Blogg

Uvanlige steder å ha sex: mytene og virkeligheten

2022-08-07

Uvanlige steder å ha sex: mytene og virkeligheten

Du har kanskje hørt at det å ha sex på visse steder er garantert å få deg av hver gang. Men er det virkelig tilfelle?
I denne artikkelen vil vi avlive noen av mytene rundt sex på uvanlige steder og gi deg den virkelige scoop på hvordan det er å ha sex på hver.

I en offentlig park

Tenk deg dette: du og partneren din er ute på tur i parken og nyter en varm vårdag. Solen skinner er, fuglene synger, og plutselig får du lyst til å ha sex. Akkurat der i offentligheten, på høylys dag.
Høres ganske spennende ut, ikke sant? Vel, før du går videre og gjør det, er det et par ting du bør vite. For det første kan det være ulovlig å ha sex i en offentlig park. Avhengig av hvor du bor, kan lover om offentlig utukt eller uanstendighet gjelde, og du kan risikere bøter eller fengsel hvis du blir tatt.
Så hvis du vurderer å ha sex i en offentlig park, sjekk de lokale lovene først. Husk også at det er en god sjanse for at du blir sett av noen du kjenner. Så hvis du ikke er komfortabel med den muligheten, bør du kanskje vurdere et annet sted.

I en kinosal

Du har kanskje sett kinoscenen i When Harry Met Sally, der Meg Ryan forfalsker en orgasme foran Billy Crystal. Men er det virkelig slik det fungerer?
Vel, ifølge en studie fra Journal of Sexual Medicine, er svaret nei. Faktisk sa bare 18 prosent av folk at de hadde hatt sex i en kinosal. Og tro det eller ei, det er et av de vanligste stedene folk har sex.

På et fly

Du har sikkert hørt rykter om å ha sex på et fly. At det er umulig å komme unna med, badene er for små, og mannskapet vil fange deg.
Men realiteten er at hvis du er strategisk når det gjelder det, kan det bli en utrolig varm opplevelse. Du må bare være forsiktig så du ikke blir tatt.
Først av alt, velg setet ditt med omhu. Hvis du er i gangsetet, vil du ha en mer utfordrende tid å komme unna med det enn i vindussetet. Og sørg for at du velger et fly som ikke er for fullt – du vil ikke være trangt på en plass som er for liten.
Badet er definitivt et risikabelt sted å ha sex, men det kan gjøres hvis du er forsiktig. Bare sørg for at døren er låst og at ingen venter utenfor for å bruke badet.
Og til slutt, min personlige favoritt: cockpiten. Utsikten er verdt det hvis du kan komme deg opp dit uten å bli tatt. Bare pass på at piloten ikke er midt i en flytur!

I en bil

Du tror nok at det å ha sex i en bil handler om hundestil og baksetet. Og selv om det absolutt er et alternativ, er det langt fra det eneste.
Faktisk er det alle slags kreative måter å ha sex på i en bil. Du kan prøve å sitte i førersetet og la partneren din sitte på fanget. Eller du kan både legge setene tilbake og sette i gang.
Hvis du føler deg virkelig eventyrlysten, kan du til og med prøve å ha sex på en parkeringsplass eller ved siden av veien. Bare sørg for at du er klar over omgivelsene dine og at du ikke setter deg selv eller noen andre i fare.

I et svømmebasseng

Så du tenker på å ha sex i et svømmebasseng? bra for deg! Vannet kan gi et ekstra spenningsnivå til møtet ditt. Men før du går i bassenget, er det et par ting du trenger å vite.
Først av alt, sørg for at bassenget er rent. Du vil ikke ha sex og deretter komme ut av vannet dekket av alger. Yuk!
Husk også at klor og andre bassengkjemikalier kan være harde på huden din. Hvis du planlegger å lage en sprut, bruk rikelig med vannfast glidemiddel.
Og til slutt, pass på at du ikke sklir og faller mens du har det travelt. Våte overflater kan være farlige. Så vær trygg og ha det gøy!

På jobb

Du har kanskje hørt at det å ha sex på jobben er noe av det hotteste og kinkyste du kan gjøre. Men er det virkelig alt det er sprakk for å være?
La oss starte med mytene:
-Du blir tatt: Ikke hvis du er smart på det. Det er mange steder å ha sex på jobben uten å bli tatt.
-Medarbeiderne dine vil vite hva som skjer: Igjen, ikke hvis du er smart på det. Du kan sørge for at ingen hører eller ser noe ved å være forsiktig med hvor du gjør det og hvem du gjør det med.
Nå til virkeligheten:
-Det kan være veldig varmt: Det er noe med å gjøre det på et forbudt sted som gjør det ekstra varmt.
-Du kan bli kreativ: Med litt fantasi kan du ha sex omtrent hvor som helst på jobben.
-Det kan piffe opp sexlivet ditt: Hvis du begynner å kjede deg med din vanlige rutine, prøv noe nytt og spennende ved å ha sex på jobben.

Prøverommet

Her er en som du kanskje har hørt før: prøverommet. Tilsynelatende er dette et populært sted for par å få det på. Men gir det virkelig god sex?
Vel, for å være ærlig, det avhenger av din definisjon av god sex. Hvis du leter etter privatliv og spenning, kan prøverommet være noe for deg. Men hvis du leter etter noe litt mer, la oss bare si at det er bedre å finne et annet sted.
Prøverommet kan være litt trangt og ubehagelig, og det er vanligvis ikke mye i veien for privatliv. Og med mindre du er interessert i ekshibisjonisme, vil du sannsynligvis beholde klærne på.

Konklusjon

Så du tenker på å ha sex på et uvanlig sted. Kanskje du er ute etter å piffe opp livet ditt, eller du vil ha kontakt med noen du nylig har møtt på en av sexdatingsidene.
Men før du går videre og gjør noe, er det viktig å kjenne til mytene og virkeligheten på hvert sted. Det er derfor vi har satt sammen dette innlegget for å hjelpe deg med å ta en mest mulig informert beslutning.
Så, uten videre, la oss komme i gang!

Author profile

Jakob Bjørgen

Datingblogger

Jakob Bjørgen er en anerkjent datingblogger på datingkatalog.no som deler verdifulle innsikter og praktiske tips for å skape meningsfulle relasjoner i datingverdenen.

Andre artikler blogg