kastet rundt i datingverdenen i det siste. Så hva er det?
I et nøtteskall er roaching når noen hopper fra ett forhold til et annet uten å forplikte seg helt. Det kan hende de ser andre mennesker ved siden av, eller de kan bare trekke deg med mens de fortsatt utforsker alternativene deres. Men uansett, de er ikke ærlige med deg, og det er ikke rettferdig.
Hvis du tror du blir ranet, se etter noen tegn.

De tidlige tegnene på roaching i et forhold

Du har vært sammen med noen en stund, og det går bra. Men så, fra ingensteds, begynner partneren din å trekke seg unna. De slutter å ringe ofte, eller de kan til og med begynne å komme med unnskyldninger for hvorfor de ikke kan se deg.
Hva skjer? Kan de være utro mot deg? Svaret er ja, og det kalles roaching. Roaching er når partneren din begynner å utro deg, men ikke vil avslutte forholdet. Så i stedet for å slå opp med deg direkte, vil de begynne å utro deg og håper du aldri finner ut av det.
Hvordan kan du finne ut om partneren din roacher deg? Her er fem tegn du bør passe på:
1. De begynner å komme med unnskyldninger for hvorfor de ikke kan se deg.
2. De begynner å ringe eller sende deg tekstmeldinger sjeldnere.
3. De begynner å kansellere planer i siste liten.
4. Atferden deres endres på måter som tyder på at de skjuler noe.
5. De blir mer besittende og beskyttende overfor telefonen og datamaskinen. Hvis du ser noen av disse tegnene, må du snakke med partneren din og finne ut hva som skjer. Roaching er et alvorlig tillitsbrudd, og det er ikke noe som kan fikses over natten.

Roaching - motiver for å gjøre det

Men her er tingen: roaching handler ikke om kjærlighet eller tilknytning. Det handler om bekvemmelighet. Partneren din vet at hvis de dater noen andre under radaren, kan de fortsatt holde deg oppdatert på alle de viktige tingene. De får fortsatt se ansiktet ditt og nyte selskapet ditt uten å måtte forholde seg til forpliktelsen til et ekte forhold.

Hva du skal gjøre hvis du tror du blir røkt

Du kan gjøre et par ting hvis du tror du blir ranet.
Snakk først med partneren din. De vil være villige til å ha den samtalen hvis de er ærlige med deg og ikke har noe å skjule. Hvis de ikke er åpne for å snakke om det, er det et rødt flagg der.
For det andre, se etter skiltene. Hvis partneren din alltid avbryter planer i siste øyeblikk, eller hvis de stadig finner på unnskyldninger for hvorfor de ikke kan se deg, er det et tegn på at noe kan være på gang.
For det tredje, ikke vær redd for å nå ut til venner og familie. De kan kanskje hjelpe deg med å se ting fra et annet perspektiv, og de kan også tilby støtte hvis ting blir vanskelig.
For det fjerde, hvis partneren din alltid går ut av deres måte å sikre at du ikke er i nærheten når de snakker med andre mennesker eller oppfører seg lyssky om hvem de snakker med på nettet, er det et rødt flagg.

Hvordan unngå roaching i ditt eget forhold

Roaching er en enorm dating nei-nei, og det blir dessverre mer og mer vanlig. Så hvordan unngår du å bli roached av partneren din?
Vel, først og fremst er det viktig å være klar over tegnene nevnt ovenfor.
Og for det andre, stol på magefølelsen din. Hvis noe føles av, er det sannsynligvis det. Hvis du føler at partneren din er utro, snakk med dem om det. Jo før du tar tak i problemet, jo bedre.

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg