Blogg

Typer menns undertøy og hva som er det beste valget for en date

2022-05-26

Typer menns undertøy og hva som er det beste valget for en date

I dag har vi mange herreundertøystyper å velge mellom, og vi har satt dette sammen for å hjelpe deg med å velge hva du skal ha på deg på følgende dato.
Så, hvilket undertøy er det beste valget for en date? Det kommer veldig an på hva du skal gjøre og hvordan du har det.

Truser

Hvis du planlegger å være aktiv på daten (som å ta en sykkeltur eller spille sport), kan truser være det bedre alternativet. De vil forbli på plass og vil ikke ri opp. Bare pass på at du ikke har på deg noe for tynt - ingen vil ha en wedgie!

Boksere

Boksere er et utmerket alternativ hvis du vet at du vil sitte ned det meste av daten (som på en film eller restaurant). De er også mer avslappede, så de kan hjelpe deg å føle deg mer komfortabel hvis du føler deg nervøs. Bare pass på at de ikke er for store eller posete - ingen vil se undertøyet ditt henge ut!

Trunks

Trunker er et lykkelig medium mellom truser og boksere, og de gir mer dekning enn truser, men er fortsatt montert og vil ikke kjøre opp. Dette gjør dem til et godt alternativ hvis du er usikker på hva du kan forvente på daten.

Når det kommer til trunks, boksere eller truser, mener de fleste kvinner at menn bør ha...

Boxere

Boxer-truser er den mest populære stilen for menns undertøy blant damer. For mange menn er det nok som en grunn til å bruke dem og sannsynligvis en viktig faktor bak deres økning i popularitet. De er også den ideelle kombinasjonen av form og funksjon. Boxershorts støtter ballene på samme måte som boksere, men fordi de har nok materiale til å gå ned til toppen av innerlåret som boksere, ser de betydelig kulere ut.

Så, hva er den beste typen undertøy for en første date? Hvis du ønsker å gjøre et godt inntrykk, gå med boxershorts eller trunks. Disse typer undertøy viser at du er trygg og komfortabel med kroppen din. I tillegg vil de holde alt på plass - ingen vil se undertøyet ditt ri oppover baken!

Det siste scenariet som trenger oppmerksomhet er når du går på date og sannsynligvis håper å fortsette det i sengen med partneren din. I dette tilfellet bør undertøyet du velger best understreke fordelene med din type kroppsbygning og la din mannlige verdighet se så vakker ut som mulig i en oppreist tilstand. For dette formålet vil den beste passformen være undertøy laget av et tynt og elastisk materiale som ikke begrenser bevegelser, for eksempel boksershorts eller trunks laget av mikrofiber.

Så, der har du det! Nå kjenner du de forskjellige typene herreundertøy og hvilken som er det beste valget for en første date. Bare husk å være trygg og komfortabel med hva du enn velger – og du vil garantert ha en flott tid!

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg