Blogg

Squirt - myte eller virkelighet

2022-06-20

Squirt - myte eller virkelighet

Det er et av de mest omdiskuterte temaene på soverommet: kan kvinner virkelig sprute? For noen er det en urban legende, noe som bare skjer i porno. Men for andre er spruting veldig ekte – og det er en utrolig hyggelig opplevelse.

Så hva er sannheten?

Svaret kan avhenge av hvem du spør, men noen vitenskapelige bevis tyder på at spruting er ekte. Under seksuell stimulering er spruting, også kjent som kvinnelig utløsning, utslipp av en liten mengde væske. Gjennom historien har det blitt anerkjent, tapt, gjenoppdaget og stilt spørsmål ved som en fasett av feminin seksualitet.

Hvordan får du henne til å sprute?

Du må fingere henne

  1. En eller to (smurte) fingre bør settes inn rundt 2 tommer inn i skjedekanalen.
  2. Finn urinrørssvampen, som føles som en liten haug med svampete vev på den vaginale frontveggen.
  3. Oppretthold jevnt trykk. Gjør en "kom hit"-bevegelse.

Bruk penis, selvfølgelig, hvis du har det :)

Posisjoner som tillater grunne penetrering er de mest effektive. Husk at du sikter mot den øverste skjedeveggen, så posisjoner som "sikter" mot navlen er ideelle. Her er noen populære sexstillinger som kan få partneren din til å sprute:

  1. Stilling som misjonær. En pute legges under baken hennes slik at du lettere kan trenge inn i den øvre delen av skjeden.
  2. Stillingen er like rett som et brett. La henne legge seg på magen med bena i kors. Bakfra går partneren penetrerende inn i dem. Nøkkelen er å begynne sakte og grunt for å oppdage G-punktet.

Få litt hjelp av en leke

Stimuleringen av G-punktet er avgjørende i dette tilfellet. Inne i skjeden er G-punktet omtrent to tommer inn og én tomme opp. Så du trenger et leketøy som er litt lengre og har en svak kurve oppover.

Konklusjon

Kvinners opplevelser av spruting varierte fra opplevelser av ekstraordinær nytelse og forundring, til at spruting ble ansett som en pinlig og urovekkende hendelse med følelser av ubehag og skamfølelse.
Det er derfor avgjørende å la partneren din slappe av, lytte til hvordan hun har det og berolige henne i god tid hvis dette er første gang det har skjedd henne. Husk at alle kvinner er forskjellige, og noen vil ikke klare dette i det hele tatt. Det er ikke noe galt med det. Sexverdenen er så mangfoldig at du ikke bør henge deg opp i et eneste mål. Husk... det er prosessen, ikke sluttresultatet, som teller!

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg