Blogg

Topp 9 regler for venner med fordeler

2022-09-03

Topp 9 regler for venner med fordeler

Når det gjelder Friends with Benefits, er det mange ting å huske på hvis du vil at ordningen skal fungere for begge parter.
Du må være tydelig på hva hver person forventer av forholdet, og det er her det å sette grenser kommer godt med. Dere må også vise respekt for hverandre og holde kommunikasjonen åpen.
I denne artikkelen skal vi gå over de 10 beste reglene for Venner med fordeler. Ved å følge disse reglene vil du kunne opprettholde et sunt og lykkelig forhold til vennen din med fordeler.

Regel #1: Hold det uformelt

Som i alle andre forhold, er det noen grunnregler å følge angående venner med fordeler. Regel #1 er å holde ting uformell, ikke snakke om følelsene dine eller bli følelsesmessig knyttet til hverandre.
Det er også viktig å være tydelige med hverandre på hva man ønsker av ordningen. Er du bare ute etter en uformell tilkobling eller vil ha noe mer? Ting kan raskt bli rotete hvis du ikke er på samme side.

Regel #2: Sett noen grunnregler

Du og vennen din med fordeler bør bli enige om noen grunnregler før dere begynner å koble opp.
Det er viktig å være på samme side når det gjelder sex, for eksempel hvor ofte dere vil se hverandre hvis dere er eksklusive, og hva slags seksuell aktivitet dere er komfortabel med.

Regel #3: Hold alternativene åpne

Regel #3 handler om å holde alternativene åpne. Husk at dette er en situasjon uten strenger, så du vil ikke bli for knyttet til FWB-en din.
Vær åpen for å se andre mennesker, og hold kommunikasjonen med FWB-en din lett og uformell. På denne måten vil du både forbli glad og fornøyd.

Regel #4: Ikke bli sjalu

Så du og vennen din med fordeler kommer godt overens. Dere liker begge tilfeldig sex, og ingen av dere leter etter noe mer. Men så, en dag, helt ut av det blå, begynner vennen din å bli sjalu. De stiller spørsmål som "Hvorfor henger du alltid med andre mennesker?" eller "Hvem var du i telefonen med?"
Hva gjør du i denne situasjonen? Vel, regel nummer fire er å ikke bli sjalu. Hvis vennen din begynner å bli besittende, er det på tide å avslutte arrangementet og gå videre. Hold ting uformelt og dramafritt ved å unngå situasjoner som kan forårsake sjalusi eller konflikt.

Regel #5: Hold det fysisk

Regel nummer 5 er å holde det fysisk. Dette betyr at du bør holde sexdelen av forholdet ditt i sentrum. Ikke behov for lange samtaler, ikke behov for dype følelser. Bare hold ting enkelt og fysisk.
Dette kan virke som en enkel sak, men det er en regel som mange glemmer. De begynner å bli viklet inn i den følelsesmessige siden av ting, og før de vet ordet av det, er de i et fullverdig forhold. Og som vi alle vet, kan forhold være rotete og kompliserte.
Så hvis du ønsker å holde ting enkelt, hold deg til det grunnleggende og hold ting fysisk. Du vil takke deg selv senere.

Regel #6: Vær ærlig

Hvis du vil holde vennene dine med fordelsordninger jevnt, må dere være ærlige med hverandre. Dette betyr å være på forhånd om dine følelser og forventninger.
Det er viktig å huske at dette er et forhold basert på gjensidig bekvemmelighet, så ikke forvent for mye av vennen din med fordeler. Og ikke vær for klam – husk at du ikke er i et forpliktet forhold.
Hvis dere begge kan holde seg til disse reglene, er dere garantert et morsomt og uformelt forhold som ikke involverer drama eller hjertesorg.

Regel #7: Ikke kom for nærme

Du tenker kanskje, "vel, alt dette høres bra ut, men hvordan kan jeg sørge for at jeg ikke kommer for nær vennen min og ødelegger vennskapet?" Regel #7 handler om å holde avstand.
Husk at hele poenget med denne ordningen er å unngå å bli skadet. Så ikke bruk all tiden din med vennene dine, og ikke la deg falle for dem. Hold ting lett og bekymringsløst, så går det bra.

Regel #8: Vær diskret

Du bør også være diskret når det kommer til vennene dine med fordeler. Ikke fortell alle du kjenner om arrangementet ditt – det vil komplisere ting.
Og ikke begynn å skryte til vennene dine om hvor flott sexlivet ditt er nå som du har en FWB-ordning. Tro meg, de vil ikke høre det. Hele poenget med denne typen forhold er å holde ting skjult.
Så vær diskret, og du vil kunne nyte vennen din med fordeler uten dramatikk eller komplikasjoner.

Regel #9: Kos deg

Du er endelig klar til å prøve en venn-med-fordeler-ordning, og du er spent! Men før du lar deg rive med, er det et par ting du må huske på.
Først og fremst, ha det gøy! Dette skal være en morsom, bekymringsløs opplevelse for dere begge. Hvis det begynner å føles som for mye arbeid, eller hvis en av dere føler seg ukomfortabel, er det på tide å slutte.
En annen ting å huske på? Ikke glem de andre vennene dine! Bare fordi du er involvert i en venner-med-fordeler-situasjon, betyr det ikke at du fortsatt ikke kan henge med dem. Faktisk vil jeg anbefale vanlige planleggingsgrupper, slik at du ikke blir for klam med FWB.

Hvor finner jeg en venn med fordeler?

Nå som du kjenner til de 9 beste reglene for venner med fordeler, er det på tide å finne noen å inngå en avtale med. Heldigvis er det mange måter å gjøre dette på.

Hvis du jobber på kontoret, prøv å be noen ut på kaffe eller drikke etter jobb. Dette er en fin måte å bli bedre kjent med noen på, og du kan måle interessen deres for et uformelt forhold.
Et annet alternativ er nettdating. Det er mange nettsteder og apper som henvender seg til folk som leter etter venner med fordeler. Bare sørg for å være på forhånd om forventningene dine, og ikke kast bort noens tid hvis du ikke leter etter det samme.

Endelig kan du alltid prøve lykken på en bar eller klubb. Hvis du ser noen du er interessert i, gå opp og begynn å chatte med dem. Vær flørtende, og se om de svarer på samme måte. Hvis de virker åpne for ideen om et tilfeldig forhold, kan det hende du har funnet deg en venn med fordeler.

Uansett hvordan du finner noen, bare følg de 9 beste vennene med fordeler-reglene, og du vil garantert ha en flott tid. Takk for at du leste, og lykke til!

Author profile

Tiril Lunde

Online datingekspert

Tiril Lunde, en anerkjent online datingekspert på datingkatalog.no, deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å lykkes i den digitale datingverdenen.

Andre artikler blogg