...
Advertising Disclosure

DatingKatalog.no is a free comparison website that is compensated by third party providers if a visitor clicks on one of our links, registers or purchases a membership on sites that appear on DatingKatalog.no. Without this commission we would not be able to offer this service, which is free for visitors. Domains and hosting cost money and work for the administration and maintenance of DatingKatalog.no is time-consuming and cost-intensive. Through this there are no additional costs for visitors!

The performance, conversion rate and popularity of the sites that appear on DatingKatalog.no as well as the compensation we receive by third party providers impacts the location and order in which the companies and/or their products are presented and also have an impact on the rating that is assigned to them. The ratings that appear on this site are determined by our subjective opinion and are also based on the performance, conversion rate, brand popularity and compensation received by third party providers. However, in some cases we do not receive any commission at all but still want to present a variety of sites to you. A list of paying and non-paying third party providers, a detailed explanation on our affiliate relationships and a review and analysis process explanation can be found here.

By using DatingKatalog.no, you assent to this advertising disclosure, as well as the disclosure Privacy Policy and Terms of Use which are incorporated by reference. You are not obligated to use the website, initiate contact with providers, or agree to purchase any service. The information, including prices, that appear on DatingKatalog.no is subject to change at any time.

Affære dating

Anmeldelse av AshleyMadison

9.0

AshleyMadison.com

Internettet er en genial ting, men la oss innse at dens makt ikke alltid blir brukt for kjernesunne hensikter. For hver eneste Amors pil som bringer kjærlighet, er det noen som snikende prøver å arrangere en hemmelig affære på nettet. Når det kommer til å finne partnere å være utro med, er det en leder på markedet – en side like notorisk som en hvilken som helst vanlig datingside.

AshleyMadison ble opprettet i 2002, som gjør den til den originale datingsiden for affærer. Den rommer nesten 50 millioner medlemmer verden rundt, litt av en oppnåelse for en side som eksplisitt hjelper sine abonnenter med utroskap og, om vi skal gå litt i dybden, litt av et budskap om hvor vi står som et samfunn i dag. Men i en verden hvor ingenting overrasker oss lenger, er det ikke noen overraskelse at utroskap er mer populært enn noensinne. Du kan derfor trygt si at vi var ivrige på å skrive denne anmeldelsen av AshleyMadison!

Akkurat som mennesker, har også bedrifter en fortid og erfaringen som kommer av å gjøre feil kan hjelpe med å forbedre fremtiden. Vi har skrevet denne anmeldelsen for å være objektiv, til tross for mediedekningen denne siden har fått i over ett tiår nå. Denne kontroversielle organisasjonen har aldri latt seg skremme av media (og media har aldri latt seg skremme av dem), men for den superskeptiske, kan du være trygg på at før vi startet gjorde vi en liten test. Vi satte opp en konto uten noe bilde eller profil informasjon og lot den være i noen dager. Når vi så logget inn igjen, ble vi positivt overrasket over å se at vår profil ikke hadde noen visninger eller meldinger fra kvinner. Dette realistiske utfallet fjernet alle bekymringer rundt en AshleyMadison svindel. Som vi håpet viser dette nettstedet seg fra sin beste side nå om dagen, og det gjør det til et interessant valg for å finne affærer på nettet.

Med tanke på tilgang tilbyr siden en dataversjon, en mobilside og apper for Android og IOS. Innmeldingsprosessen er rask og tar deg videre til noe av det mest stilfulle oppsettet som finnes på en datingside. Siden bombarderer oss med meldinger om diskresjon, som tydeliggjør at den tar privatliv meget seriøst. Som en skulle håpe når dette er en side som hjelper menn og kvinner med å finne affærer.

Siden har et kredittsystem, hvor du betaler en bestemt mengde til fordel for kreditter. Fem kreditter trengs for å kunne ta initiativ til kontakt med et medlem, men dere kan fortsette å chatte uten at det trengs flere kreditter. Avanserte søk kan utføres uten kreditt, og du kan se på medlemsprofiler og bilder uten oppgradering, her fungerer AshleyMadison bra!

Igjen er diskresjon hovedbudskapet her, ettersom pengebruk etterlater spor. Behovet for å skjule dette er ikke oversett av AshleyMadison, og de er raske til å ta bort all frykt for å bruke ditt kredittkort.

Når det kommer til funksjonalitet elsket vi «Traveling Man»-funksjonen, som du får tilgang til via en fane i hovednavigeringen. Denne lar deg sende en felles melding til en rekke kvinner i ditt område samtidig, fremfor å bruke tid (og masse kreditter) til å kontakte kvinner enkeltvis. Her er AshleyMadison ekte mot sine medlemmer på farten. Tiden er kort når du er på forretningsreise, og før du reiser er du som oftest opptatt, så dette er en skikkelig fin og unik mulighet.

Ut over dette er ikke dette en datingside som gjør det mer komplisert enn nødvendig. Den sikter mot å hjelpe deg med å finne en affære, og forstyrrer ikke ditt søken etter et sidesprang med for mye innhold eller komplekse valg. Den er rett frem, og det liker vi.

Alt i alt kan du trygt si at en AshleyMadison anmeldelse var noe vi var gira på å skrive, ettersom datingsiden har endret seg mye etter mye negativ omtale den siste tiden. Vi er glade for å se at det ikke var noe tegn til lureri eller svindel, og vi finner glede i ironien at den mest kontroversielle datingsiden på nettet nå også er en av de mest profesjonelle.

Fungerer AshleyMadison? For de som er på jakt etter en affære på nettet har vi ingen problemer med å anbefale et medlemskap på denne siden. Som alltid vil vi anbefale at du tester ut flere datingsider samtidig for å øke treffsjansen. Men når det kommer til utroskap, er dette stedet du bør starte.

Andre datingsider i samme kategori

AshleyMadison.com anmeldelser:

  • 2017-12-24 03:22:55, Kerstin (Woman, 48)

    9,8 av 10

    Anmeldelsen:

    Jeg har alltid vært skeptisk til datingsider, men når ensomheten svulmet over tok jeg tak og meldte meg inn helt gratis hos nettsiden Ashley Madison. Dette ga meg en ny hverdag. Nå drar jeg på jobb med et smil om munnen og gleder meg til kveldene hvor jeg kan sette meg ned å chatte eller dra på en ny date. Hvis du er ensom som meg eller bare ønsker mer spenning i hverdagen vil jeg anbefale Ashley Madison, det hjalp virkelig meg.

Skriv din anmeldelse av datingsiden